Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 274
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Романтиче, ми Ферито на 19, Левент - около 35 /според мен/ - идеал петров

Joy Joy Joy Joy Стар ама лачен Неви  Naughty Mr. Green Joy

Илде  Hug ем днес купихме 2 стека ностни кърпички, дано стигнат   Rolling Eyes  Mr. Green

# 691
Романтичка, Hug
много романтични дрешки имаш.
Черпя те една тортичка от Златните рибки. Можеш да почерпиш тези, които са слушкали.
Скрит текст:

# 692
  • In a surreal moment!
Zhana Georgieva - ми...нещо не ми се рови.. Юсуф го нема... Wink
пп. надявам се ,че питаш сериозно, не се бъзикаш нещо, нали?

# 693
  • Под Сините камъни
Много ми забива тая вечер мамата.Затова ще ви пожелая лека нощ до утре сабах с кафето.

# 694
Много ми е приятно при вас, но трябва да свърша малко работа преди лягане, че утре отново на тръстиката,
Лека и спокойна нощ, и успех на Гришо, мисля че отново ще н идонесе радост, и утре ще поливаме newsm44 Wine Glass cheers

# 695
# 696
Георгия,
Цитат
Стар ама лачен Неви
И не само, човекът бая време устиска, ама накрая реши да действа - награби Ферито и даже вика, че не съжалявал, откога чакал да я целуне. Ама бая целувка беше, Mr. Green

# 697
  • София
Обаче тея гъркините просто разцепват от всякъде  Joy Joy Joy Joy Joy  качват снимка на Ча и текста е следния: OMG ... An oasis of beauty .... ♥♥♥ .....
Не,чеее не си е така де ама те тия са някви обсебени  Shocked Joy Joy Joy Joy

# 698
Лека нощ! Рано си лягате, ама щом трябва newsm46

# 699
Неви, така е.  Peace Grinning

Петрова, не знам дали знаеш, но обожавам тази песен, специално благодаря! Hug    bouquet

А за сериала АСИ...
Скрит текст:
В началото когато тръгна рекламата му по наша телевизия не му обърнах внимание, реших, че не става. Embarassed
А и тогава все още не гледах сериали, слушах и поглеждах тук-там от време на време някой докато вършех и нещо друго... Joy Joy Joy
Така се случи, че това се промени/вече не знам за добро или лошо...ама и не търся отговора  Wink / но изгледах АСИ за няколко дни в нета, и сега ми е в колекцията!!! Heart Eyes

Невероятен сериал!!!
По мое мнение. Peace

Zhana Georgieva,  Hug
За колажа... Thinking
Красиво, хубаво, добро...усмихва!  newsm03  newsm10
Благодаря, че го сподели,    bouquet веднага си го запазих на компа!

Георгия-Йоана, ИКСИ,  Hug

# 700
Тук съм тук и стискам палци за нашето момче. Hug Айде да се подкрепим
Скрит текст:

Хахаха, добре, че сме си по къщята, че на трибуните ще ни изгонят с таз почерпка Grinning

Добре си ги опекла Laughing
Мислих си аз да ви ги обеля,ама викам да не развалям удоволствието от шлюптенето  Mr. Green
Joy Joy Joy  bouquet

Илда Hug

# 701
  • София
Георгия,
Цитат
Стар ама лачен Неви
И не само, човекът бая време устиска, ама накрая реши да действа - награби Ферито и даже вика, че не съжалявал, откога чакал да я целуне. Ама бая целувка беше, Mr. Green

Ооо ми да, той видя,че тя няма да го обикне според мен и че още си обича Емко, но според мен той си го е знаел през цялото време, та реши поне да я целуне, иначе и без тая целувка си оставаше  Mr. Green

Лека нощ на лягащите  Hug Hug Hug Hug Hug

# 702
Георгия, те гъркините освен обсебени, са и големи бургии. Хиляда пъти ходиха на сета, снимаха се с Чаги предимно, а и по едно време имаха много вътрешно инфо, включително и за Хазал и чаги Mr. Green

# 703
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy

# 704
Минавам да ви поздравя... да не вземете да ме забравите!   Mr. Green

Пускам един музикален поздрав и изчезвам  Laughing Wink

Много, много целувки от мен на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт