Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 534
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз докато се завъртя и.. #Crazy  

Галче да ти кажа и на мен ми се чудят вече с тоя форум и сериал  Embarassed ама какво да направя  Mr. Green

Кали  Hug ем тъжен и много красив  Crazy Heart Eyes

Лека нощ на лягащите  Hug Hug Hug

И добре дошли на новичките  Hug

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, тука сме бе, полузаспали, ама те чакаме. От що ще боледуваш newsm78

Tanitka00, викай ми Неви, ако искаш. Добре дошла! Така е, тука доста се превежда и тепърва ще има нови преводи, по които момичетата работят. Но не става бързо-всички са заети. Ама със сигурност ще изпреварим бтв-то Mr. Green
Неви Hug ще бодувам,че съм на тръстиката,налага се понякога,пфуууу големи ядове с тая тръстика,ще ме ядосат скоро и ще им тегля по една #2gunfire А за Едже,даже не искам си го спомням тва отвратителното,няма такава противна мутра,пфуууу като я видях как целува Емко и щях да припадна,мммм той милия после цяла седмица не е хапнал нищо вярвам,затова позаслабнал ми се виждаше към тия епизоди Mr. Green

# 62
  • София
Ирка, тука сме бе, полузаспали, ама те чакаме. От що ще боледуваш newsm78

Tanitka00, викай ми Неви, ако искаш. Добре дошла! Така е, тука доста се превежда и тепърва ще има нови преводи, по които момичетата работят. Но не става бързо-всички са заети. Ама със сигурност ще изпреварим бтв-то Mr. Green

100 на 100  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 63
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка Hug Hug ето още един със стихове на Надето,поне едно колажче успях да свъртя,до сутринта ще забърша още няколко Mr. Green

# 64
# 65
Момичета, ми тя Еджето е "мис" в сравнение с последната кака дето я спрегнаха за бивше гадже на Чаги - някаква световно неизвестна актриса, която миналите дни участвала в някаква програма "Омъжи се за мен" - ама не я избрали за жена и си тръгнала безславно

още  от Анкара

# 66
  • Още у мъглата ...
Снежи, лека Hug

Ирка Hug, нещо те нямаше на вечерната сесия Grinning
То не че някои от нас също липсваха лекинко, заради една друга тема Wink

Ави Hug

# 67
  • Още у мъглата ...
Момичета, ми тя Еджето е "мис" в сравнение с последната кака дето я спрегнаха за бивше гадже на Чаги - някаква световно неизвестна актриса, която миналите дни участвала в някаква програма "Омъжи се за мен" - ама не я избрали за жена и си тръгнала безславно
[imghttp://prikachi.com/images/819/6171819F.jpg][/img]
още  от Анкара

rotfImbo Не я избрали за жена? Щото не приличала на жена ли? Laughing
Да я бяха избрали за мъж тогава! Mr. Green

# 68
  • София
Неви тия гаджета на Ча са ми болна тема, недей  smile3516  Mr. Green

Ирка бах тая тръстика  Shocked Shocked иначе клажчето и стиховете на Надето са  Two Hearts smile3525 smile3525 Hug Hug

# 69
Тоя Мъри ше вземе да се измъкне #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 70
  • София
[imghttp://prikachi.com/images/819/6171819F.jpg][/img]
още  от Анкара

rotfImbo Не я избрали за жена? Щото не приличала на жена ли? Laughing
Да я бяха избрали за мъж тогава! Mr. Green

И аз паднах  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ем за кво да я изберат  Joy Joy Joy

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи, лека Hug

Ирка Hug, нещо те нямаше на вечерната сесия Grinning
То не че някои от нас също липсваха лекинко, заради една друга тема Wink

Ави Hug

Брях,Габи Hug не мога зацепя нещо,ква друга тема,заради мача на шафера на Фериха ли,какво стана падна ли шафера,така като ви гледам увесили сте носове,явно е паднал,еми то това даже е много голямо постижение,което направи браво на момчето,много съм горда с него smile3501 smile3501 smile3501

# 72
Още от купона в Анкара, има още ама се изморих

# 73
  • Още у мъглата ...
Неви Peace

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз не я виждам бе,дайте някоя друга снимка,да вида що не са я избрали Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт