На пазар във Варна - 28

• 42 314
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Варна
Дайте идея от къде да си поръчам параван за баня с една постоянна и една плъзгаща се врата newsm78. Обиколихме няколко места, но като чухме цена 550-700 лв  Shocked, за сега сложихме перде, но ми се иска да сложим параван.

Нашият параван го изработи една добричка фирма, която открих в нета и бяха доволни от нея, ние също.

Но ми се струва, че беше такава сумата и то преди 5г.

Ако някой друг не предложи по-евтини варианти и ако искаш, ще се разровя в къщи, да потърся точно как се казва фирмата и колко сме платили, че сега не разполагам с време.

За друг вариант се сещам да потърсиш във форума темата за баните. Там момичетата могат да предложат също нещо.

# 692
  • Варна
Дайте идея от къде да си поръчам параван за баня с една постоянна и една плъзгаща се врата newsm78. Обиколихме няколко места, но като чухме цена 550-700 лв  Shocked, за сега сложихме перде, но ми се иска да сложим параван.
в Сима проверихте ли? Мисля, че там имаше изгодни оферти.

# 693
  • Варна
Нашият параван е от Хикови, вече цена не помня, но ми се върти около 600 лв като две от стените на душ-кабината са стъклени врати.

# 694
DZ, stenly, -True Blue- ,дано ви е олекнало след тези коментари!Как пък не ви домързя да пишете!!!

DZ,вишни продаваше вчера една баба на тротоара срещу м-н"Макао" до "Красен стил"

# 695
Здравейте, момичета! Знаете ли къде да търся мъжки ризи от тънък  дънков плат, летни, с къс ръкав? Но да не са прекалено маркови  Grinning

# 696
  • Нейде из лудите гори...
Къде има детски бански за дете на година и осем месеца, освен в H&M?

# 697
По ул.Генерал Киселов има няколко детски магазинчета, там съм купувала бански, най-малкия номер е 2 год. Банските са български

# 698
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря, Коте, ама с нашето малоразмерно дете, тия 2 годишните не ми вдъхват надежда, но за другото лято ще ги знам, щом са и български  Wink

# 699
  • Варна
В магазин Гидо мисля, че имаше детски бански.Намира се по бул.Чаталджа като тръгнеш в посока от Окр. болница към пазара.Магазина се пада от дясно до един магазин за детски обувки.Имат и още един под Орбита в посока ВИНС, но от страната на Червения площад.

В Уайкики в Гранд мол мисля, че също имаше и бански, но може и да бъркам...

Нашия е от НМ и съм доволна Peace

# 700
  • Варна
Някой живее ли в района на Кунг-фу, Макао, магазин Баш Майстора?

Втора нощ много силна музика ми пречи на спя. Имам чувството, че в района има концерт на открито, със сцена и музика. Чува се как певецът говори по микрофона, пее...абе ужас за околните.

Първо си мислях, че е от блока или съседните входове, но не. Толкова е силно, точно като концерт.
Много ме дразнят #Cussing out

# 701
  • Варна

Втора нощ много силна музика ми пречи на спя. Имам чувството, че в района има концерт на открито, със сцена и музика. Чува се как певецът говори по микрофона, пее...абе ужас за околните.

Първо си мислях, че е от блока или съседните входове, но не. Толкова е силно, точно като концерт.
От стадион Локомотив е-Рок фест Варна,тази вечер е последната май.

# 702

Има рок концерти на 'Локомотив'',''РОК ФЕСТ ВАРНА' и аз живея до училището и ги чувам,но всичко мисля е до 23,00ч. след това приключват.

# 703
  • ride my bike...
Бебешорски бански мисля, че съм виждала в Джъмбо и Карфур.

# 704
  • Варна
mimit0, desislava79 Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт