Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 59 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Центъра на Вселената...
 drago_2008, супер са очилата, така ме е яд, че изтървах  армани-тата...

# 646
drago_2008, супер са очилата, така ме е яд, че изтървах  армани-тата...

koseca благодаря  Hug Сигурно пак ще има. Аз ще следя да взема още едни. Дано пуснат, че преди няколко седмици пак имаше, аз тогава пропуснах докато се чудя Praynig

# 647
  • Sofia
А има ли вариант да добавя още един артикул към вече направена поръчка, за да не плащам за доставка два пъти??? Харесах си още няколко неща и сега се чудя...За Байвипа става въпрос.

Не можеш да добавиш. Ако все още има опция да кенсълираш направената поръчка и няма да загубиш артикула (например все още е наличен или не е от изтекла кампания), направи го и си пусни нова поръчка с всичко, което искаш. Над 100Е е безплатна доставката до БГ.
Ако артикулът ти е изчерпан, а ти анулираш поръчка, има шанс да се появи наличен, но може да бъде и след няколко часа (не веднага), а може и да не се появи, т.е. на риск е Sad
Ау, drago_2008, страхотни са - въобще не съм ги видяла в испанския и италианския. Точно такава форма искам, но да са кафяви  Peace Имам почти същите бели. Ще дебна аз на следващи кампании  Peace Моите са тези, но не са това, което искам, а ми трябва кафява гама. Днес не работи проследяването на БГ пощи  Confused

И да ви споделя още нещо. Връщах едни дънки към испанския ВИП и адресът за връщане беше в Йохансбург. Вчера се разбрахме да върна едно яке и ми пращат адрес в Гуадалахара - лошо ми стана  ooooh! Говорим си днес на чата с тях за това и става ясно, че е някаква си Гуадалахара Spain, но тази Испания никъде не я бяха написали на етикета за връщане. Самият случител от ВИПа, с който писахме каза, че също си е помислил за Мексико първият път, когато е видял адрес  Confused Добре, че ги питах... та да знаете  Peace Mr. Green

# 648
aniK благодаря ти  Simple Smile Нямаше ги моите в другите Випове затова от немския ги поръчах при все че останлите модели бяха по-скъпи  с по 10 евро и нагоре от същите в es и it... По принцип тези са произвеждани и в тъмно, но в тази кампания ги нямаше. Твоите много приличат на другите, които харесах обаче сега не го откривам като гледам... Да пишеш като ги вземеш как стоят.

# 649
Оптиките от кога подменят стъкла на слънчевите очила/нали за такива говорим/, а не за диоптрични? Аз съм питала и са отказвали, обикновено очилата са внос?
Аз работя в оптика.Подменяме стъкла на всякакви очила и имаме страхотни слънчеви стъкла-всички са със 100% UV защита и поляризация PeaceЗа всякакви рамки стават,стига да не са евтини китайски,защото пластмасата им е много твърда и не подлежи на обработка.

Супер! Може ли малко инфо от източника  Praynig Като си купуваме скъпи маркови очила, можем ли на място в оптиката да проверим дали са с uv защита и поляризация или плащаме само марката?
aniK мерси за инфото за немския вип, аз мислех, че е като останалите.
keit79 можеш да го върнеш с БГ пощи, ще си платиш пощенските и най-вероятно няма да ти ги върнат, освен ако не е дефектен или не отговаря на описанието, но трябва да ти върнат както парите за колана, така и доставката, която си платила до БГ.
Поправете ме ако греша, ама на мен предния път ми върнаха и парите за доставката до БГ, само че от английския.

# 650
  • София
Да сте виждали хубава оферта за машинка за подстригване Flutter
Аз вчера получих тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008RAYBU0/ref=oh_details_o02 … e=UTF8&psc=1. Взеха я за 36,40 паунда, сега е даже малко по-евтина.

Пробва ли я, доволна ли си как подстригва?

# 651
Да сте виждали хубава оферта за машинка за подстригване Flutter
Аз вчера получих тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008RAYBU0/ref=oh_details_o02 … e=UTF8&psc=1. Взеха я за 36,40 паунда, сега е даже малко по-евтина.

Пробва ли я, доволна ли си как подстригва?

LaughingПробвах я с най-малкия член на семеството. Никога не съм подстригвала с каквато и да е машинка, но резултата е идеален. Аз не ги подстригвам много късо и затова се притеснявах какво ще направя  Rolling Eyes. Харесва ми че мощността се регулира на 3 степени за да не му шуми прекалено много на малкия. Доволна съм  Wink Pastir я получи преди мен и също писа, че е много доволен и върши чудесна работа и за гъста коса  Peace

# 652
aniK и аз тези поръчах, сподели като дойдат много ли са светли стъклата, че на екран така стоят.

# 653
мерси drago_2008 в крайна сметка поръчах andrew james juicera , но от ибей че е безплатна доставката , че от амазона е 8паунда  Hug
  bouquet

# 654
  • София

Ausgewählte Warehousedeals mit 10% Sofortgutschein

17 до 30 Юни 2013
10% автоматична отстъпка при поставяне в  кошницата.Важи за компютри и аксесоари, PC и видео игри, дом.потреби и обувки от Warehousedeals.

току-що го пробвах:  Отстъпката е при плащането, а не при поставянето в кошницата.

А къде пише кой е продавача? Днес поръчвахме 2 чифта сандали, но май не начисли 10 %, но се зачудих как да разбера кой е продавача...

# 655
Не мога да не похваля тази раница за училище Grinning, просто перфектна
http://www.amazon.de/gp/product/B006VTIWOA/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1

# 656
  • Sofia
Не мога да не похваля тази раница за училище Grinning, просто перфектна
http://www.amazon.de/gp/product/B006VTIWOA/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1

Миналото лято я купих за 69лв. от БГ без кутията за храна. Имаше ги в една верига магазини за немски стоки, но ха сега де... как се казваше  newsm78
Получих си колетите следобяд  Peace Очилата са много добри, но бързах да прибера всичко преди да се приберат домашните и утре ще гледам пак на светло

# 657
  • София
Така си се казват - Магазини Немски център или  немски магазини... в темата за първолаците помня, че и други купуваха много на далавера миналата година от там чанти от този тип. Но май по към края на лятото беше.

# 658
  • Sofia
Така си се казват - Магазини Немски център или  немски магазини... в темата за първолаците помня, че и други купуваха много на далавера миналата година от там чанти от този тип. Но май по към края на лятото беше.

Да, аз ходих да я купя на Стамболийски, близо до църквата Света Неделя. Колкото и да е добра, сега е ожулена по ръбовете, а едната мрежичка за шишето за вода отстрани е скъсана, понеже "нашият" я закачил някъде и дърпал да се освободи ... познайте как  Twisted Evil Мисля и втри клас да започне с нея и ако заслужи нова, тогава да му купя - влачат ги, хвърлят ги по земята...  ooooh!
сори за оф-топика   bouquet

# 659
Гледам че сте на ученическа вълна да попитам срещали  ли сте хубави несесери newsm78

Общи условия

Активация на акаунт