Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 60 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря. Пратиха ми мейл, че гаранцията става на 3 години Wink трябва да се регистрира продукта до 28 дни и за пресата съм закъсняла

# 466
Да не ви изпусна, че почнаха намаленията и вече се възползвах. Laughing Laughing Laughing

# 467
Относно поръчките от George and Freddie... Ако някой се вълнува от комбиниране на пощенските ето отговора, който получих... та за всеки чифт трябва да се плаща поща от 4,30 паунда:

Please do accept our apologies, however we are unable to combine shipping costs, as our courier is now charging per item. Due to this, we have reduced all items by £4.30 to account for this.
Kind Regards
Hayley

# 468
Относно поръчките от George and Freddie... Ако някой се вълнува от комбиниране на пощенските ето отговора, който получих... та за всеки чифт трябва да се плаща поща от 4,30 паунда:

Please do accept our apologies, however we are unable to combine shipping costs, as our courier is now charging per item. Due to this, we have reduced all items by £4.30 to account for this.
Kind Regards
Hayley

Да и ние ядем доматите с колците, щото разбираш ли ако подредиш 10 чифта обувки в един кашон и го запечаташ, по тяхната логика този един кашон не е един айтъм, май откриват нов вид броене ли да го кажа, физика ли да го кажа, математика ли да го кажа и аз не знам ?!?

# 469
# 470
Оказва се, че в немския амазон има два вида промоции за 10 евро. Едната е за абонамент, която пусна Ева, а другата е с код FASHION6 за дрехи и FASHION8 за обувки и чанти. Важи до 15.6 за първа поръчка от 40евро.
Скрит текст:
George and Freddie Shipping Information
Цитат
Rates are based on dispatching a single item. Purchasing multiple items results in multiple delivery charges; there are no "per delivery" and "per item" charges, as there are when you buy directly from Amazon.co.uk.

# 471
# 472
Аз пък вчера това за 11 паунда общо.

# 473
  • София

Kind Regards
Hayley

На мен пък това ми отговориха newsm78. Писах да ми обединят 2 поръчки за да платя една доставка. Thinking
Good Morning,
Thank you for your message and for confirming this. I will pass this note on to dispatch. I hope this information helps you.
Kind Regards
Tabatha

# 474

Kind Regards
Hayley

Да и ние ядем доматите с колците, щото разбираш ли ако подредиш 10 чифта обувки в един кашон и го запечаташ, по тяхната логика този един кашон не е един айтъм, май откриват нов вид броене ли да го кажа, физика ли да го кажа, математика ли да го кажа и аз не знам ?!?
Laughing Joy и аз това им писах...

# 475
На мен пък ми изпратиха едната поръчка от вчера, имам даже номер за проследяване Simple Smile

# 476
Момичета от тези боти на Rockport според вас 6.5 UK ще дойде ли прекалено голямо спрямо 39 номер?

# 477
# 478
Момичета, тия Джорджи и Фреди май наистина не са лоялни. Ведно с тяхната поръчка имам още две, а от вчера друга на други търговци. Всичките са си дръпнали парите, а Фреди и Джорджи ми писали, че не могат и до пет дни да им дам данни на друга кредитна карта. А аз наистина плащам с кредитна карта и вътре си има парички. Писах им съобщение, че не трябва да имат проблеми с моята карта, да видим отговор и действие от тяхна страна какви ще са.

# 479
Супер изгодни 6ук http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0043IFSX4/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 л Поръчах ги , пък да видим дали ще ги пратят  Confused

Общи условия

Активация на акаунт