На пазар във Варна - 28

• 42 337
  • 727
  •   2
Отговори
# 660
DZ, тази година реколтата на вишни е много слаба, а и малко им отмина времето Mr. Green

# 661
Moringa , ще съм ти много благодарна  Hug
KOTE , изобщо не знам на кое кога му е времето  Crazy Реших за правя сок от Вишни и ударих на камък Mr. Green

# 662
Aз свърших тази работа със сока още преди 3 седмици Heart Eyes

# 663
Значи ако не намеря вишни има от къде да пием  Mr. Green

# 664
Къде в района на Левски/Чаталджа/Чайка, правят чаши със снимки?
На ул. Никола  Михайловски-до магазинчето за закуски има магазин за подаръци.

# 665
Моринга, права си, моя грешка  Peace киното в Пловдив не е било арена , а синема сити Simple Smile

# 666
За 3-ти път ще напиша,че търся  панталонки  малко над коляното!Тези които показвате ги видях!Но ....забравете,както и да е,реших,че някой може да мемернал някъде !

# 667
Защо се караш? Хората се опитват да ти помогнат.

# 668
За 3-ти път ще напиша,че търся  панталонки  малко над коляното!Тези които показвате ги видях!Но ....забравете,както и да е,реших,че някой може да мемернал някъде !

Над коляното е разтегливо понятие  Hug Виж, утре освен за вишни ще потърся изрично за такива панталонки и ако видя ще ти напиша точното място, ще ти намерим панталонки, не се ядосвай   love001 ако си фенка на втора употреба, понякога и там изскачат, а утре в Хумана всичко е по 1лв.

# 669
По повод панталонките -в нет магазин АБУБУ в момента има намаление и снощи гледах сайта, че има доста модели панталонки над и около коляното.

# 670
  • Варна
Абубу не е ли детски магазин? Тя търси за себе си.hrisi74, защо не сложиш снимка какво точно си търсиш, за всички ще е по-лесно.
Аз търся гърне за варене на боб на пещ - виждали ли сте такова чудо?

# 671
  • Варна

Такова точно не съм, но съм правила боб в гювеч на фурна (за цяла вечер на стотина 'С) и става супер. Ето една темичка, в която си споделят различните методи http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289704

# 672

Такова точно не съм, но съм правила боб в гювеч на фурна (за цяла вечер на стотина 'С) и става супер. Ето една темичка, в която си споделят различните методи http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289704

И аз подкрепям, че в обикновен гювеч става  Peace

# 673
Aко ще го слага в пещ тогава и трябва неглечосано ( да не е лъскаво отвън)

# 674

Общи условия

Активация на акаунт