Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 521
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Подигравайте се вие тука, исках да кажа, че не я избрали за съпруга, ама сте, но пък може Чаги да я е избрал, утре ще ви тура снимка, да плакнете окото, ама няма да се плашите много  Mr. Green

# 76
  • Още у мъглата ...
Снежи, лека Hug

Ирка Hug, нещо те нямаше на вечерната сесия Grinning
То не че някои от нас също липсваха лекинко, заради една друга тема Wink

Ави Hug

Брях,Габи Hug не мога зацепя нещо,ква друга тема,заради мача на шафера на Фериха ли,какво стана падна ли шафера,така като ви гледам увесили сте носове,явно е паднал,еми то това даже е много голямо постижение,което направи браво на момчето,много съм горда с него smile3501 smile3501 smile3501

Е, тъй де, зацепи:(
Ама нищо, тук сега ще си заредим батериите отново Laughing

А иначе наистина, браво на момчето, ще върви напред със сигурност Simple Smile

# 77
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като му знам уникалния вкус Неви,представям си защо никой не я е избрал,то хубаво че е той,че иначе такива девици ще си ходят Joy Joy

# 78
  • Sofia
Момичета, ми тя Еджето е "мис" в сравнение с последната кака дето я спрегнаха за бивше гадже на Чаги - някаква световно неизвестна актриса, която миналите дни участвала в някаква програма "Омъжи се за мен" - ама не я избрали за жена и си тръгнала безславно
[imghttp://prikachi.com/images/819/6171819F.jpg][/img]
още  от Анкара

rotfImbo Не я избрали за жена? Щото не приличала на жена ли? Laughing
Да я бяха избрали за мъж тогава! Mr. Green

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

момичета  Hug,гледам има още будни

Лека на всички лягащи!

Леле,Ирчее,щом цяла нощ на тръстиката,кой знае до сутринта колко красота ще сътвориш !

# 79
Като му знам уникалния вкус Неви,представям си защо никой не я е избрал,то хубаво че е той,че иначе такива девици ще си ходят Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 80
  • У Диспансера ...♥♥♥
Шафера казал,че през целия мач с Джокович,думите на Шарапова му давали сили,и нямало никога да ги забрави,брей ама и ни е романтично момчето от Емко се учи явно Mr. Green

# 81
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy
newsm10 rotfImbo rotfImbo

# 82
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ави Hug ще се занимавам тука,че да ми минава по-бързо времето,утре като влезете ще гледате как работя Joy Joy

# 83
  • София
Подигравайте се вие тука, исках да кажа, че не я избрали за съпруга, ама сте, но пък може Чаги да я е избрал, утре ще ви тура снимка, да плакнете окото, ама няма да се плашите много  Mr. Green

Мани недей,че сме със слаби сърца  Mr. Green

Момичета и аз ви оставям отивам да гледкам тъжен Емко  Crazy Crazy Crazy
До утре на всички  Hug Ирче лека работа  Hug

Лека нощ  Hug Hug Hug

# 84
Шафера казал,че през целия мач с Джокович,думите на Шарапова му давали сили,и нямало никога да ги забрави,брей ама и ни е романтично момчето от Емко се учи явно Mr. Green
Да бе а преди тоя мач днес да не би да не са си говорили Mr. Green

# 85
Ей тука вижте каката
http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoyla-yakalanan-guzel-esr … -erola-cikti.html
според мен е само клюка, става въпрос за миналата година, излизали заедно от едно кафене...

# 86
  • Sofia
Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

добре,че сте вие,да ми оправите настроението  Joy

# 87
  • Още у мъглата ...

Така ша да е, ами то за какво му ги пратихме, да му/им дадат първи уроци Grinning
Те докато са спаринг-партньорствали Емко и Шафера и са се предали уроците Laughing

# 88
Надуфче, не са си говорили хич, щото турците точно това коментират, че Шарапова обещала да не прави секс, даже да не се влюбва, ама.....не могла да устои  Mr. Green

# 89
Ей тука вижте каката
http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoyla-yakalanan-guzel-esr … -erola-cikti.html
според мен е само клюка, става въпрос за миналата година, излизали заедно от едно кафене...
На мен ми е симпатична ама е дърта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт