Мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче? Тема №6

• 20 370
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добър ден момичета,Паулина честит празник,желая ти много здраве,късмет и едно здраво бебе ноември  bouquetКате честито и на теб страхотно предложение,бъдете щастливи и с много любов да си гледате бебчо.Luz мери ли си кръвното,не ставай рязко а когато ти прилошее хапвай шоколад.Силно стискам палчета на Zviara дано редукцията мине добре,и успех на всички които са на преглед днес,чакаме ви с добри новини Hug Praynig

# 241
pepitta_84 мерси за отговора Simple Smile

Кате честито, пожелавам ви семейно щастие и един здрав бебок през ноември

Честито и на рожденичката ни, да е много здрава и щастлива и бебко също.

# 242
  • На десетия....
Здравейте, момичета! Първо добре дошли на всички нови мами  Hug
Честито на Катето - много романтично предложение, дълъг семеен живот и прекрасно бебче... Честит Рожден Ден на Паулина много здраве, щастие, любов и здраво  бебе през ноември..
Аз ще съм първата с отчет от прегледа, аз бях на БХС - мина прекрасно - бебо си има всичко и всичко е в норма, крачета,  ръчички, чух сърчицето, върви малко по напред с няколко дена и е почти 7см взеха ми кръв и не припаднах Laughing, /което си е геройство до края на бременността ще свикна /. На 18 май ще имам среща с генетик, относно резултатите и така сега чакам кръвните изследвания/ дано и там всичко да е наред.... Отивам на работа и с нетърпение чакам други с резултати от прегледите днес.....

Хубав ден и стиснати палчета на всички с преглед днес / аз много се бях притеснила/

# 243
  • София
Здравейте момичета,аз сега се завръщам от преглед.Док ми каза да отида на 20-ти за снимка на бебо и след това да отида в Майчин дом за БХС,а за ФМ ми каза,че е най-добре да отида в 5-тия месец и,че нямало смисъл да се ходи няколко пъти(намекна ми,че докторите го препоръчват за повече пари).С изследванията до тук всичко е наред,днес ми взе цитонамаска и секрет.Kkaatteerriinnaa честито,много приятно изживяване е предложението!Пожелавам ви да сте много щастливи и да се обичате безкрайно!На мен ММ ми предложи на едно виенско колело,преди година,но още не сме уредили нещата със сватбата!luz de la luna дано всичко е наед и не ти се случва повече това.

# 244
Благодаря момичета за пожеланията  Hug да ви се връщат тъпкано  Simple Smile))
Днес е най-прекрасният ми рожден ден  след като видях за първи път бебчо да шава,това беше най-хубавия подарък  Heart Eyes

# 245
Благодаря ви момичета пожелавам на всички ви моето щастие по 5 !!! всички го заслужаваме Simple Smile  newsm44

# 246
paulina7   party023    
Все пак не се сдържах след припадъка и отидох да видя бебока дали е добре. Освен това си пуснах отново микробиология, ще я пускам на всеки 2 седмици. А то е добре и май спинкаше. Попитах доктора няма ли да правим ФМ сега, а той каза, че ще ми я направи към 21г.с. Явно наистина в 11-12 не е практика на повечето лекари да я правят,а моят е от тези, който обичат банкнотите Simple Smile

# 247
Ау, какви новини има днес в темата...
Катерина, честито ромнатично предложение Heart Eyes. Дано до края на дните си бъдете все така влюбени и "загубени"  Mr. Green. Гор-чи-во!!!  Simple Smile  bouquet

Честит рожден ден, Паулина! Жива и здрава, и едно здраво бебе за подарък през ноември!!!  Heart Eyes

Много ме впечатли екскурзията, която са си уредили Ноемврийките 2009. Или по-точно седемте семейства от тях де. Голям кеф ще е, ако и ние успеем някой ден така да направим - езера, планини, механи... ехеее... хич няма да е зле.

Вижте какъв калкулатор откраднах от януарската тема, доста интересен http://www.myfelicitas.com/index.php/bremennost-kalkulator

# 248
  • София
Здравейте, мацки.... от доста време не съм писала, но днес бях на преглед и минавам да дам отчет  Laughing Всичко е наред с бебето - 6 см е от главата до дупeто и като се прибавят крачетата цялата му дължина е около 11 см. Нухалната гънка е малка 1.9 мм. През цялото време риташе и се въртеше  Heart Eyes Чухме пак сърчицето и така  Simple Smile Имам си 7 снимки от днес на бебчо  Heart Eyes Със задна плацента съм (така бях и с дъщеря ми ) и докторката каза, че е хубаво, защото предната плацента щеше да направи секциото по-сложно. Следващия преглед ми е на 30-ти, а на 20-ти юни съм на ФМ.

Честито на Катето, невероятно предложение ти е направил твоя приятел  Heart Eyes

Паулина, честит рожден ден, много здраве, любов и най-прекрасното бебче на финала   bouquet

Много се радвам за всички с хубави новини, все така да е  Hug

# 249
Ооооо Пърплче , вясвай се по - често де , затъжихме се за теб.Радвам се че сте добре.
Паулинка  nbirthday да си жива и здрава и едно прекрасно здраво бебе накрая  Hug
Вампи ми и на мен много ми хареса идеята за национална среща , аз съм от сега ЗА  Mr. Green

# 250
Здравейте и от мен мами! Добре дошли на новите и леко и вълнуващо бременеене!
Kkaatteerriinnaa много мило и романтично наистина като на филм, честито много щастие и все такива изненади да ти прави!
paulina7 Честит празник и от мен всичко най хубаво ти пожелавам, сбъднати мечти и най пухкавото бебешоче..!
Мами които сте на преглед днес, чакаме добрите новини  Hug
Rony_Bs и аз като теб се прецаках жестоко в края на деня вече бях на края на силите си даже нямах такива и с много опънати нерви...

# 251

Вампи ми и на мен много ми хареса идеята за национална среща , аз съм от сега ЗА  Mr. Green

Ей, буйна хасковска жилка бе  Laughing. Много ни влекат такива събития. И аз от сега съм ЗА! Да озарим с присъствието си някоя хижа някой път като родим  Peace Peace

# 252
Ох бързам да се похваля, още ме държи емоцията Simple Smile Всичко ни е наред както си трябва, имаме си от всичко, ръчички, крачета, пръстчета, нормален сърдечен ритъм, тежим 63 грама и сме 7, 1 см, според док си отговаря на седмиците и всичко е както си трябва Simple Smile А то милото не спря да поскача, не че само мърдаше ми яко скачаше, хаха, тесничко му е и си прави място Simple Smile

Ох много съм щастлива...пожелавам в края на деня всички, които са на преглед днес да се чувстват като мен Simple Smile  Heart Eyes

# 253
Здравейте момичета Hug
Аз успявам по веднъж във всяка тема да се запиша  Embarassed,а и от обяд съм седнала да ви чета.
Честито на всички мами за хубавите новини.Аз съм на преглед на 15 и нямам търпение.Аз се учудвам,че лекарите вече разбират пола толкова рано,явно е от напредналите технологии.С първата ми бременност разбрах едва в 6-ти месец пола.
paulina7  bdbaloni bdbaloni честит рожден ден.Бъди много щастлива и обичана!
Кате,честито и на теб.Прекрасно изживяване.Браво на смелостта на приятеля ти. Wink
За гъбите,аз имах кандида през първата ми бременност и я лекувах месеци на ред,ужасно беше. ShockedСега пък ми казаха,че имам някакви бактерии,които не били опасни,но трябвало да се лекуват.От къде тия гадини като дори секс не правим толкова често  newsm78

# 254
За гъбите,аз имах кандида през първата ми бременност и я лекувах месеци на ред,ужасно беше. Shocked
А защо тогава ми изписа лечение само за 7 дни и си купих глобулите, които бяха 6 и с това се приключи? Май въобще не е достатъчно 7 дни, а на следващ преглед съм чак на 3 юни  ooooh!. Ама ако продължава да ми тече нещо си, ще ида да я питам, какво да правя... не мога да седя така до юни лелеее...

Общи условия

Активация на акаунт