Езиколюбителна пивница - 19 гъби, йо-хо-хо и халба бира!

• 16 113
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • n/a
Част от семейството? Ми аз не съм
ги срещала по семейни събирания,
може затова да не ми иде отвътре
да ги кръщавам.

# 631
  • Mars Hotel

Казвала съм ти около се'емстин пъти. Но разбирам.

# 632
  • Ænima/Albuquerque
ПП Спейсът ме мрази, иначе съм грамотна.

Мрухахах  hahaha hahaha hahaha

Нда, техниката си я кръщавам. Телевизора е адаш на Джоуи и Чандлъровия - Стиви Дъ ТиВи, лапчо е Ачо (големия брат на стария Ачо), а телефона ми се казва Чиливизуръ.  Mr. Green

Част от семейството? Ми аз не съм
ги срещала по семейни събирания,
може затова да не ми иде отвътре
да ги кръщавам.

Как да не? Винаги са отвън!  Mr. Green

# 633
  • София
Колата ни се казва Маргарита.
Телефонът ми - Торин
Телевизорът ми си няма име щото е на Иванов.
Лаптопът е Глория, втория на галено го наричаме отхапана ябълчица
Киндълът ми се казва Мичъл.
Толкоз. Имат си и причини.

Аз съм в ступор от учебниците в Бг. Сефте!!!!!!

# 634
  • гр. София
И аз си кръщавам нещата.
Компът е Ангелина (съвсем сериозно!), лаптопът е Зайо (от Вайо и щото е бял), пералнята е Сами (от Самсунг), миялната е Луци (от Електролукс), печката име още няма, колата е Корабчето, щото е голяма (в сравнение с предишната) и от "Минава, големият кораб минава", двата фотохапаратя си стоят безименни. Имах навремето малко касетофонче, което влачех по баири и палатки, казваше се Мухата ЦеДе - мухата, защото беше малко и бръмливичко, ЦеДе от CD и като рода с мухата Цеце  Laughing
Предният комп на мъжа се казваше Пешо с отворения череп, защото все прегряваше от прекомерно геймене, а вентилаторите не смогваха, и затова стоеше отворен, със свалени странични ламарини на кутията.
Табретът е СИО-то - от "съпружеска имуществена общност", защото като го взехме навремето, мъжът ми ме дразнеше, че нямам право да го ползвам, а аз му казах, че имам, тъй като е придобит по време на брака ни и съответно е СИО  Mr. Green

# 635
  • n/a
Заинтригувахте ме, честно.
Ама в беля се вкарах - сега
имена да мисля ... То, мисле-
нето, е толкова трудна ра-
бота ...

# 636
Не знам, аз съм наименовала само музикалната си уредбичка (и то не насериозно, щото не се обръщам към нея с "Пенчо"), а Саркът си кръщава лаптопите.

Пенчо, play Misty for me.

Розе, съчувств. Но той те е чул, че ще го водиш при Б.Дж. след 3 години и се готви отсега да пее с тях, затова.

Све, кръстете заека Мопс - с един куршум, два мопса.

# 637
  • Ænima/Albuquerque
О, да, старата пералня беше Ина, от Индезит. Mr. Green

# 638
  • Mars Hotel

Све, кръстете заека Мопс - с един куршум, два мопса.

Гениално! Shocked
Само че ще бъде Пъг, повече ми харесва.

# 639
  • Ænima/Albuquerque
Пъгиии!  hahaha

# 640
  • Mars Hotel
А може би ще е грешка да се казва Пъг. Току-виж съм почнала да го харесвам.  Thinking

# 641
Тогава ще го сготвиш. И ще се възцари мир, любов и спокойствие. А може и да си купите игуана. След заека. Игуаните също са вкусни. Особено в опашката.

# 642
  • Ænima/Albuquerque

А може би ще е грешка да се казва Пъг. Току-виж съм почнала да го харесвам.  Thinking

Тогава ще го сготвиш. И ще се възцари мир, любов и спокойствие. А може и да си купите игуана. След заека. Игуаните също са вкусни. Особено в опашката.

Свиниии! hahaha hahaha hahaha

# 643
  • Mars Hotel
Отдавна съм му заплюла тава по негов размер. Уви, плановете са някога да си го върнем на оригиналните собственици.
Ще помисля, де, може да им по подменим, ако евентуално си ги поискат.

# 644
Днеска сте особено силни.  Joy Joy Joy Joy Похапнали сте от ония гъби за закуска, а?

Аз не давам имена на неодушевени предмети.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт