Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 491
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  love001  love001Зверче,зло да те забрави,мила!
Без твоя организаторски труд,можеше да настъпи хаос...Шефа си е шеф  smile3508 hahaha hahaha hahaha

# 211
  • In a surreal moment!

"Няма изгрев, когато тя си отиде"- Били Уинтърс  Heart Eyes

# 212
Снежи, много хубави ФЕмирски колажи си спретнала, особено този с камината. Heart Eyes

# 213
Прекрасни колажи творите всички  bouquet
Благодаря на целия екип по преводите, организацията е на отлично ниво.  bouquet newsm51
Ирка, напълно съм съгласна с коментара ти за стайлинга на всички и поздравления за твоя.
Икси, това е една от любимите ми песни и така подходяща за Фемир.
Паля джапанките, че раб.време свърши, до по-късно.

# 214
И аз имам малко работа,ама да ви предложа по едно кремче от Емко...
Скрит текст:
Наде,благодаря![/b]

Това не съм виждала  newsm78

Наистина си приличат с Кристин...

# 215
  • У Диспансера ...♥♥♥
Този епизод е много тъжен,тук Зехра се сбогува и си заминава,голям рев беше като го гледах,а и сега сигурно,много тъжен,много Cry Cry Heart Eyes Heart Eyes

# 216
как може тоя Емир/Ча/ да е толкова хубав бе  Heart Eyes

# 217
  • София
Привет момичета  Hug Hug Hug
Не пиша често, но не пропускам да ви чета, много хубави колажчета правите и темата е прекрасна   bouquet
Наде преди няколко страници обсъждахте клипчето на Чаги с Джейда Диренч на Аксой доведената дъщеря и мисля, че това е клипчето където се крие  Simple Smile Аз си пазя доста клипчета и затова го намерих, ако бъркам ме поправете
Ето и клипчето http://www.youtube.com/watch?v=xoXw9r43sH8

# 218
Здравейте, мацки!
Най-накрая петък  Whistling, направо тези дни се скъсах на тръстиката, влизам тук и какво да видя епизод  Hug
noric,Ирка,Дзверче, Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

Сега ще го изгледам с удоволствие! Hug

Как сте всички, нещо интересно да съм изпуснала, че всяка вечер влизах за по-малко, но не успях да ви изчета, а вие доста сте изписали.

Ирка, за стила на Айсун и Санем, също съм съгласна  newsm10. Санем започнаха да я обличат, да кажем "по-предизвикателно"  Mr. Green, когато искаше да се хареса на каптана и се правеше на по-млада и освободена, а след това след смъртта на Халдун, нали започна пълната деградацията на нейния образ Mr. Green

как може тоя Емир/Ча/ да е толкова хубав бе  Heart Eyes

Може, може, то за какво луднахме всички  #CrazyНаистина, от където и да го погледнеш все е шест.  Laughing Страшно ме кефи визията му в АФКПЕ и ПЕ, толкова сексапил хвърчи от него  Embarassed Какви мисли ми дойдоха  Embarassed Embarassed Embarassed
Почвам да гледам 35 епизод, до после  Simple Smile

# 219
  • Sofia
Страхотна изненада! Hug

Ирка,Ели,Зверче-уникални сте!

Нося нещо за слетобедна подкрепа,
Скрит текст:

снощи бях пратила трима сервитьори,ама ги ометоха с метлата,та сега сервирам сама-направо ка-та-лясах  Mr. Green

# 220
за кумъ на Фемир
Скрит текст:
Нина Добрев първа е пожелала да прекрати връзката си с Иън Сомърхолдър, съобщиха ексклузивно американски медии.

Очевидно Иън е доста разстроен от това и страда по бившата си половинка, с която бяха повече от 3 години заедно. Снощи актьорът от сериала "Дневниците на вампира" публикува странно съобщение в Twitter профила си. От него веднага става ясно, че се отнася до раздялата му с Нина, пише bliasak.bg.

"Хората се променят и забравят да си го кажат един на друг", написа разочаровано синеокият красавец.

Явно двойката се е разделила не само заради многото си професионални ангажименти, а и заради различия в разбиранията си.

# 221
  • в подножието на планината

Привет, момичета! Hug

От сабахлян, та до обяд Мамата не ме допускаше... ooooh! що нерви изхабих... #Cussing out

Клоди, newsm51 Ирка, newsm51 благодаря за прекрасно оформената тема! Heart Eyes

Благодаря и на момичетата за преведения епизод!  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
Илда Hug

Снежи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за лакомствата  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
Мими, това е въпросния клип на Чаги с Джейда Диренч , спомням си го.
Тя даже ходеше по едно време на сета в унито и имаше общи снимки с Чаги пред университета и една снимка в една кола пред унито, а Чаги седеше до шофьора и беше със синя блуза.
Виждала съм я и на сета на ПЕ с Чаги.

# 224
Още една снощна снимка на Хазал от Анкара.

Общи условия

Активация на акаунт