Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Добър вечер! Искам да попитам в коя серия Ферия спи с Емир за първи път

# 286
Неви  Hug

Tatarova, колажът ти е много забавен. Хокеят на лед е един от любимите ми спортове. Да не кажа, че съм закърмена по ледените пързалки Simple Smile Баща м ие бивш хокеист при това е бил доста добър.

# 287
:hug:52 Peace

# 288
:hug:52 Peace
мерси

# 289
  • Варненска клюкарка
Неви не знаех, че му е била продуцент, но има снимки от една разходка с Джейда, а знам, че Селинката от много време се опитваше да ги загаджи и все пускаше разни неща за тях, ма той се опъваше нещо....Хазалчето беше май до него по това време, а и нейния фотограф беше вече зад хоризонта...
Както казах има и клип, където журналята ги изхващаха с Джейда, ама той избяга и се скри(изглеждаше точно като опита за бягство от клипа с мидите, ама тогава нашта девойка му заповяда да не бяга  Joy) и я остави да се оправя- като го намеря ще го постна.
 Към края на филма, май вече наистина се загаджи с Джейдата и играта му се влоши, химията с Хазал позачезна, чу се и че не се понасят и се избягват и тя май напук там се хвана с някакъв и той беше към 21-22 годишен. Чаатай взе да слабее и да блъска във фитнеса, а нашето момиче взе да дебелее и си личеше, че не е щастлива- нещо не можеше да излезе от роля и все беше намръщена, а Ч едва-едва я докосваше и беше някак несигурен с нея....явно много му беше набрала тогава Хазал...

ПП Много харесвам подписа ти- Хазал така е зинала срещу него...жалко че видимоста е лоша Grinning

# 290

Не е ново, ама описва как фенка искала да снима Чаги  - издебнала го в тоалетната.... Joy

# 291
От бързане съм се изложила...пропусната буква,ама...сори...сега видях  Peace
Скрит текст:
[/b]

А защо нямаме 52 с превод  hahaha hahaha hahaha

# 292
  • Sofia
Неви  Hug

Tatarova, колажът ти е много забавен. Хокеят на лед е един от любимите ми спортове. Да не кажа, че съм закърмена по ледените пързалки Simple Smile Баща м ие бивш хокеист при това е бил доста добър.
Medeia_m Hug

Скрит текст:
и аз бая съм си отвисяла там покрай мъжа ми и да ти кажа,то при тях е болест-няма бивши

# 293
От бързане съм се изложила...пропусната буква,ама...сори...сега видях  Peace
Скрит текст:
[/b]

А защо нямаме 52 с превод  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Ми щото е срамотен епизод. Joy
Снежи, абе този и предходните колажи твои ли са? Този голям....е лъснал, като на тепсия. ooooh!Това да не е Емко в гръб? Joy

# 294
Явно е че Хазал е спряла кекса и за това е по напълня а и при Чаги пък заслабна но може и да не е така както казват може да са си в добри отношения а и в момента е малко странно е че в момента не се появяват с някакви гаджета но явно има нещо странно между тях това е първата странна двойка почти нямат снимки заедно а може и да имат ама не са ги пусна ли.

# 295
Явно е че Хазал е спряла кекса и за това е по напълня а и при Чаги пък заслабна но може и да не е така както казват може да са си в добри отношения а и в момента е малко странно е че в момента не се появяват с някакви гаджета но явно има нещо странно между тях това е първата странна двойка почти нямат снимки заедно а може и да имат ама не са ги пусна ли.
За мен са втората екранна двойка без снимки или в оскъдни количества.
Другите бяха Туба и Мурат, Асито спечели сумата награди, но нито той, нито тя говореха за успеха на сериала, все едно никога не се е излъчвал и не ги изстреля на върха. Странно....но колко може да е странно и за тази странност си имаше логично обяснение, което пълзеше в нета. Rolling Eyes Дори и да не беше истина, все нещо беше, или освен да е на принципа-една лъжа повторена многократно, накрая се превръща в истина.

# 296
Ей този Левент опасен  Laughing Единствено казва фамилията на Емко и той е готов да подпали  Joy

Големи образи са и двамата Simple Smile

# 297
Беллора, моята теория е малко по-различна.
Джейда Г. беше продуцент някакъв в АФК - туй се вижда от надписите на първите епизоди. Доколкото следях събитята от медиите и туитовете на Селин, почти веднага са станали гаджета и предполагам затова Джейда Гюненч напусна АФК и я смени Диренч.
От този период има няколко снимки на Чаги, Селин и Джейда, но никога не е сам с Джейда. А на повечето от снимките и изглежда подпийнал.
Определено е имало нещо, но го датирам пролетта на 2011. Може да е било и през лятото, но  тогава Селин пусна снимки как летува с Чаги на яхта из гръцките острови и Родос.
После се разнесе клюката из фейса /любимата ми/ как Чаги е изперкал и отишъл да посети Хазал на сета на филма й, като напуснал снимките на АО. Тогава Селин се обадила на Парса и той довтаса при Хазал /пак има снимки от тогава/ Значи това е през лятото на 2011
През късната есен вече се разчу че Хазал е скъсала с фотографа. А едновременно с това излезе една статия - В АФК всички скъсаха с гаджетата си - Хазал, Чаатай и Джейда/Ханде. Оказа се, че Хандето само се е скарала с Джан и се сдобриха. А от името на Чаги излезе, че и той не се е карал с приятелката си.
Но според мен тогава приключи и влезе в правия път  Mr. Green То и от сериала си личи.
Ей много дълго стана...друг път ще пиша още.

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 22:07 от nevi1968nikol

# 298
Отскоро слушам тази песен,но ме докосва по някакъв начин.Поздравявам ви  Hug

# 299
Вани! wavey
Неви, к'ви каки,к'ви 5 лева ...нищо не съм видяла снощи  newsm78 Светни ме  Praynig
Този колаж е от фейса,ама е доста циничен...Емко убива хлебарки...Миленче, не гледай  Praynig
Скрит текст:
[/b]
 Hug пусто любопитство  Sick  а в кой епизод Фери се качваше по нощница да изплаща дълга  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт