На пазар във Варна - 28

• 42 522
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Момичета, търся свестен обущар, че все на псевдо такива попадам и вместо да ми оправят обувките ми ги окепазяват.
Ако е в района на Левски, Чайка ще е чудно, но и в околностите не ми е проблем  Peace
Ползвала съм услугите на обущаря до 4ОДЗ под спирка Явор и съм доволна.

# 496
  • ride my bike...
търся паркетчия за циклене на естествен паркет.
Ако може да ме ориентирате и за цена..

# 497
  • Нейде из лудите гори...

Ще го потърся утре, но по описанието ти ми е много удобен Simple Smile Благодаря   bouquet

# 498
 noear
Колко е цената на златото-продава в момента и кажете къде мога да намеря хубави бебешки златни обеци? Wink

# 499
Не знам за цената на златото и къде има каквото търсиш, но мога да дам една идея - в Гранд Мол има един магазин за всевъзможни дреболии и в началото има и бижута. Не знам от какъв материал са и дали са подходящи за деца, но има много нежни, симпатични и интересни модели. Ако ходите може да поразпитате, защото определено има детски модели, които предполагам са съобразени с това, че ще ги носят деца. Мисля, че се пада на предпоследния етаж ... Не знам името, но е дълбок магазин и продават и разни чаши и други ръчно изработени неща, но на витрината в началото се виждат бижутата от дясната страна на входа му ... Съжалявам за обърканото обяснение  Tired

# 500

Ще го потърся утре, но по описанието ти ми е много удобен Simple Smile Благодаря   bouquet

Тъкмо щях да питам за него! Вчета видях ателието и ще го имам предвид   bouquet

# 501
търся паркетчия за циклене на естествен паркет.
Ако може да ме ориентирате и за цена..
Преди две години ползвахме услугите на една фирма, намира се на кръстовището на Ген.Колев и Чаталджа, след книжарницата. Много бързо, чисто и добре работят. За цени нищо не мога да кажа, зависи какъв лак ще си избереш, най-добре иди на място Peace

Момичета трябва ми магазин за дамаски newsm78, ще ме ориентирате ли Praynig

# 502
  • ride my bike...
Netty, благодаря. Утре ще отида да видя.

# 503
дамаски преди имаше магазин в парка на червения площад, незнам дали още е там
по Сливница от страната на климатиците има магазини- нашите дамаски са от там
срещу НАП в улицата има магазинче за пердета, мисля че и дамаски се предлагат
провери и в Домко  Peace

# 504
  • ride my bike...
дамаски има и срещу стоматологията.

# 505
Могат ли да се намерят някъде детски боксерки- безшевно бельо.За ръст 122 става въпрос.

Преди години имаше една италианска фирма IANA, на бул."М.Луиза", нещо подобно търся.

Детето ми е с мн.чувствителна кожа и търся някакво бельо/ боксерки, защото слипчета не са му удобни/ ,при което ръбовете да са максимално избегнати.

# 506
  • Варна
Срещали ли сте някъде из Варна "гумирани" пердета. Не съм ги виждала, само съм чела обяснения Гумирани от едната страна и от плат от другата, така че да не пропускат никаква светлина. Горе били захванати заедно, надолу си висяли поотделно, като гумираната част е по-къса от самото перде.
Ако не, може би ще търся да видя наживо black out (и тях не знам къде да ги търся, защото досега не съм купувала пердета)

# 507
Провери в Гершман, макар че аз за първи път чувам за гумирани пердета,
само за гумирани щори знам. Ако наистина някъде предлагат такива във Варна, то ще е там.  Peace

# 508
Здравейте Варненски мами  Hug
Влизам тук за да Ви помоля за помощ  PraynigКъде мог ада намря "светещи" вързанки за обувки ,четох някъде из темите в някакъв магазин за осветителни тела ,ама  Rolling Eyes ако може из центъра, Окръжна,червения....

# 509
  • ride my bike...
някой беше писал, че има около Зимно Тракия.
Дано да се включи с по-точна информация

Общи условия

Активация на акаунт