На пазар във Варна - 28

• 42 328
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Къде в района на Левски/Чаталджа/Чайка, правят чаши със снимки?
На ул. Никола  Михайловски-до магазинчето за закуски има магазин за подаръци.

Има Кодак център на ул. Г. Колев, срещу входа на Окръжна  Peace аз там правих преди 10 дни, стават за 24 часа, с бяла чаша май беше 12 лв., а с магическа 16  Peace

# 676
  • Варна
hrisi74 Аз много добре разбрах, че искаш да са над коляното, но ти чак сега уточняваш, че искаш да са малко над него.

Разлика между снимката, която аз съм дала и тези, които ти посочваш почти не виждам. На твоята снимка само мога да гадая, къде точно са коленете и дължината между двата посочени модела, сигурно е минимална.

Мен сега ме е страх да ти кажа къде видях бели, малко над коляното, леко ластични панталонки, за да не предизвикам бурна реакция на недоволство.

Тъй като магазинът няма сайт и не мога да дам линк със снимка, ако имаш път към Гранд Мол - магазин Bоudoir, на етаж 1.
Панталонките бяха на манекена на витрината, но Важно уточнение - манекенът беше облечен с дрехи за малко по-пищни дами. Не знам дали имат наличност от всички размери.

# 677
 missNoir,благодаря ти много!Хмм,"бурна реакция на недоволство"-няма да коментирам това!Само ще кажа,че още в началото уточних точно какво търся,може да се провери,нали?

# 678
Отчет:

Вишни не видях никъде на Колхозен пазар, имаше само череши  Sad

Бели панталонки каквито търсим видях още в първия магазин за дамски дрехи, който мярнах - hrisi74, ако в района на Колхозен ти е удобно, може да ги видиш - точно на светофара на пазара има един офис на Глобул на ъгъла и точно до него едно лилаво магазинче с 1-2 стъпала, на витрината има бледо розови и аз питах за бели, имат - пресичат се ул."Дрин" и ул."Д-р Пискюлиев" - 29лв с тънко кафяво коланче, имаха номерации до L  Hug

# 679
Благодаря много!

# 680
Отчет:

Вишни не видях никъде на Колхозен пазар, имаше само череши  Sad

Благодаря  , на чаталджа също нямаше Simple Smile

# 681
  • Варна
Aко ще го слага в пещ тогава и трябва неглечосано ( да не е лъскаво отвън)
Точно така в пещ ще го слагам - ясно ми е, че обикновен гювеч не може. Негледчосано виждали ли сте? Грънци някъде продават ли?

# 682
  • Варна
Търся този ексфолиант,в Елитиса на гарата го няма!Ако някой го е виждал някъде моля да ми каже Peace http://www.solvexcp.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … -150-%D0%B3%D1%80
търся и това http://krem-za-men.de31.com/foot-guard-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC- … D1%80-p-2710.html

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 19:58 от princess_des

# 683
  • Варна
Цените и ценоразписа са едни за всички кина Арена в цяла България ...
ОК,мерси!Просто ми е останал някакъв спомен ,че в единия мол намалението беше във вторник ,а в другия в четвъртък.
Във вторник са намалени 3D филмите, в четвъртък 2D  Peace .

# 684
Дайте идея от къде да си поръчам параван за баня с една постоянна и една плъзгаща се врата newsm78. Обиколихме няколко места, но като чухме цена 550-700 лв  Shocked, за сега сложихме перде, но ми се иска да сложим параван.

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 22:07 от Netty

# 685
Netty,  моля те редактирай се . Ей сега ще се появи и ще те захапи ,  че не си разбрала.
Тя търси бели.............  Mr. Green

# 686
Моля, ако някой ако знае,  къде мога да купя  плетени кошници с различен диаметър ? newsm78

# 687
  • Варна
Моля, ако някой ако знае,  къде мога да купя  плетени кошници с различен диаметър ? newsm78
  На Чаталджа  продават различни плетени кошници. Нареждат ги на тротоара отзад след бариерата, на улицата между светофара и хлебарницата на Балклас, до магазинчето за хавлии. 

# 688
В тера нова има, но са по къси, останали са малки номера. Успех!

# 689
  • Варна
Айде стига с тези бели панталони, че стана досадно.
Искам такива, искам онакива, как така не разбрахте, айде оставете, ама точно кажете. Предложения и идеи дадохте достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт