Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 358
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро,сладурки  Hug

Пепи  Hug благодаря за кафенцето   bouquet

Хубав ден  Simple Smile

Яяя ела тук  Mr. Green

# 436
Добро утро!

Днес моето момченце става на 2 годинки и по този повод нося почерпка.Пожелавам си да ми е жив и здрав,все така усмихнат и по-послушен!:)

и по едно питие
Скрит текст:

Хубав ден !  bouquet

# 437
гюнайдън къзларки StopЛава да ти е живо и здраво детенцето и много радости на мама итате да подарява Stopпуснах си и аз гласът във анкетата Stopсега по едно сутрешно и от мен.,че тръстиката и мен ме чака Hug Hug Hug

# 438
Добро утро на ранобудните  Hug
Лава да ти е живо и здраво теленцето , много да слуша, по малко да се инати  Mr. Green
аз съм пристрастна към теленцата, много си ги обичкам  Hug
Не виждам почти на никой подписите  Tired

# 439
Лава, да ти е живо и здраво детенцето и от мен  Hug

Ани  Hug аз виждам пък на всички,включително и твоя Wink

# 440
Добро утро  Hug
Хубав ден от мен!

Лава, да е жива и здрава смях и радост да изпълва всеки ден от живота Ви.

# 441
  • София
Добро утро Hug,Пепи Hug,Вани Hug,Лава Hug,Жана Hug,Ани :hug,Demy Hug: и на всички след мен
Лава,честит ти рожденник,много здрав и умен да е и много да се гордеете с него Hug
Скрит текст:
Взимам си кафенце и ви желая хубав ден!

# 442
  • Под Сините камъни
Лава да ти е живо и здраво момченцето
Скрит текст:
И за мама
Скрит текст:

# 443
  • София
Добро утро,сладурки  Hug

Пепи  Hug благодаря за кафенцето   bouquet

Хубав ден  Simple Smile

Яяя ела тук  Mr. Green

Този момент много ме кефи,как я нарами Емир,като някой чувал и колко бой изяде от бойна Фериха не е истина,ама голям инат това момиче,ужас значи,не се дава лесно Joy И после в таксито диалога също беше много смешен,ошашавиха шофьора Mr. Green.
Вани пак си се преоблякла,страхотно е,много ми харесва Heart Eyes.

# 444
Добро утро ,вземам си кафенце и от почерпките  и ви желая:

На малкия принц на ЛАВА пожелавам ,да е здрав и да има весело и безгрижно детство

# 445
ДО СЕГА РЕВАХМЕ Д,СЕГА ДА СЕ ПОСМЕЕМ МАЛКО С ХАЗАЛЧЕТО И БЕЯЗ ШОУ
Какво говорят? Момичето ми изглежда интелигентно... да не е гаф като черната Златка?  Rolling Eyes

Някакъв базик е не знам езика ,мисля че изрежда нещо от биографията и тя отговаря само "да"/ако може някой който развира да го преведе/

# 446
Сладурчета приятен ден ви желая аз заминавам на работа Wink Two Hearts

# 447
  • Пловдив
Е вие го харесахте,а аз почнах други да си кипря Mr. Green Аз ПЕ съм също като вас,стои си  в една папчица и хваща прах,малко прецъках с мишката на страдаш Емир,и разбрах че не ми е по -силите да гледам,а сцената с Корай,направо покъртителна си беше ooooh! И сега с този тъжен клип,спретнах този колаж,даже си пуснах по една сълза докато го правих,Фериха също е на снимката,но нали е като спомен,затова е едва забележима,надявам се да ви хареса,макар и тъжно HugЛека нощ ви пожелавам,аз да видя какви гащи да си стъкмя Mr. Green

Ирка страхотен колаж! Направо ме разтопи и просълзи  smile3501  Hug

# 448
  • Пловдив
Между другото, добро утро на всички момичета! Пожелавам Ви усмихнат ден, въпреки лошото време!

# 449
  • Пловдив
Добро утро!

Днес моето момченце става на 2 годинки и по този повод нося почерпка.Пожелавам си да ми е жив и здрав,все така усмихнат и по-послушен!:)

и по едно питие
Скрит текст:

Хубав ден !  bouquet

Лава да ти е живо и здраво детенце. Нека расте щастливо дете и винаги да Ви кара да се гордеете с него. Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт