Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 330
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Още у мъглата ...
Ехооо Hug
Надниквам за малко smile3503

Пепи Hug Ирка Hug мерси, нещо бавничко ми се мърдат гащите Thinking
Ама ако пък замърдат по-бързо, ще вземат да паднат и кво ще правя оголена, ваййй, срам Embarassed

Ето го моя край на сериала Heart Eyes

# 496
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за мен Габи това беше края,усмихнати и щастливи Hug Hug Рая,Илде Hug Hug Наде,което постнеш,ще го слагам на колаж от тук нататък,може пак да ги повториш,когато ти е удобно,които си харесваш най-много,и ще ги сложа и тях,а на мен всичките ти ми харесват,но един творец винаги си има най-любими творби Hug Hug

# 497
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моето момче,няма как да не си го спретна и него Heart Eyes Heart Eyes

# 498
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама големи са ми сладури бе Heart Eyes ,най-хубавата двойка,която съм виждала Crazy

# 499
  • в подножието на планината
Наде,  Hug bouquet и аз си викам - дано това затишие да е за добро... Praynig

Ирка, Hug голям майстор стана на ФЕмирските колажи... Laughing много са красиви...  bouquet

Честита премяна на всички, които са се преоблекли! Hug

# 500
Ирче, ми те стихотворенията ми свършиха вече Joy и музата не ме е навестявала скоро. Rolling Eyes
Явно трябва някой сериал да ме разтърси из основи за да пропиша отново, но пък от друга страна ако драматизма на героите, ще ми е катализатор за да редя думи в рими.........никак не ми се искат повече драми, които да ги изживявам с героите. Rolling Eyes
За да не дотягам с моите стихотворения и да ги публикувам повторно в темата, където вече го направих веднъж, ако искаш мога да ти ги пратя всичките, които съм написала досега.
А дано Звезде, Hug да се появят зашеметяващо наесен на екран, а ако ги видим и отново заедно някой ден, това, ще е най-хубавото.
Ирче и за мен са най-прекрасната екранна двойка, която съм виждала досега, но и твоите колажи не отстъпват пред красотата им.

# 501
  • У Диспансера ...♥♥♥
Този ми харесва страшно много,все пак това беше финала,колко са щастливи само,след всички перипетии успели да им устоят и въпреки всичко останали заедно и все така силно обичащи се Hug Hug Илде,те такава романтика събудиха в мен,направо ме вдъхновяват с тяхната голяма любов Hug Hug Наде,не мисля че на някой ще им омръзне да ги чете,те са толкова хубави,давай пращай ми ги всички,и да им намеря подходящи колажи,трябва все пак да останат  с времето за да ни напомнят какво ни е накарало да изживеем АФК и най-вече Емир и Фериха Hug Hug

# 502
Момичета, Hugрадвам се, че Ви харесват стихотворенията ми.
Габи, извини ме, явно съм пропуснала момента, когато си се представила.
Бих посъветвала тези, които не са гледали АФКПЕ и ПЕ до този момент, въобще да не се захващат с гледането им. Все пак в момента Вие знаете какво се случва в общи линий по нататък и имате избор да решите сами за себе си дали да си причините тази мъка. За съжаление ние нямахме този избор като вашият в случая и трепнехме в очакване да видим и да разберем какво следва. Серийте от 68 до 72 са ужасно тежки, наситени са с много болка, пропити са с неописуема мъка. Когато ги гледах по турската ходех с подпухнали очи от плач, нещо ме стискаше за гърлото от мъка, саморазрушението и трагизма на Емировия образ проникна в съзнанието и тялото му, усещах болката му, беше адско изпитание за мен и съжалявам, че гледах тези епизоди, но на онзи етап очакването на предстоящото взе превест в мен, но сега ако би трябвало да ги гледам и съм на ваше място, честно Ви казвам, че бих си спестила тези серий.
Ако смятате, че не бихте могли да понесете съживяването на Емир и събуждането в него на онези любовни трепети и чувства спрямо  Гюнеш в ПЕ, които погреба заедно с Фериха, и ако не може да се настроите на вълна, че ПЕ е съвсем нов сериал, а не продължение на АФК, то бих Ви препоръчала и ПЕ да не гледате, за да не се наторвате излишно във виртуала при положение, че реала не е розов.

Hug
Аз направих точно това! От думите ви и клиповете които споделяте реших да не си причинявам това .......разочарование......дори не съм ги свалила тези епизоди!
Филма за мен свърши с танца в парка и финала настъпи 1 мин по рано !

здравейте  Hug
аз сериите си ги свалих, ама не съм ги гледала. Нямам и намерение скоро да ги гледам. Може би някога, след време, само за да видя играта на Чаатай, за която коментирате, че в тези серии е много добра.  

Ирка, правиш невероятни колажи, продължавай в същия дух. Идеята да ги комбинираш със стиховете на Надето е чудесна.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 16:30 от DimiMeVi

# 503
# 504
поздравче      bouquet

подходящо за ФЕмир:
"Ако някога дойде ден, в който не сме заедно, трябва да знаеш някои неща... Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш и по-умен, отколкото си мислиш. Но най-важното нещо е, че независимо дали сме разделени, аз винаги ще бъда там за теб и винаги ще те обичам!"
А.А. Милн

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 16:40 от DimiMeVi

# 505
# 506
  • Под Сините камъни
А как го именуват сериала със Серенай нашите?По Диемата ли го дават?Да взема да му хвърля едно очо що за стока е

# 507
# 508
А как го именуват сериала със Серенай нашите?По Диемата ли го дават?Да взема да му хвърля едно очо що за стока е
Сезони на любовта в 17 ч ей сега е повторението иначе е от 22 ч

# 509
Ирче за теб и за всички, които харесват Михалис на фона на ФЕмир. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 17:02 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт