Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 465
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Аз единия в предишните теми съм го поствала.

# 181
Привет и от мен в новата ни юбилейна тема.  wavey

Една от най-красивите до сега е, а оформлението е един път.  Heart Eyes

Благодарности за домакинята ни Рени.  newsm51
И благодарности за прекрасните колажи на Ирка.  smile3525 Продължавай да твориш, справяш се чудесно.  Heart Eyes
Наде,   bouquet а стихотворенията ти са много красиви и прочувствени. А особено върху ФЕмирските колажи са..  Heart Eyes

За Нина и Иън:
Скрит текст:
Надявам се това да е поредната лъжа и да няма нищо вярно в това.
Бяха толкова хубава двойка и ще ми е много гадно ако наистина са се разделили. Rolling Eyes

Благодаря за новите снимки на Хазалчето. Изглежда хубава и щастлива на снимките, явно са се забавлявали.  Peace

Oще една снимка от снощи:

Заради тази снимка се появиха слухове, че Хазал е бременна. Аз си мисля, че това е просто от килограмите й.  Rolling Eyes

# 182
  • София
..
Скрит текст:
Oще една снимка от снощи:

Заради тази снимка се появиха слухове, че Хазал е бременна. Аз си мисля, че това е просто от килограмите й.  Rolling Eyes

Изглежда така вероятно заради дрехите, пък ако е бременна- няма лошо  Peace

# 183
Сега пък бременна била Хазал, ooooh!еееееййййй, нямат си други жълтини та решиха да си ги измислят. Cry
Ирка, Петрова, пак сте творили ФЕмирски красоти. Heart Eyes

Статия за Джейда.

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=216941

# 184
  • In a surreal moment!
Охоо..Нова тема - Ура!  Grinning
НадуФка, момичета - преводачки и редящи субовете - няма да се уморя да Ви благодаря за полагания труд на ползу роду, т.е. мен и всички почитатели на сериала! Благодаря! Бъдете живи и здрави! Heart Eyes Hug  bouquet

Черпя с малко от нашите красотички

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 22:48 от ИКСИ

# 185
  • Под Сините камъни
НадуФка, момичета - преводачки и редящи субовете - няма да се уморя да Ви благодаря за полагания труд на ползу роду, т.е. мен и всички почитатели на сериала! Благодаря! Бъдете живи и здрави! Heart Eyes Hug  bouquet

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Как ви се струва това, провокира ли емоции?
Скрит текст:
Влюбена съм! Влюбена! Гледам се в огледалото и се харесвам! Очите ми светят! Устните ми сами се смеят! Тялото ми е стегнато и ефирно! Хубаво ми е! Щастлива съм!  .........

.........Той е Моето Всичко! Изтри сълзите ми! Изпълни живота ми с надежда! Даде ми причина да живея! Той е любовта ми! Признавам и не ме е срам! Той е моята първа любов! Истинската! Мечтаната!Той е желанието ми! Копнежът ми! Животът ми!..........

..........Поглежда ме с игривите си лешникови очи. Става. Тръгва към мен. Атлетичното му високо тяло изпълва пространството. Протяга мускулестите си ръце. Прегръща ме през рамената в здрава нежна прегръдка. Гали косите ми с дългите си фини пръсти. Притиска ме към гърдите си. Усещам релефа на тръпнещите мускули. Чувам сърцето му. Тупти за мен. Повдигам глава. Кестенявата му коса е разрошена. Един кичур се е устремил към челото ми. Наболата брада се допира до бузите ми и приятно драска лицето ми. Усещам сладкия му дъх. Плъзвам ръце по тънката му талия, по здравия гръб, притискам го към себе си. Нежните му топли устни леко и настойчиво докосват моите. Тялото му се стяга и извива като лък.Сливаме се в дълга и страстна целувка. ..........

..........Сега сме само ние двамата и любовта ни. На ръце ме отнася до леглото. Взаимно сваляме дрехите си. Лягаме един до друг. Гали гърдите ми. Милва слабините ми. Целува тялото ми с парещи целувки. Желае ме. Отдавам се нетърпеливо, задъхано и страстно! Днес съм негова! Познавам екстаза както никога в живота си! Влюбена съм! Влюбена! Безсрамно! Безгранично! Завинаги! ........
Икси докато четях и в главата ми изплува  тяхната първа брачна нощ.Много ми хареса

# 186
Икси, първите две кратки изречения веднага ги асоцийрах с ФЕемир в 47 епизод когато лежаха пред камината и си казаха, че са влюбени един в друг-първо той на нея, а след това тя на него.
Първото изречение на втория абзац пак ми напомни за тях и по-точно момента, в който се прегърнаха и си казаха един на друг, че са си всичко-25 серия.

# 187
  • In a surreal moment!
Пепиту, Neidjal - Хъм? ...Това доказва само колко силно ми влияе сериалът и образите, но...докато писах въобще не съм си ги представяла...Тях...ъъъ...заедно...Тъй да се каже..Само един от двойката , да речем , почти  Blush Mr. Green
  Дадох само откъс, всъщност историята като цяло , може би , няма да провокира препратки към сериала.

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 22:50 от ИКСИ

# 188
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Как ви се струва това, провокира ли емоции?
Скрит текст:
Влюбена съм! Влюбена! Гледам се в огледалото и се харесвам! Очите ми светят! Устните ми сами се смеят! Тялото ми е стегнато и ефирно! Хубаво ми е! Щастлива съм!  .........

.........Той е Моето Всичко! Изтри сълзите ми! Изпълни живота ми с надежда! Даде ми причина да живея! Той е любовта ми! Признавам и не ме е срам! Той е моята първа любов! Истинската! Мечтаната!Той е желанието ми! Копнежът ми! Животът ми!..........

..........Поглежда ме с игривите си лешникови очи. Става. Тръгва към мен. Атлетичното му високо тяло изпълва пространството. Протяга мускулестите си ръце. Прегръща ме през рамената в здрава нежна прегръдка. Гали косите ми с дългите си фини пръсти. Притиска ме към гърдите си. Усещам релефа на тръпнещите мускули. Чувам сърцето му. Тупти за мен. Повдигам глава. Кестенявата му коса е разрошена. Един кичур се е устремил към челото ми. Наболата брада се допира до бузите ми и приятно драска лицето ми. Усещам сладкия му дъх. Плъзвам ръце по тънката му талия, по здравия гръб, притискам го към себе си. Нежните му топли устни леко и настойчиво докосват моите. Тялото му се стяга и извива като лък.Сливаме се в дълга и страстна целувка. ..........

..........Сега сме само ние двамата и любовта ни. На ръце ме отнася до леглото. Взаимно сваляме дрехите си. Лягаме един до друг. Гали гърдите ми. Милва слабините ми. Целува тялото ми с парещи целувки. Желае ме. Отдавам се нетърпеливо, задъхано и страстно! Днес съм негова! Познавам екстаза както никога в живота си! Влюбена съм! Влюбена! Безсрамно! Безгранично! Завинаги! ........

Ех, Икси Hug, каква си провокаторка Heart Eyes
Те наистина бяха безумно, безпътно, безгранично, безуморно влюбени и красиви Two Hearts

# 189
Момичета ще ми липсвате   Hug

Известно време няма да мога да съм с вас. Но да слушате...и да пишете...и да коментирате(естествено по темата), за да имам какво да чета когато се завърна  Grinning

Ех,как я гледа  Heart Eyes Ех,тези ФЕмир  Simple Smile

Винаги изтръпвам като гледам този момент Simple Smile

# 190
Момичета ще ми липсвате   Hug

Известно време няма да мога да съм с вас. Но да слушате...и да пишете...и да коментирате(естествено по темата), за да имам какво да чета когато се завърна  Grinning

Ех,как я гледа  Heart Eyes Ех,тези ФЕмир  Simple Smile

Скрит текст:
Винаги изтръпвам като гледам този момент Simple Smile

Е-Как си?
Ф-Разтревожена съм, но, ще се справя. Майка ти няма ли да идва?
Е-Не.
Е-От страна на младоженеца съм само аз.
Ф-Разбрах.
Е-Но страната на булката е толкова красива. Heart Eyes
Ф- Ти сега ще им бъдеш свидетел?
Е-Не си спомняй. Чу ли ме? Онази вечер и всичките неща, които се случиха там...не мисли за тях. Обещай ми. Няма да мислиш за онази нощ и за онова, което се случи в онази къща. Виж ме мен. Не мога да мисля за нищо друго освен за теб. Фериха, аз…
Ф-И аз те обичам.
Two Hearts

Надявам се всичко да е наред при теб и скоро да се върнеш при нас.

# 191
  • Под Сините камъни
Романтичка на къде ще забягваш?
И аз няма да мога да ви чета през уикенда,ама ние лятото сме така.Стопли ли се малко и изчезваме с мотора през почивните дни  Hug

# 192
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
 wavey

# 193
Добър ден  момичета. Hug

Рени  Hug Ирка  Hug Чудесна тема сте спретнали, благодаря ви.  Hug Hug Hug

35 епизод , благодарение на:  превода от  Ирка, а реденето на суб. от мен.

http://dox.bg/files/dw?a=fbc5da7a91 - AFK BL 35.avi

Приятно гледане.   Hug Hug Hug

# 194
  • In a surreal moment!
noric - Благодаря Ви!  newsm51
 Една гореща Фемирска целувка от мен!

Общи условия

Активация на акаунт