Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 526
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Неви, кои серии са качени в дата.бг? Не ми дава да си направя регистрация.

Момичета, страхотни сте! Какви красоти сътворявате!!!
И най-накрая намерих такива луди фемирки като мен!  Heart Eyes

Засега лека нощ, че утре и ние сме на тръстиката.

# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей тука вижте каката
http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoyla-yakalanan-guzel-esr … -erola-cikti.html
според мен е само клюка, става въпрос за миналата година, излизали заедно от едно кафене...
Пфуууу ще ида накрая сериозно ви казвам да му изшия един,че да се освести,как може ама тя набор на майка му бе,то Аблата по хубава и по-млада ooooh!

# 92
  • Още у мъглата ...
Ей тука вижте каката
http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoyla-yakalanan-guzel-esr … -erola-cikti.html
според мен е само клюка, става въпрос за миналата година, излизали заедно от едно кафене...

Ох, Неви Laughing
Добре, че тук са по-неопитни папараците Laughing
Момичета, да внимавате като излизате от кафенетата с някой да се оглеждате за фотограф, че после ... отричай, че нямаш ...брат  Laughing

Неви Peace

# 93
Надуфче, то всички сме симпатични, ама ....направо си е обикновена женка, отде я е намерил, ако я е намерил де...Ама виж, че не я щяли за жена в предаването /съпруга де/ и от това - хоп - цяла новина извадиха медиите, само и само името на Чаги да е там. Ама че преди това тая кака 100 години е ходила с друг някакъв - нейсе...

Лека и от мен!

# 94
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йоанче,мерси Hug Hug Ами Ренка,явно днеска са нямали време да приказват Mr. Green

# 95
Ей тука вижте каката

Ох, Неви Laughing
Добре, че тук са по-неопитни папараците Laughing
Момичета, да внимавате като излизате от кафенетата с някой да се оглеждате за фотограф, че после ... отричай, че нямаш ...брат  Laughing

Неви Peace
Мда на кафе излезеш и севгилита веднага Laughing

Ма те почти всички имат странни вкусове от към половинки #Crazy

# 96
Стига ти де таз ли ами със сигурност е набор на майка ми.Ами айзе компанията да отиваме при Чаги  и комплектно да му ударим по един шамар ама те ще станат бая шамари.  Joy Joy

# 97
Tanitka00, за съжаление това не го знам, нямам регистрация там. Аз чакам тука сериите и си ги качвам от докса. А повечето си ги гледам и на турски - знам репликите вече. Аз го следя от 2011, тогава се превеждаше на англ. във вики.

# 98
Йоанче,мерси Hug Hug Ами Ренка,явно днеска са нямали време да приказват Mr. Green
Кат взима любовни уроци от Емир така е Mr. Greenедин ден добре и после 1 седмица скарани Mr. Green

# 99
Tanitka00 в дата са качени до 34 еп Peaceпостепенно ще се качат и другите Peace

# 100
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кат взима любовни уроци от Емир така е Mr. Greenедин ден добре и после 1 седмица скарани Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy От Ча само да не взима,че отиде се не видя с Курникова ще го видим сигурно,че тя си е направо Абла за него Mr. Green

# 101
  • Още у мъглата ...
Ей тука вижте каката
Пфуууу ще ида накрая сериозно ви казвам да му изшия един,че да се освести,как може ама тя набор на майка му бе,то Аблата по хубава и по-млада ooooh!

Да бе, Аблата била хубава, хай ся приказка Laughing

Ми той човекът, като казал веднъж, че му допадат по-големки от него и те сега ще го връзват с всяка по-голяма женка smile3506

# 102
  • Sofia
Лелее,ми то с тоя вкус Емко...хич не се напъвайте,момичета,никъв шанс да ви излезе късмета Mr. Green

# 103
  • Още у мъглата ...
miss-sunshine, лека  Hug
Неви, лека Hug

# 104
Габи, ама после го отрече, аз го видях това интервю. Каза, че не е бил разбран правилно - зрели, в смисъл не на възраст, а на акъл. Усука го едно, тогава вече мисля си беше хлътнал в правилната посока  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт