Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 347
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • По света и в нас.
Здравейте и от мен.Ето Емко е в банятаhttp://t.co/gXJJcCvnU5,след малко излиза , а аз се връщам да ви изчета.
Имало и рожденик-Лава,Честит празник,много да го слушаш детенце.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 20:41 от bibisita

# 556
Добро утро!

Днес моето момченце става на 2 годинки и по този повод нося почерпка.Пожелавам си да ми е жив и здрав,все така усмихнат и по-послушен!:)

и по едно питие
Скрит текст:

Хубав ден !  bouquet

wavey

Честит Рожден Ден на детенцето ти, Лава!

И аз ти го пожелавам - да ти е жив и здрав, все така усмихнат и по-послушен!:)

Скрит текст:

# 557
:stop да се запиша ,че съм тук и аз Stop привет и от мен на новите момичета Hug
Надуфче продължавай да твориш прекрасни колажи и да ни радваш Simple Smile
както и другите момичета който и те творят красоти Simple Smileпо късно ще се поява пак Hug Hug Hug
HugТц виновничките са Снежи Петлова и Ирка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
пак ли се замотах newsm78 вай бееееееееее
Аха Laughing

Ели Hug Peace

Бибони Hug

Лудосче  bouquet

# 558
Можете да гледате само сериите от първа страница на темата. Ако се връщате 10 теми наза newsm03д линковете не са активни
Линка го взех от предната тема!!!Значи,който гледал гледал!!??Жалко....не може ли да се качи пак някъде(43 en)??!!!
Ще се качи в дата бг когато му дойде реда и времето.Търпение.

Peace

# 559
Здравейте!

Спокойна вечер за всички!

Днес е Ден на Европа-9 май!
Честит празник! Hug    bouquet
Имаме поводи да се гордеем като нация и като неизменна част от Европа!  bg

За тема 89-та и моите поздравления с благодарност за екипа реализирал възможността да я има! Hug   bouquet
За всички останали които изпълват страничките й-също! Hug   bouquet

Невероятно красиви и силни моменти от последните два епизода на Огледален свят! Heart Eyes
Понеже не бяха много се изкушавам да си кажа-жалко  Rolling Eyes  но бяха истински, искрени, пълни с любов...
затова си казвам -чудесно е все пак-и се усмихвам!  newsm03

Прочетох интересни мнения по страничките на темата за историята и това което излъчва БТВ в момента и за сериала като цяло.
Специално благодаря! Hug   bouquet

Моят коментар за еп. 58 и 59-ти ще е заедно,  и ще започна с Гюндже... newsm78

Наистина много ме зарадва в първия момент когато каза, че ще се извини.
Разгеле, най-накрая нещо добро и от нея за Фериха, за връзката им с Емир, изобщо за всички, че и за нея самата.
Такава интрига създаде с това което видя, по-скоро с това което реши, че знае и с което е наясно след като е видяла двама души по определен начин на определено място в определен момент. Shocked

И най-лошото в случая бе в две неща:
1. Не каза веднага, а когато реши, че е удобно и изгодно на нея. Когато това което реши, че е видяла можеше да й послужи на нея самата. В случая споделяйки едва ли мислеше за Корай, че и за Фериха, беше по-скоро ядосана, че те намериха начин да простят и да продължат докато тя-не.
2. Тя не просто каза какво е видяха, а провокира чужди съмнения със своите вече готови предположения при това съвсем съзнателно и с цел-да навреди. Mr. Green

В крайна сметка всичко си дойде на място, но разбира се всеки плати висока цена за това.
Да, нямаше как да върне Гюндже събитията, станалото -станало, както и едно извинение не би променило това, че се проляха излишни сълзи, изпита се ненужна болка от всички. Rolling Eyes
Но извинението беше повече от нужно за да се сложи окончателната точка на тази неприятна история, да се затвори тази страница за всички. Беше нужно най-вече и за самата Гюндже.
Да намери сама за себе си прошка за това което направи създавайки неприятности.

Наистина за момент повярвах на искреността й, че е осъзнала в какво бе нейната собствена вина в случая. Че е решила с това извинение да затвори и своята собствена страница с присъствие от грешки, озлобление срещу другите заради несподелените си чувства. Заради липсата на свое удовлетворение и мястото което желаеше за себе си не само в сърцето, но и в средата на Корай.

Но, не би... ooooh! Crossing Arms

Непосредствено след като се извини побърза да намеси Ханде...много, ама много ме дразни подобен модел като нейният. Mr. Green
Добре бе момиче, Ханде я знаем каква е, ти виж сама себе си, виж своите злини които натвори, ама не-тя пак Ханде й е в главата.
Уж щеше да се извинява и да си тръгне, ама не, можеше ли да изпусне да не "клъвне" Ханде...тя пак ни наблюдава, за пръв път загуби.... Mr. Green
Е, най-накрая да е доволна и Гюндже...не спечели нищо, ама и Ханде е загубила... Mr. Green
Що за удоволствие може да ти достави това? Че и някой е загубил също? newsm78
Да, навярно прави нейната собствена загуба в нейните собствени очи по-малка, но тя не е по-малка, напротив по-голяма е, но Гюндже с начина си на мислене нямаше как да знае това, не би го проумяла. Не! Naughty

Корай ми направи изключително хубаво впечатление, че стана и не влезе в разговора им на тема "Ханде". Емир също се въздържа от коментар което му прави чест. Peace

Фериха ме подразни в този момент, знам, че имаше основания да е сърдита, обидена, ядосана, но не биваше не й отиваше подобна посока, тя беше много над това дребно злословене.
Тя никога до момента не "задълба" когато имаше проблем, вина и виновник, винаги търсеше стъпката напред и решението, а сега ме изненада-и то неприятно. Crossing Arms

Какво ни различава от тези които не харесваме, като които смятаме, че не сме...когато ползваме същите думи, същото мислене като тях? Thinking
Нищо! Тогава?!?

Изключително неприятно ми е усещането от Гюндже като присъствие до момента в цялата история.
Навреди много сама на себе си допускайки да се унижава, допускайки така и да я унижават останалите. Навреди и на всички, дори на тези които смяташе, че е близка и дори приятелка.
Но Гндже не знаеше какво е приятелство...и не само това, но това е вече друга тема... Peace

Истинският приятел няма да ни подражава за всичко, няма да ни хвали за всяка наша постъпка - той ще приеме у нас само най-доброто.  Плутарх

Изключително добра игра на актрисата Gülşah Fırıncıoğlu/Гюлшан Фърънджъоолу/ по мое мнение.
Справи се чудесно с образа на героинята си в сериала-показа я на 100% силно и осезаемо за зрителите.  newsm10
/пак според мен/

Една нейна снимка...изглежда невероятно със съвсем различна визия! Grinning

По-късно ще продължа с останалите и епизодите от тази седмица. Peace

Хубава вечер за всички! Hug

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 20:34 от margita9

# 560

HugБрях ooooh!това все едно не е тя Heart Eyes

# 561
Привет-мривет! Забавлявате се? Без мен, а ?  Grinning
Всичко прочетох, всички колажи изпих с очи, изгледах всички клипчета!
Оххх...чувствам се ефирно-прекрасно!  Crazy

Не вярвах, че може някога да ми се случи, но ...Тресна ме и мен жицата!  Mr. Green

Този подпис с - Мен ли си? и Много те обич...от кога го нацелвам и аз.
Провокира ме...
Те ...така...малко , поовъртолих се в него. Виж те! Ако на някой му се струва нередно ,да ме извинява, но стана без да искам.  Sunglasses
Скрит текст:
"На мястото, където започнахме, сме.
 Мястото където започнахме. Stop Stop StopИкси здравей мила Stop Stopнема ли нещо ново от Туитър Stopнякоя клюка Hug Hug Hug
 Сякаш живя винаги с нас.
 Живя в нас.
 Не можахме да живеем.
 Не можахме заедно да бъдем.
 Обичахме се!
 Не живяхме обичайки се.
 Любихме се!
 Само любовта не стига.
 Говорихме!
 Милвахме се с думи.
 Ранявахме се с думи.
 Кажи ми!
 Кажи ми нещо!
 С мен ли си?
 Обичам те!
 Обичам те много!
 Нека бъдем заедно!
 На мястото където започнахме!
 Мястото, което живя винаги с нас!"

И освен това попаднах на клипче ,което има ужасна песен, но действието ...аххх...Те точно така се чувствам като гледам Ча. И то през екрана. За ин виво ще съм цепеняк, знам. Пък за подобен край не мога  и да си помечтая.  Grinning  Приемате ме в ролята на чичето, а него в ролята на мацката и вярвам ще ме разберете.  Blush

# 562

ква е тая  newsm78

# 563
днес серия  newsm78

# 564

ква е тая  newsm78
Гюндже Peace

Бибони йок серия Mr. Green

# 565

ква е тая  newsm78
Гюндже

# 566

ква е тая  newsm78
Гюндже PeaceЕдновременно сме писали.ЕЕЕ няма анализи няма смях

Бибони йок серия Mr. Green

# 567
Ехооо Hug
Надниквам за малко smile3503

Пепи Hug Ирка Hug мерси, нещо бавничко ми се мърдат гащите Thinking
Ама ако пък замърдат по-бързо, ще вземат да паднат и кво ще правя оголена, ваййй, срам Embarassed

Ето го моя край на сериала Heart Eyes

И моят Simple Smile Епизодите на АФКПЕ и ПЕ не съм ги гледала и не мисля да ги гледам. Дори не съм си ги изтеглила.

Здравейте, дами! Много хубави колажи, интересни мнения и снимки сте постнали. Истинско удоволсвие да ви чета на чаша бяло винце. Благодаря!

# 568
Цитат
Ох Наде и аз бях така с гледането на  АФКПЕ.И макар,че гледах и ПЕ и се бях абстрахирала че е друг сериал,въобще не ми хареса. newsm10.Даже последната серия така и не я гледах.

И аз да си кажа за пореден път, че в ПЕ не видях влюбен Емир. Видях тъжен Емир, страдащ Емир, но не и влюбен Емир. Очите му издаваха дълбока тъга.

А повтарящите се ФЕмирски моменти ги възприех като подигравка към Ферия (може би Аксой е искал да се подиграе с Хазал  newsm78) и даже към нас - зрителите.

Привет на всички момичета/ момчета в темата.

Ирка, много са ти красиви колажите.

Надуфиииииии  Hug

Скрит текст:

# 569

Надуфиииииии  Hug

Скрит текст:

newsm03  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт