Новите ни козметични похождения 43

• 66 297
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Ааааа, кой нюанс е? Това ми е едно от любимите червила!

True Coral Crazy Hug
Много е хубаво наистина. От месец и нагоре търсех хубав корал, който освен да ми пасне, да ми хареса като качество (нанасяне, трайност, усещане на устните, да не ми се събира и т.н.). Поръчах целия комплект мостри на серията и може би ще си взема още 1 поне - светло малинено беше това, което харесах първо, но име не помня (Hot Pink се казва май). Blush А и хубави нюдове има - Nude Suede & Pink Suede.
Най-интересното е, че ми се задържа 3 часа след кафе, а е меко и очаквах да е нетрайно.

# 616
  • София
Нинче,   bouquet

# 617
  • в 1001-та нощ
tdaneva, коя е Зоя-та?  Rolling Eyes

# 618
  • Стара Загора

Мисля, че е Destiny. Laughing

Забравих и тези сенки-молив, много хубав тюркоазен цвят са, дано само са ок и върху клепача.

Скрит текст:

# 619
iv4enceto_91, моето е Pure Berry - но и аз си взех всички мостри и ги хабя до дъно (освен най-тъмното, де)  Laughing Задържа ми се до обяд, но ако не ям нищо, а по чашата ми остава доста...

# 620
-деоспрея с черната кошка nasch katze,мирише уникално  Crazy Heart Eyes

Гребен за подстригване и четка за боядисване антистатични.
И...този мъник Heart Eyes
-мини преса за коса Elekom.

# 621
По принцип трудно пиша в тази тема, незнам защо  Laughing, но тези дни се сдобих неочаквано с някои лимитирани красоти на МАК ( а покрай тях- и с други)  и не мога  да не се похваля:)

cinderfella

aphrodite blush / wonder woman

wisper of guilt

цвят BUFF

и накрая- така желаният от мен
lightscapade

# 622
Теди, от къде намери Уиспъра, ако не е тайна  Flutter

# 623
Теди, от къде намери Уиспъра, ако не е тайна  Flutter

Мисля,че няма причина да е тайна- от нашата тема за размени, благодарение на Адри Hug Hug  bouquet

# 624
  • София
Адри, моля за коментар както за новата Термалия, така и за боята.  Praynig Особено за боята , знаеш, че разчитам на теб.  Mr. Green

За термалията не мога много да кажа. Хич не се разбирам с Виши, но все ми ги подаряват. От любопитство го пробвах, макар и в момента да имам и ползвам друг хидратиращ нощен крем. От първо намазване ми допада. Лек гел, попива малко бавно, но хидратира доста добре. Друго не мога да кажа засега.

Боята е страхотна! Пак ми е подарък, иначе не би ми и хрумнало да я купя. От известно време ползвам професионална боя и пак едва докарвам желания цвят и хич не ми се рискуваше с непрофесионална, но така и така ми я дадоха - взех, че се намазах да не отива зян Laughing и съм очарована от резултата.
Уж е безамонячна, а ми изсветли корените по-добре от профи боя с 40vol оксидант 1:2. Няма и следа от жълто.

# 625
  • USA, Steak State
Corail in love and Rose Boudoir
Neon & on & on   Sunday Funday

# 626
Mac Flamingo
Guerlain Terra Ora

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 22:01 от bebolinka82

# 627
  • София
Zoya Destiny  Peace

# 628