Истанбул - 22

• 49 237
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Планираме св. София, Синята джамия, разходка по Босфора, Капалъ чаршъ,искахме и бул. Истиклял, но май ще се откажем и 2-3 мола  Embarassed вкл. Форум мол. Искахме и кулата Галата, но не знам дали там е безопасно. ПЛанираме денем да ги обходим, а вечер да стоим в моловете. Ще сме само за 2 нощувки

# 691
  • Казанлък of all places
Кулата Галата е безопасна. Истиклял... през денят е добре, но не бих гарантирала какво ще видите и как ще го видите. Корабчетата по Босфора се движат, туристическият поток не е спрял, просто се е дислоцирал. Моловете са ОК - проверен лично МОЛ Галерия, Депозите бих поръчала , той е към изхода на Истанбул, в Ikitelli : http://www.istanbulcityguide.com/editor/shopping/outlet_centers.aspx

Хора, недейте така за Историческия полуостров. Аз там работа имам барем за три дни .Simple Smile

# 692
Много ясно, аз също, още малко ми остана  Praynig

# 693
  • София
Благодаря ви много за отговорите   bouquet Наистина не случихме на момент, но аз си мисля, че Истанбул ще го посетя поне още няколко пъти  Grinning До края на деня имаме възможност да откажем хотела и ще решим. Ако не го откажем в петък тръгваме, после ще докладвам как е минало

# 694
Хора, недейте така за Историческия полуостров. Аз там работа имам барем за три дни .Simple Smile

Права си  Blush
Ама аз най обичам Бейоглу  Heart Eyes

# 695
  • България, София
И историческия полуостров си обичам и всеки път отделям време за него, и Истиклял си обичам и въобще си обичам Истанбул ....  Hug

Чефи, според мен е по - добре, че са отложили пътуването. Всяко зло за добро  Hug Виж как при Шебечето така се оказа  Simple Smile

Продължавам да следя новините. Вярвам, че ще успеят да се преборят за каузата си. Те са пример!

Диди, видях снимките  Hug Чудесни  Hug

И на мен Халит Ергенч ми харесва без брада или поне с по - малка  Mr. Green

Редемчето и Ексайтед нещо се губят напоследък. Момичета, дайте знак, че сте добре  Hug

# 696
Ексайтед ни чете преди малко, видях я  Laughing
Редемчето само се губи, но сигурно има много работа.

# 697
Предполагам, че и Бостанджъ, Кадъкьой са спокойни, Мода, Чамлъджа може да се посети. Но е кофти точно Бейоглу да прескочи човек, ама... То може и да не го прескачате, отидете, вижте, направете репортаж - какво пък?!  Simple Smile  Аз бих отишла.

# 698
  • София
Пине, а някой не спомена ли, че фериботите не вървят? Ако е така ходенето до Азия ще е много трудно.

# 699
А, да, да, писа някой. Ако не вървят фериботите - не става!

# 700
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Редемчето беше списвала при колегите, явно има работа повечко сега.
То, че историческата част има за гледане - има. Ама е грехота само това пък  Confused То не прекосиш ли Златния рог все едно не си бил там.

Чефи, може би има нещо такова със съдбата, пророчествата й изобщо...Писах за Истиклял съвсем спонтанно, преди това планирах друго да представям. Като трябваше да отменяме не се ядосах грам, което е нетипично за мен и за ситуацията  Laughing Приех го напълно нормално, казах си, че не било писано и толкова. И май вярно така е било.  Peace

За Азия вървят ли фериботите всъщност  newsm78 В репортаж на бтв казаха, че фериботите били спрени, за да не идват хора от Азия да подкрепят протестите. Иначе за островите се хващат от Кадъкой, което  Confused

# 701
  • Казанлък of all places
Ако не вървят фериботите в момента, морските таксита от Бакъркьой пътуват.

# 702
  • Бургас / UK
Прави сте,момичета  Hug всичко се случва за добро Peace И отменянето на екскурзията и протестите на хората.В единия случай е нашата сигурност,а другия правото за по-добър живот,жалкото,че тях ги боли и физически и страдат,а аз само се ядосвам и най-много някой бял косъм да се появи,но той ще ми е за спомен от тези събития...Още повече,че щяхме да водим племенницата ми (на 13 год) и отговорността ми щеше да е мнооого голяма ooooh!
Моя позната постоянно е в Истанбул,даже днес пак замина и каза,че където тя ходи (Йешилкьой) няма нищо,всичко е спокйно,но този район е доста отдалечен от Таксим и Бешикташ.Така,че районите в посока летището,Бакъркьой,Йешилкьой,Флоря все още са спокойни.
Тия ферита защо са спрени,нали много хора пътуват от и за Азия и Европа на работа,как ще се предвижат  newsm78 нали и моста бил затворен та незнам дали блокадата е толкова крайна.
Редемчето сигурно гледа Ролан Гарос,за това се губи  Mr. Green
Ексайтид и тя чете редовно,знам аз  Mr. Green
Нека силата бъде с нас(както казва учителят Йода) и с протестиращите,да разкарат кукуто и всичко да си дойде на мястото.Амин  Peace Praynig

# 703
И на нас ни отминиха пътуването, вчера след обяд ни се обадиха, докато се успокоят нещата,после щели да пускат извънредни автобуси, поне така казаха. Аз си казвам че е за добро, но се бях настроила да отидем и чесно казано ми се искаше да сме там по това време, да усетя атмосферата. Защо и ние не сме така единни, дано успеят в каузата си, все повече хора се включват в протестите.

# 704
И аз чета ,чета и се натъжавам.
Иначе съм добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт