Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 563
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Неви  Hug

Tatarova, колажът ти е много забавен. Хокеят на лед е един от любимите ми спортове. Да не кажа, че съм закърмена по ледените пързалки Simple Smile Баща м ие бивш хокеист при това е бил доста добър.
Скрит текст:
Medeia_m Hug

Скрит текст:
и аз бая съм си отвисяла там покрай мъжа ми и да ти кажа,то при тях е болест-няма бивши
Avi, на мен ли ми разправяш? Сега да не се окаже, че се познаваме Simple Smile)))

# 301
Какво било, що било, вече е минало свършено време.
За мен 100%товата истина би била ако двамата открито споделят нашите предполжения. Дотогава за мен всичко е в кръга на догадките и хипотезите, или-или.
Като, че ли по време на излъчване на сериала се вълнувах от това дали са заедно или не, а сега вече не. Rolling Eyes

# 302
Вани! wavey
Неви, к'ви каки,к'ви 5 лева ...нищо не съм видяла снощи  newsm78 Светни ме  Praynig
Този колаж е от фейса,ама е доста циничен...Емко убива хлебарки...Миленче, не гледай  Praynig
Скрит текст:
[/b]
 Hug пусто любопитство  Sick  а в кой епизод Фери се качваше по нощница да изплаща дълга  newsm78
Миленче, ти сериозно ли, в края на 39, началото на 40?!
Ауууу, сега ти видях облеклото, честито.

# 303
Боже два пъти излезе тоя пост, сори!

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 22:00 от nevi1968nikol

# 304
Вани! wavey
Неви, к'ви каки,к'ви 5 лева ...нищо не съм видяла снощи  newsm78 Светни ме  Praynig
Този колаж е от фейса,ама е доста циничен...Емко убива хлебарки...Миленче, не гледай  Praynig
Скрит текст:
[/b]
 Hug пусто любопитство  Sick  а в кой епизод Фери се качваше по нощница да изплаща дълга  newsm78
ем Наде,все пак съм от новите  Mr. Green не съм им научила номерацийте още ,ама ще влезна в крачка и аз с нещата  Mr. Green

# 305
  • Още у мъглата ...
Ох, таз ракийка така ме замая, че бях задрямала за малко Sleeping Wink
Лелеее, а вие какъв купон сте отпочнали, какви анализи, какви новинки Laughing
Ама сега съм свежарка вече и ще се качвам на

Скрит текст:
Черешата

Гледам някой ми грабнал мезето, ми то затова ме тресна ракийката  341uu

Петрова Hug, мерси, мислиш за мен  Heart EyesGrinning

Иркааа Heart Eyes, няма се разберем, дай малко и насам де Laughing

Скрит текст:

# 306
Беллора, моята теория е малко по-различна.
Джейда Г. беше продуцент някакъв в АФК - туй се вижда от надписите на първите епизоди. Доколкото следях събитята от медиите и туитовете на Селин, почти веднага са станали гаджета и предполагам затова Джейда Гюненч напусна АФК и я смени Диренч.
От този период има няколко снимки на Чаги, Селин и Джейда, но никога не е сам с Джейда. А на повечето от снимките и изглежда подпийнал.
Определено е имало нещо, но го датирам пролетта на 2011. Може да е било и през лятото, но  тогава Селин пусна снимки как летува с Чаги на яхта из гръцките острови и Родос.
После се разнесе клюката из фейса /любимата ми/ как Чаги е изперкал и отишъл да посети Хазал на сета на филма й, като напуснал снимките на АО. Тогава Селин се обадила на Парса и той дофтаса при Хазал /пак има снимки от тогава/ Значи това е през лятото на 2011
През късната есен вече се разчу че Хазал е скъсала с фотографа. А едновременно с това излезе една статия - В АФК всички скъсаха с гаджетата си - Хазал, Чаатай и Джейда/Ханде. Оказа се, че Хандето само се е скарала с Джан и се сдобриха. А от името на Чаги излезе, че и той не се е карал с приятелката си.
Но според мен тогава приключи и влезе в правия път  Mr. Green То и от сериала си личи.
Ей много дълго стана...друг път ще пиша още.
може ли фото да ги видя тези красавици,Джейда Г,Селин

# 307
  • Sofia
Скрит текст:
Неви  Hug

Tatarova, колажът ти е много забавен. Хокеят на лед е един от любимите ми спортове. Да не кажа, че съм закърмена по ледените пързалки Simple Smile Баща м ие бивш хокеист при това е бил доста добър.
Скрит текст:
Medeia_m Hug

Скрит текст:
и аз бая съм си отвисяла там покрай мъжа ми и да ти кажа,то при тях е болест-няма бивши
Avi, на мен ли ми разправяш? Сега да не се окаже, че се познаваме Simple Smile)))

Medeia_m,
Скрит текст:
нищо чудно.Мъжа ми и баща ти със сигурност Simple Smile

# 308
Вани! wavey
Скрит текст:
[/b]
ем Наде,все пак съм от новите  Mr. Green не съм им научила номерацийте още ,ама ще влезна в крачка и аз с нещата  Mr. Green
Joy Joy JoyЛеле днес много нови се пръкнахме Mr. Greenа в кой епизод Халилудко отвлича Фериха Party

# 309
  • Sofia
Вани! wavey
Скрит текст:
[/b]
Joy Joy JoyЛеле днес много нови се пръкнахме Mr. Greenа в кой епизод Халилудко отвлича Фериха Party
Ама той отвлича ли я? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 310
  • в подножието на планината
Неви,  bouquet пиши, колкото си искаш по въпроса, на мен много ми харесва да ти чета постовете... Heart Eyes

И аз да не остана по назад, та да попитам - В кой епизод Халилудко видя за първи път Фериха? newsm78... Joy Joy Joy

# 311

Джейда Гюненч

# 312
  • Още у мъглата ...
Да направя едно зареждане и аз, специално от Бодрум ни го изпратиха
Скрит текст:

Хайде, мир
Скрит текст:

И да се включвам в анализите Laughing

# 313
Звезде Hug
Видя я на едно обрязване май, празник някакъв беше и той я закова Mr. Green