На пазар във Варна - 28

• 42 314
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря, разгледах банските в Гранд Мол и купих от Карнивал Кидс, много сладурски, дано излезе качествен ...

# 706
  • Варна
Вчера са отворили нова сладкарница в Гранд мола, на мястото на Крамер. Предлагат основно торти и сладоледи, но имаше и салати в менюто. Май се казва Marmalad, ама не съм много сигурна.

# 707
  • Варна
Някой живее ли в района на Кунг-фу

Извинявай, ама не се сдържах  Laughing

Търся подобен тип картини, но може би с други изображения. И ако може да не са прекалено скъпи.
Скрит текст:

# 708
  • Варна
Киса, в Практикер съм виждала подобни неща.

# 709
  • Варна

Ще погледна. В Алати нещо подобно видях, но 23 лв ми се видяха много  Crazy

По разните му там Елитиси, Земя на рози или подобни, дето продават разни китайски боклуци дали няма да има?  Rolling Eyes

# 710
Вчера са отворили нова сладкарница в Гранд мола, на мястото на Крамер. Предлагат основно торти и сладоледи, но имаше и салати в менюто. Май се казва Marmalad, ама не съм много сигурна.

Аз точно питах в темата за ресторантите кога ще го отварят - мерси за инфото   bouquet

Киса, намери си картинки от нета с висока резолюция и отиди да ти ги принтират на А3, стават супер и няма да ти излезнат толкова скъпо  Peace

# 711
А Крамера защо затвори, дори и магазина си са затворили  newsm78 Мисля че им беше вървежно особено сладкарницата, цяла зима нямаше места

# 712
  • Варна

Ще погледна. В Алати нещо подобно видях, но 23 лв ми се видяха много  Crazy

По разните му там Елитиси, Земя на рози или подобни, дето продават разни китайски боклуци дали няма да има?  Rolling Eyes
В Айсберг и Джъмбо съм виждала такива Peace

# 713
Кой каза че рокфеста свършвал вчера,  аз и сега ги чувам #Cussing out

# 714
  • Варна
Кой каза че рокфеста свършвал вчера,  аз и сега ги чувам #Cussing out
http://web.ticketstream.cz/bgts/presentation.event.jsp?event=40694  Днес е последната вечер.

# 715
DZ,вишни продаваше вчера една баба на тротоара срещу м-н"Макао" до "Красен стил"
Благодаря  Peace

# 716
  • Варна

Правописна грешка ли имам? Признавам, че не знам как се пише:)

Не живея в този район, а наблизо и не знам как му казват, освен по споменатия начин:)

# 717
  • Deutschland/HE

Правописна грешка ли имам? Признавам, че не знам как се пише:)

Не живея в този район, а наблизо и не знам как му казват, освен по споменатия начин:)

Конфу наричат този район Simple Smile

# 718
  • Варна
Приемам поправката Simple Smile

# 719
Момичета, да ми препоръчате по-евтин зоомагазин във Варна?
Ако работи днес ще е направо страхотно, че животинката се измъчи доста - трябва да й намеря Фронтлайн по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт