Мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче? Тема №6

• 20 362
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
vampiriana, би ли ме записала в първата страница с термин 13.11.  Hug
Peace 116 номер  bowuu

# 76
  • Смолян
До утре да не из пишите и тази тема.......... Hug Hug

# 77
Здравейте и от мен  Hug
Колко много ми липсвахте само  Crazy
Едва ви изчетох вече 2ри ден  - аз не спирам да чета , а вие не спирате  да пишете  hahaha
Да ви се оплача, доста съм качила ММ ми вика мече- стръвниче  Embarassed Ами какво да направя като ми се хапва стабилно.
Аз съм толкова мнго щастлива, че няма повече накъде моята кумичка вчера си направи тест вкъщи- видях , че й става лошо и й дадох един тест, че ми беше останал. И се оказа положителен. Разбрах първа, ще си бременеем заедно и така  preggo preggo
Пепита  ще ти дам адреса ми да ми пуснеш колет с малко джанки, че си бърша лигите от преди  малко newsm22. Тук няма такива неща.

Само да е добре бебчо, а и името съм измислила вече- ако е момче- на баща си Адриан, момиче на майка ми Маргарита- на галено Маги ( като мен )   Flutter

# 78
Ей като машини сте. Много пишете.  Mr. Green
Гледам за храни си говорите,на мен пък нищо не ми се яде,даже и в нас вече не готвя,че само като се сетя и  Sick . Направо си ви завиждам  Whistling
И за  имена сте се заговорили. Ние с ММ в продължение на 3 вечери като си легнем го мислим,видяхме,че консенсус няма да постигнем и се отказахме. Ще  чакаме да разберем какво е ,че поне за един пол да мислим,иначе няма да е кръстено на никой. Моите родители на на никои не са ни кръстили със сестра ми . ММ и двете му сестри и те на никой , та поне нямаме такива проблеми от страна на роднини.

# 79
Добър вечер.
След близо два часа чакане се доредих за преглед. Всичко е наред. Записах се за ЖК, но изследвания ще пускаме следващия месец. Док каза, че бебето ще е бебка Simple Smile, но искам да изчакам и следващия преглед, за да съм и аз напълно сигурна.

# 80
Здравейте в новата тема!
Вампи, постарала си се доста и е невероятна! Пожелавам ти едно момченце и мисли само хубаво, за да дойде то при теб!  smile3525
Рони, моята история е като твоята - баща ми беше влюбен в предишния ми приятел и трудно прие ММ, а сега вече мнг му се радва и уважава. BTW и бившият сега изкарва мнг, но нищо от това не си струва, ако ги няма любовта, страстта, уважението и приятелството.
Да знаете чакам с вас 13ти, когато повечето сте на прегледи.
За имената - имам момчешки, а за момиче нито едно. Александър мнг ми харесва и на мен, но така се е казвал бащата на ММ, който е починал преди да се запознаем и не вървеше така да кръстим малкия. Сега потърсих за именните дни през ноември - http://www.imenata.com/month-11-2012.html. Ако родите на някой от тях мислите ли да се съобразите с това или ще си остане името, което вече сте избрали?
За раждането - аз съм със секцио, исках нормално, на 2 места искаха да ме режат и преобърнах цяла София да намеря лекар, който е 100 % за нормалното раждане, но и той не се нае и ме сряза. Не мисля, че сега ще ме пуснат нормално, колкото и да искам. Всичко е мнг индивидуално, има жени, които раждат бързо и лесно нормално и такива с операция, при които възстановяването е трудно и бавно, но има и такива родили нормално с тежко и продължително възстановяване и 'опъване' доста дълго и такива, при които секциото е било песен. Пожелавам на всички да родим леко, независимо как, здрави и пухкави дечица!  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Тази ми бременност минава изцяло покрай малкия и за разлика от първата дните и седмиците направо летят. На гости сме при нашите и по цял ден мерим улиците и вечер се прибираме и двамата мръсни като циганчета и адски изморени. Лошото е, че синчето се наспива в 7 и на мен ми е трудно сутрин да отлепя, но няма как - грижи се да не се залежавам и лентяйствам. Laughing

# 81

Рони, моята история е като твоята - баща ми беше влюбен в предишния ми приятел и трудно прие ММ, а сега вече мнг му се радва и уважава. BTW и бившият сега изкарва мнг, но нищо от това не си струва, ако ги няма любовта, страстта, уважението и приятелството.

Абсолютно си е така Simple Smile  Hug

# 82
Момичета, много сте сладки, но аз ви напускам за тази вечер. Лека нощ и приятни сънища!

# 83
  • Смолян
Лимонче има тема тук за WAC и много хвалят Киров в София мз за коя болница става въпрос май токуда, ако
е се лъжа.Охх аз не знам от тея болки в кръста и гърба кога ще заспя, а утре ме чака тест по английският

# 84
Уф и аз днес имам първия ми изпит - тест по Социална медицина  muhi ... абсолютно излишен предмет, ама ей на... Отивам с пищови рано-рано, пък каквото сабя покаже. Нищо не съм погледнала. Много ми е зор, какво казала Световната здравна организация през 1955 г. за ланския сняг  #Cussing out. Ама нали трябва да измислят ей такива предмети, че да взимат хонорари тоя и ония и вместо да ми е обучението 2 години, както е било едно време, да е 4  Crossing Arms, както е сега.
Както и да е - колкото и да пиша тук - изпита няма да ми избяга Mr. Green , така че си пожелавам късмет да успея да препиша някоя високопарна фраза на СЗО  Crazy

# 85
# 86
  • London

На ФМ преди 2 дни ми казаха,че не съм 13г.с.и 2дни, както ми е по ПРМ,а 13г.с.и 5 дни- това е по УЗ? Само на мен ли ми е така? За малко да изпуснем срока за кръвните изследвания за ранния БХС 

Наталия, и на мен ми изместиха термина и то с 5 дена напред, мисля че се случва точно на този преглед, тук даже го наричат УЗ за определяне на датата.

Маги, ако ти се разхожда до Лондон, тук в Актън знам къде продават джанки, има един турски магазин ама не са и евтини Shocked

Вампи успех с изпита, наистина звучи ужасно скучно  Laughing

# 87
Вампи успех на изпита Peace,!Честито на всички научили пола Simple Smile!На хапващите зелени сливки(джанки)да внимават ,че ако прекалят болят коремчетата и да няма после хм "слива-дрислива" Grinning!

# 88
Вампи, успех на изпита и от мен  Praynig.
Момичета, днес влизам в трийсетака, навършвам 30 години. Вампирчето откога чакаше да напише с червен шрифт на първа страница 30 срещу името ми.  Mr. Green
Понеже имаме нужда от много витаминки сега, черпя ви с плодчета. дано само се справя с прикачването на снимката...

Гушкам ви силно и лека нощ от мен  Hug Hug Hug!

# 89
Успех на изпита, Вампи, стискам палци.
Наталия, не си само ти с изместен термин, постоянно се сменя, на мен преди месец докторът ми каза, че по ултразвук съм в седма седмица и шест дни, а трябваше да съм в осма и пет по цикъл, но на прегледа преди ден се оказа, че вече има пълно съвпадение и съм 12-та, а не 11-та седмица.
Относно имената - аз още не знам пола, но все си мисля, че е момиче и с мъжа ми засега имаме единодушие само за името за момиче - Лора. За момче на мен най-много ми харесва Борис, ама ще видим...

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 11:27 от bubamara82

Общи условия

Активация на акаунт