На пазар във Варна - 28

• 42 529
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета, бихте ли ми казали добра оптика, откъдето мога да купя очила на сносна цена? Максимум към 120 лв. Не знам как точно вървят цените....това много ли е, малко ли е....

# 481
  • ride my bike...
до колко часа работи детския парк в Младост?
Все още е безплатен, нали? Rolling Eyes

# 482
Здравейте, момичета, бихте ли ми казали добра оптика, откъдето мога да купя очила на сносна цена? Максимум към 120 лв. Не знам как точно вървят цените....това много ли е, малко ли е....

Аз от доста време поръчвам очилата си в оптика "Христови", имат няколко магазина, а за цената - мисля че се формира на база стъкла в зависимост от диоптъра + рамка и си мисля че е индивидуално...

# 483
Миналото лято беше до 21.00 часа.

# 484

това намерих:
Работно време на касата: всеки ден от 08:00 до 20:00 часа.
Комплексът е отворен всеки ден от 08:00 ч до 24:00 ч. Почивка за почистване от 12:30 ч до 13:30 ч.
Комплексът се управлява от ОП "Спорт за всички", ул."Хан Севар, тел:052/460 086; 052/460 087
Мисля че само разходката с лодка се заплащаше.

# 485
  • ride my bike...
 Hug Благодаря.

# 486
Момичета, шивашки услуги в близост до Катедралата за трико?

# 487
  • Варна
Миналото лято беше до 21.00 часа.
  Къде е този парк и какво има там?

# 488
Люлки, пързалки от най-бебешки до големи, батути, замък, водна площ с водни колела, пясък, мрежи за катерене... и никаква сянка. Mr. Green Ограден е, около него има алея за колелета. Има зона за скейтове... и още, и още. Комплекса се намира над Медицински комплекс Санита.

# 489
  • ВАРНА

Аз от доста време поръчвам очилата си в оптика "Христови", имат няколко магазина, а за цената - мисля че се формира на база стъкла в зависимост от диоптъра + рамка и си мисля че е индивидуално...

Аз преди съм си правила очила в една оптика Валентин на Цар Асен - От зад Общината тръгваш посока Цар Осводбодител - пада се отдясно  Peace

# 490
Очила си правя в оптики "Призма". Имат една в Градска болница, вляво от стълбите. Другата е до Операта, на ул.Русе. Цените зависят много от стъклата - какъв е диоптера, има ли и цилиндър и какъв, какво изтъняване и изобщо други екстри има ли. Цените на рамките почват от 30-40 лв и има и по 300-400.
Не знам защо реших, че за слънчеви очила е питането.

# 491
  • Варна
Люлки, пързалки от най-бебешки до големи, батути, замък, водна площ с водни колела, пясък, мрежи за катерене... и никаква сянка. Mr. Green Ограден е, около него има алея за колелета. Има зона за скейтове... и още, и още. Комплекса се намира над Медицински комплекс Санита.
  Благодаря! Значи ще го посетим наесен.

# 492
  • Варна
Моите очила ги правих към оптиката на клиника "Св.Петка", с преглед при тях ми дадоха рамките безплатно и платих само стъклата - общо 70 лв  Peace

Търси се добър шивач за ушиване на боди-риза за спортни танци МОМче  Simple Smile Ако някой знае наистина добър такъв да сподели. Искаме да е вталено, цяло; а не от 2 части - има някои, които правят нещо като блуза и после добавят парчето за долната част.

# 493
Колко е цената на златото-продава в момента и кажете къде мога да намеря хубави бебешки златни обеци? Wink

# 494
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, търся свестен обущар, че все на псевдо такива попадам и вместо да ми оправят обувките ми ги окепазяват.
Ако е в района на Левски, Чайка ще е чудно, но и в околностите не ми е проблем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт