Име за момиче с "А" или "Д" (и още претенции :)

• 7 352
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Аз смятам, че освен всичко казано по-горе, значението на името е от голямо значение. Ние сме решили - нашата дъщеря ще се казва ДАРА. Освен славянския смисъл на името /дар/, в скандинавската митология Дара е богинята на природните стихии. Това, което обаче ни накара  да решим категорично е древноперсийското значение на името - силна, побеждаваща. Въобще името от една страна е древно, от друга красиво. Дано се хареса и на други ...

# 91
Отново бих искала да благодаря на всички, които се включиха по темата!  Hug  Все пак Дарина си остана фаворит и когато видяхме бебка след раждането и аз, и таткото бяхме категорични, че това си е нейното име  Heart Eyes Пък кой знае, може след някоя година да влезе в употреба и някое от другите предложения  Laughing

# 92
Да е жива и здрава малката Дарина!

# 93
Да ви е жива и здрава!

# 94
Да е жива и здрава малката Дарина!
Спряли сте се на най-красивото от предложените имена /и аз бях за него/.
Макар че напоследък е много често срещано, заедно с другите производни от "дар".
Като отидем на някоя площадка, винаги има по някое "Дари" Grinning.
Но това е нормално, защото името е много красиво и много харесвано от родителите.

# 95
Честита, Дарина  bouquet Името е чудесно!

# 96
Благодаря ви за милите пожелания, момичета!  Hug Да ви се връща тъпкано и на вас!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт