Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 481
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
благодаря ви за 35 епизод  Peace Сис, Hug ще ми липсваш

# 196
  • Под Сините камъни
Добър ден  момичета. Hug

Рени  Hug Ирка  Hug Чудесна тема сте спретнали, благодаря ви.  Hug Hug Hug

35 епизод , благодарение на:  превода от  Ирка, а реденето на суб. от мен.

http://dox.bg/files/dw?a=fbc5da7a91 - AFK BL 35.avi

Приятно гледане.   Hug Hug Hug
Ирка Норис
Скрит текст:

# 197
  • Още у мъглата ...
Момичета ще ми липсвате   Hug

Известно време няма да мога да съм с вас. Но да слушате...и да пишете...и да коментирате(естествено по темата), за да имам какво да чета когато се завърна  Grinning

Ех,как я гледа  Heart Eyes Ех,тези ФЕмир  Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
Винаги изтръпвам като гледам този момент Simple Smile

Романтиче  Hug

# 198
 Безкрайно Благодаря за епизода.Имах предчувствие, че днес ще има преведен епизод. Hug Hug Hug  bouquet

# 199
  • Още у мъглата ...
noric    Hug
Ирка  Hug
За 35-ти епизод и труда, който сте положили
 newsm51 newsm51

# 200
Ели,  bouquet Ирче,   bouquetблагодаря Ви за епизода, при първа възможност, ще си го изтегля.

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 17:58 от Neidjal

# 201
  • София
Здравейте на всички Heart Eyes.
noric,Ирка,Дзверче Hug,благодаря ви за труда,страхотни сте момичета   bouquet
Скрит текст:
Вани,ще ни липсваш Hug,за мен тази целувка беше най-истинската им целувка в целия филм Peace.
Незнам за вас,ама аз нещо не съм у ред,толкоз вече шашава съм станала -ставам от сън и веднага в темата,изляза навън,върна се и бам-пак тука,почна да правя нещо и тичам към компютъра,като завързана съм за вас и Фемир hahaha

# 202
Здравейте в края на работната седмица,
Ирка, Снежи, Рени , сърдечно благодаря за прекрасната и цветна тема, много красота има на 1 стр.
Колажите са страхотни и като картинка и като текст.
Ирка, noric, благодаря за огромния труд и за подаръка, който ни направихте за уикенда!  bouquet Страхотни сте!
Neidjal, благодаря за диалозите, които постваш.
И за всички момичета   bouquet, благодаря за това че ви има, и ми давате много нови и позитивни неща - новини, песни, колажи, вицове, и тн
Много благодаря стана, ама е от сърце newsm51 newsm51 newsm51 txtloves
Хубав и слънчев уикенд на всички

# 203
Ели, Ирка,  newsm51 искрено ви благодаря за преведения епизод.

Oще една снимка на Джейда от сета на филма, снимана от Мелих.

И тази е нова:

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 17:37 от littlexsecrets

# 204
  • София
  bouquet за епизода

# 205
 baloni Ели!Ирка!Обичам ви !!!Благодаря! baloni

# 206
Привет,ФЕмирки! wavey
Приятно и уютно е при нас... HugХодим,където ходим и в къщи  newsm10
Лично аз,намирам голямо удоволетворение за себе си тук...благодаря,че сме заедно,че ви срещнахlove001

# 207
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз се излюпих най-накрая  ooooh!  Хайде пак здравейте ви казвам на всички,които не са забегнали нанякъде през почивните дни Hug Hug Джейда на моменти ми е много сладка,на моменти изобщо не ми харесва Thinking,явно зависи как е гримирана,прическа и т.н. За стила и в АФК,все забравям да си кажа мнението,на мен страшно ми допадна,много близък до моя беше стила и,даже имаше една риза с която беше на Нова година,когато отвлякоха Фериха,еее докато не намерих подобна не се спрях,направо се влюбих в ризата и,евала за стайлинга и,всичко винаги си беше  на мястото,за Емир съм го казвала,абсолютно винаги облечен както трябва,с точните комбинации на цветове,Фериха в 1-ви сезон перфектно подбрани за нейният ръст дрехи,прическа всичко и беше на 6,защо във 2-ри така я скиприха не можах да разбера,като парцалана,добре разбрало се вече,че била бедна,ами дрехите които имаше какво стана с тях,изведнъж се изпариха,ами прическите,нали тя уж си ги прави,изведнъж от перфектно оформена коса,завърта един кок,никакъв един и ходи така,и така като ми застане до Емир,направо излагация,малко от малко трябваше да я пооправят,пак по семпло да си ходи,ама чак пък толкова ooooh! Лара също не можаха да я докарат,така смешно и стояха тия къси и прилепнали роклички,а да не говоря за тия украшения смешни,колкото цялата и глава,то не бяха дискове с мрежички и чудесии Mr. Green Айсун също ми направи впечатление с облеклото,много стилно,изчистено като за нейната фигура подбрано Peace За протокола и на мен втория Юнал не ми допадна,на първия по-му се отдаваше тази роля на бохем Mr. Green Санем и тя в началото много добре,но след това изобщо не и подхождаха тия прекалено къси и впити рокли Mr. GreenОх аз като някой моден критик тука,ама защото коментирахме стайлинга им,и аз да се включа с моето виждане Mr. Green

# 208
Привет и на другите Hug Hug Hug

Благозаря за епизода newsm51 newsm51 newsm51

Мамата и обновена се тая #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209
  • Още у мъглата ...
Ирка, noric, за 35-ти епизод Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт