Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 60 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Този е с вградена видеокарта. Аз не бих го взела.

# 346
Говорейки за лаптопи, ще ми препоръчате ли вентилатор на стойка  newsm78. Ходих по магазините тук и нищо не ми хареса.

# 347
Алекс1 за Асусите да ти кажа - цялото семейство не са фенове на Асус. Аз избирам техниката у дома и в роднините, най-технологично ориентирана съм, не че разбирам много, ама разбирам повече от тях. Та затова всички имат Асуси - щото аз съм ги купувала  Joy Факт е, че моя Асус е на повече от 5 години, ходил е само 1 път на ремонт, понеже го залях с червено вино и още е жив, макар че изнемогва и сигурно и комшиите в момента го чуват, но не знаят че е той. Вероятно си мислят, че някой ползва покрива за хеликоптерна площадка  hahaha
Аз се надявам Звънче да се включи, помня че мъжът й се занимава с такива работи  Praynig Praynig Praynig
Макар, че моят мъж вече почти успя да ме убеди да се откажа от супер малък и супер лек и да си избера някой мощен Асус с нормални размери  Whistling
Нямало да мога да гледам Сам и Дийн на малкия екран  Mr. Green

И да не е пълен спам да се оплача сега от Амазонцииии
Детето го оставиха гладно тоя месец!
Нама Хип 4ка.
За пръв път купувам Хип от БГ и ме смъдва под лъжичката при положение, че от амазон ми излиза 13 лв. за 600 гр. с транспорта до бг, а тук платих 20 лв. в Била за 500 гр  Crossing Arms

# 348

Макар, че моят мъж вече почти успя да ме убеди да се откажа от супер малък и супер лек и да си избера някой мощен Асус с нормални размери  Whistling
Нямало да мога да гледам Сам и Дийн на малкия екран  Mr. Green

Аз от няколко години карам все с 12 инчови и ми е супер комфортно, нямам проблем с филмите, не ми е малък екрана, сега не мога да си представя да мина на по-голям. Удобен, лесно преносим - въпреки, че моят не е от най-леките, но аз имам наблюдения само върху Lenovo/IBM/, а те са си здрави и хубави машини.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 11:03 от sis

# 349
  • софия
.....
Аз се надявам Звънче да се включи, помня че мъжът й се занимава с такива работи  Praynig Praynig Praynig
Макар, че моят мъж вече почти успя да ме убеди да се откажа от супер малък и супер лек и да си избера някой мощен Асус с нормални размери  Whistling
....
Ако това би помогнала, в къщи лаптопа е Lenovo, а таблетите Asus. Иначе, трябва да си се гледат параметрите. но съм забелязала, че ако някой пита, той винаги клони към Asus Peace

# 350
zvanche  Hug
В момента има намален външен хард 1 тб 49 паунда
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008A1C0CW/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Бебешкия шампоан Веледа, също е намален в момента
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003CYDA9O/ref=rcxsubs_mys2_product_title

# 351
Купих от тези филтри Aqua Optima Evolve 60-Day за каната Brita Elemaris, но не съм доволна въпреки многото положителни отзиви. Много бавно тече водата през тях в сравнение с тези оригиналните филтри. Често ли намаляват филтрите на Брита? Вие от Амазон ли си купувате филтри или има някъде по-изгодни? Благодаря предварително.

P.S. Много съм доволна от самата кана - и като размер и като дизайн е супер. Ето тази е моята:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9ARFE?ie=UTF8&keywor … sr_1_2&sr=8-2

# 352
  • Бг
DesyK, линковете не ти се отварят.
Аз последно взех тези, бяха на 26 лири. Сметнато излиза филтъра малко над 5 лв./бр., имайки предвид, че в магазина последно миналия ден ги гледах 14,00 лв. бройката.

# 353
  • София
DesyK, линковете не ти се отварят.

Не се отварят, защото са от онези линкове, дето трупат стотинчици по сметките на потребителите...
Научих се вече да ги разпознавам. Като цитираш мнението на конкретния потребител се вижда всъщност как точно изглежда препратката. В повечето случаи е с много повече скоби и е доста по-дълъг линк Wink

Така и така съм се включила, да споделя че се оглеждам за сак за пътуване. Среден размер - 60-70 литра. И да е на сметка, то е ясно. Simple Smile

# 354
Благодаря Milena! Винаги използвам Ctrl+C / Ctrl+V от съответния браузър, но днес имах неблагоразумието да ползвам един оборотен лаптоп в офиса и като влязох в Амазон ми излезе Link to this page и натиснах там и  ми генерира линковете. Сега като се върнах виждам че са с някакъв вграден код на Амазон Affiliate. Извинявам се - не съм искала да подведа никого и знам, че е против правилата на форума да се публикуват рефирални линкове. Хубавото е, че явно самия форум има някаква вградена защита щом не се отварят.
Ето това са филтрите които имам, но не ми харесват защото във водата остават четни частици дори слид многократно изхвърляне и отдилно тече много бавно през тях водата. Иначе пасват идеално и са по-икономични от оригиналните на Брита, защото са за 60 дни, а не за 30.
http://www.amazon.co.uk/Aqua-Optima-Evolve-60-Day-Filter/dp/B005 … p;keywords=evolve

# 355
Алекс1 за Асусите да ти кажа - цялото семейство не са фенове на Асус. Аз избирам техниката у дома и в роднините, най-технологично ориентирана съм, не че разбирам много, ама разбирам повече от тях. Та затова всички имат Асуси - щото аз съм ги купувала  Joy Факт е, че моя Асус е на повече от 5 години, ходил е само 1 път на ремонт, понеже го залях с червено вино и още е жив, макар че изнемогва и сигурно и комшиите в момента го чуват, но не знаят че е той. Вероятно си мислят, че някой ползва покрива за хеликоптерна площадка  hahaha

Asus от България не се купува освен ако не си разчитате на късмета - Мост са им единствения представител ии познайте каква гаранция и обслужане имат, недай си да имате проблеми месец-две без компютър ... да не говорим че цената отговаря на качеството - изгорели пиксели, стари използвани хард дискове монтирани за нови и .тн ...
На скоро купихме на съпругата ми 14 инчов Acer с тъчскийн и машинката е страхотна. Погледни във френския амазон там хем цените са по евтини, хем винаги има промоции с някой подарък - нейния беше 450Е + Xbox 360  подарък - същия тук бе 1350 лв.
А клавиатурата било то бдс, било то  фонетик са си вградени във уиндоуса и само трябва да си ги добавиш.
Погледни и немския.
За буквите на кирилица - купихме от ибей стикери които са повече от перфектни, само че с руски букви но идеята се схваща Simple Smile

Забравих да добавя  - да не те притесняват така наречените вградени видео карти - всички от поколение Нвидиа 4000 имат собствена памет 128МБ  а при нужда взимат от системната.

# 356
Дали ще купиш Асус от Бг или от друго място, ако нещо му се случи  сервиза си е един.
Ама аз се надявам като купя лаптопа да не опирам до сервиза. Моят е на 5 г., на съпруга ми е на 4 г., а на майка ми е на 1 г. Нито един от тези лаптопи Асус не е влизал в техния сервиз. Само моя беше ремонтиран, след като го залях от познат.
Ако не греша в момента Мост осигуряват и обслужването на Ейсър в България, само дето Ейсърите са с 1 г. гаранция, а Асусите с 2. Което няма значение ако се купуват от физическо лице, ама ако искам фактура по-добре да е с 2 г. гаранция. Така си мисля аз.
Сега си харесах този http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … ASUS-K55VD-SX069D
Но още ще помисля, Ейсърчето ми е много симпатично, но пък Асуса е с къде къде по-добри характеристики  Crazy
Нищо не разбирам от видеокарти - ама аз не играя игри, едва ли ще ми трябва някоя специална видеокарта  newsm78
В американския Амазон имаше доста отзивизи за лаптопа, който си бях харесала, отзивите са 50 на 50
http://www.amazon.com/Acer-Aspire-S3-951-6646-13-3-Inch-Ultraboo … cer+Aspire+S3-391
pastir може ли линк към този, който вие сте купили?

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 18:26 от anbibian

# 357
Дали ще купиш Асус от Бг или от друго място, ако нещо му се случи  сервиза си е един.
Ама аз се надявам като купя лаптопа да не опирам до сервиза. Моят е на 5 г., на съпруга ми е на 4 г., а на майка ми е на 1 г. Нито един от тези лаптопи Асус не е влизал в техния сервиз. Само моя беше ремонтиран, след като го залях от познат.
Ако не греша в момента Мост осигуряват и обслужването на Ейсър в България, само дето Ейсърите са с 1 г. гаранция, а Асусите с 2. Което няма значение ако се купуват от физическо лице, ама ако искам фактура по-добре да е с 2 г. гаранция. Така си мисля аз.
Сега си харесах този http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … ASUS-K55VD-SX069D
Но още ще помисля, Ейсърчето ми е много симпатично, но пък Асуса е с къде къде по-добри характеристики  Crazy
Нищо не разбирам от видеокарти - ама аз не играя игри, едва ли ще ми трябва някоя специална видеокарта  newsm78
Asus ите са супер но подчертавам НО не купени от България. Имам доста наблюдения и опит с Мост. Ейсър не знам дали мост са им сервиз (може да са но не са единствени със сигурност) но имат услуга при повреда викаш безплатно куриер - визма и връща безплатно.
От Мост купуваме адски много техника и постояно получаваме рециклирани боклуци за чисто нови ...  Радвам се че не се е стигало до сервиз - но и тук има едно НО - всяка марка с годините влага все по евтини материали - аз имам Ейсър на 10 години и работи като пушка и Делл - скъпа серия със сменен хард диск на първата година, и сега пак стържещ и го чакам, да не говорим за луфтовете по пластмасата ... Ейсъра на жената е супер - 14 инча 2 кг със супер камера, с двд и предвид че излезе след продажбата на ексбоска под 700 лв направо чудна покупка Simple Smile Иначе е тънък гладък и  пластмасата успешно имитира метал, само да видим колко ще е издържлив.

# 358
Искаш да кажеш, че ти продават нещо за ново, а вътре е с подменени стари части ли  Shocked

# 359
Искаш да кажеш, че ти продават нещо за ново, а вътре е с подменени стари части ли  Shocked

А баш! И не само с хардискове съм го виждал - с рам, с дънни платки, със захранвания ... абе работата е уникална (само сега да не ме погнат аз уронване на престижа)

Общи условия

Активация на акаунт