Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 266
  • 746
  •   1
Отговори
# 675

Zhana Georgieva - не можах да разбера защо цитираш поста ми, ако има нещо написано не го виждам.  Peace

StopИкси имаше написано да Simple Smileно явно нещо е станало newsm78
Joy Joy Joyнещо ново от туитър Joy Joy Joy

# 676
Надуфче, какво да кажа, освен едно голямо благодаря! Ще си го изгледкам с кеф, защото доста голям отзвук получи навремето, хареса се доста...

# 677
ей така ме згрявате и мен

# 678
# 679
  • Под Сините камъни
Тук съм тук и стискам палци за нашето момче. Hug Айде да се подкрепим
Скрит текст:

# 680
Маги,  : Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за постовете ти.

# 681
  • в подножието на планината
Неви, Hug Клоди, Hug

Прочетох, че ще гледате филма с Йозджан Дениз и Фахрието - Evim sensin...Е, да ви кажа тогава да си приготвите кърпички, че голям рев ще падне...при мен поне падна, де... Cry

Стискам палци за Гришо, макар че не гледам... Laughing

Пак сте писали за ПЕ...  ooooh! ...болната ми тема... Sad само се моля нашите от БТВ да не са направили тази глупост и да са го закупили... Praynig

# 682
  • Още у мъглата ...

Йеееее Grinning
Явно добре си е свършила работата Шараповата, поне за сега момчето играе като шампион bg

# 683
Jane 2013, права си - Емко нанюха чувствата на Капитана, още даже преди самият той да се беше съвсем осъзнал, усети заплахата. И да си кажа честно, иска ми се да не беше толкова сигурен, че м/у Левент и Фери няма да се получи. Ей така, да се поизмъчи малко. Ама той си се мъчеше - все му викаше да стои настрана - щото капката и камъка пробива.
И може би, ако бяхме в реала, Фери щеше да си остане с Левент, който й даваше сигурност, безрезервна вярност и я подкрепяше заради самата нея, дори и да не беше съгласен с това, което върши или мисли. Ама нали ни убеждаваха във всепобеждаващата любов на Фемир - и след трите години, Левент загуби.
А накрая загубихме ние  Cry
По време на директното излъчване на сериала, в темата имаше анкета - с кого ще остане Фери накрая, аз доста дълго време бях за Ферилент.

# 684
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Хахаха, добре, че сме си по къщята, че на трибуните ще ни изгонят с таз почерпка Grinning

Добре си ги опекла Laughing

# 685
ей така ме згрявате и мен
newsm10 newsm10 newsm10
И аз ги обичам.
+1

# 686
Звезде Hug, и аз като Ферито, като коментирам ПЕ си причинявам голяма болка Cry

# 687
Ферилент ми звучи като happy end  Simple Smile

Обаче ми е интересно в сериала колко беше разликата във възрастта на Фери и Левент  newsm78

# 688
Романтиче, ми Ферито на 19, Левент - около 35 /според мен/ - идеал петров

# 689
  • Под Сините камъни
Скрит текст:

Хахаха, добре, че сме си по къщята, че на трибуните ще ни изгонят с таз почерпка Grinning

Добре си ги опекла Laughing
Мислих си аз да ви ги обеля,ама викам да не развалям удоволствието от шлюптенето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт