Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 472
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
Татарова лека Hug Ще станеш,аз всеки път си го задавам същия въпрос ама си ставам всеки път Flutter Момичета,Петрова,Татарова,колажите ви са уникални,всеки път ги забелязвам,но нямам време в дадения момент да го напиша,много са хубави  bouquet  bouquet

# 511
  • Sofia
Лека на всички лягащи,аз ще си денся тука сама или с Влъхито,тя ще полива раздялата на Фемировия кум с изгората,снощи ни попречиха,ама тая вечер пак сме на линия,айдеееее купончеееее,другите да спят и да сънуват Mr. Green
Ей така трябва,като не стане веднъж-втори опит.
Ирче,тя Джансуто да не ти дава от нейните рецепти Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 02:28 от avi10

# 512
И от мен едни щастливи и любовни сънища, до скоро!

# 513
Avi, туй лилавото много гали окото, дива лавандула ли що ли newsm78

# 514
  • Още у мъглата ...
spam2 Ей ама май наистина са се разделили Иън и Нина, иначе тя що сама ще ходи насам-натам /на че е забранено/ Ама като не иска да се жени момичето... а и било научно установено - любовната химия траела 3 години, после изветрявала  Mr. Green

Ей, ся разбрах, защо след 3 години като се върна нашето момиче от Америка, и химията между нея и Чаги беше изветряла Rolling Eyes

# 515
  • Sofia
Снежи,Неви лека,момичета!
Лека и на другите,ако някого съм изпуснала!

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 02:31 от avi10

# 516
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека на всички лягащи,аз ще си денся тука сама или с Влъхито,тя ще полива раздялата на Фемировия кум с изгората,снощи ни попречиха,ама тая вечер пак сме на линия,айдеееее купончеееее,другите да спят и да сънуват Mr. Green
Ей така трябва,като не стане веднъж-втори опит.
Ирче,тя Джансуто да не ти дава рецепти от нейните Mr. Green
Абе готви ми тука нейните буламачи,ама аз и викам ади гит от тук,аз да не съм толкова наивна като Ферито я Mr. Green

# 517
Манка Hug и на мен много пъти са ми повтаряли моите разсъждения по даден момент от сериала,като има разлика от една две думи,ама не обръщам внимание,може и двете да си мислите по този начин,имала съм такива моменти,как смятам да пиша абсолютно същото но някое момиче го е написало преди мен Hug Hug Повечето тук разсъждаваме по един и същ начин,което лично на мен много ми допада Peace Peace

Ми не мога да се съглася, при положение, че почти целия ми пост е използван, като са разместени местата на абзаците, при това едно към едно. Нищо лично, ама като ми хареса нечие мнение, цитирам го и се съгласявам с него. Хората са го измислили и има тази възможност.

# 518
  • Sofia
Avi, туй лилавото много гали окото, дива лавандула ли що ли newsm78
Неви,лавандула,ама ти сериозно ли newsm78?Ако е много ярко и дразни,я махам

# 519
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,тоя Джан има публикации,изтървали сме го,той много активен стана нещо Joy Joy

# 520
# 521
  • Още у мъглата ...
Лека нощ, момичета Hug, отивам да си взема лекарството "35 ЕП" и после smile3524

http://www.dailymotion.com/video/xo0w57_emir-feriha-tha-thela-na-souna-edw-english-subtitles_shortfilms?start=211#.UY15omzVRnU[/video]

# 522
Ехо, банда изпуснах ви нацяло.  Hug Hug Hug ooooh!
Много красоти на първа страница, РЕНИ newsm51 ИРКА newsm51

# 523
  • Sofia
Зверче  Hug

Уж купон,ама изполягаха Mr. Green

Лека и от мен,сладурчета,до утре по някое време

# 524
Ехо, банда изпуснах ви нацяло.  Hug Hug Hug ooooh!
Много красоти на първа страница, РЕНИ newsm51 ИРКА newsm51

Здравей, Зверче,  Hug

Рядко се засичаме в темата напоследък.

Големи красоти се творят в темата, нали?

Общи условия

Активация на акаунт