Любители на Котки Тема 73

• 34 654
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • На остров
Добре дошла Звезден^Прах и Джулс, личи си че момичето разбира от цветя Simple Smile.

Преди малко открихме един кърлеж на Роуз и го отстранихме, ще трябва да съм по внимателна явно. Друга мисъл ме мъчи, става въпрос за миенето на зъбите. Някой мие ли зъбите на котката си? Гледам че се продават доста приспособления явно е популярно, но аз не съм до сега и се чудя от къде да започна.

# 106
Герчеее  Hug много хубав данък си платила. Сони много се е разхубавил, направо прелестен е станал!
Джулиана - мадама  Laughing на крал Джулиан от Мадагаскар ли?  Joy

Пък аз нали съм много богата, викам да платя двоен данък  Grinning
Сушата не е зла.. само аз така я снимам да изглежда. И после фотографията не била измама. Пълна измама си е! Sunglasses

- срастна се с таз тераса. Като я затоворим скоро сигурно ще изпадне в депресия.

Туфо пък има пъпна херния. Доктора каза, че само щяло да се оправи... само да го наблюдаваме засега, но ми е притеснено. То и то едно врескало.... сигурно от пищене си е докарало хернийката. Съвсем леко му е подуто където е пъпчето и като мяука или се напряга си личи, иначе не.

Джак все още търси дом.

# 107
  • На остров
Много са хубави снимките ти Фри кет Hug!

# 108
Добро утро и от мен Grinning
Благодаря ви, момичета, за съветите! Много сте мили! Hug
Явно всяко коте си е различно, но като си познавам семейството, сигурно ще ни се падне най-големия беладжия Mr. Green

Леко ме отчаяхте за цветята, те са предимно по земята и няма как да ги вдигна нависоко.
Но съм виждала, че продават котешка трева, дано да е вкусна Wink
Сега организирам домашните да тръгваме към някой приют, за да разгледаме.
Ще докладвам по-късно. Grinning
Благодаря още веднъж за топлото посрещане Hug

# 109
Да , точно на Джулиан от Мадагаскар, много му  прилича . Особено като застане окорена на една страна и гледа с налудничаво-тъповат поглед. Понякога си мисля, че е смеска между котка и лемур, много му прилича  Laughing Laughing нямахме никакво съмнение за името, още като дойде при нас.

Открийте разликите   Laughing Laughing

Скрит текст:

Относно цветята, аз никога не съм гледала, мъжът ми само когато донесе.....и тя ходи и ги души, някои ги гризка, но тъй като съм нямала саксии....нямам идея дали ще ги рови. На майка котарака им разказваше играта на саксиите и, ама тя беше упорита и цветята и също....бепе сложила на част от саксиите мрежички, уж да не влиза, но понякога си ги махаше. Сега ще правя градинка домашна от подправки на терасата......ще засадя и един райграс, за заблуда на противника, но дали ще има ефект и каква ще и е реакцията- нямам идея.  newsm78

FreeCat, страхотни са мацките , особено как си я хванала да се протяга  Crazy Heart Eyes

# 110
Аз  данък ще платя утре , че днес ми е на мързел  Naughty

За денталната хигиена на котката - Да чувала съм за четка и паста за зъби като най - известните на бг пазара са
: Vetident и Stomadhex   попринцип са за кучета , но стават и за котки .   . Даже се чудя да взема ли кучешките педигри дентастикс ?  Joy hahaha ето -
                                                            - пластири
Джулиян - Много готин котьо !!!

# 111
Ами моите и двете не закачат цветята.Едната е в апартамента и имам доста саксии по первазите,а другата е на двора и е пълно с цветя в градината-нямам поразии.Може би  си е до котка,а и Мега е доста мързелива,персийка е.а другата е доста игрива,но много внимава от къде минава,чупят ги съседските котки.Имам счупени само две -три хризантеми,но те тепърва ще растат.  Simple Smile

# 112
Драцената за по-сигурно е в спалнята където няма достъп. Че нея я нападаше и да пасе, а е отровна.

Ужас! Моята драцена стана на парцал от ръфане, няма нито едно цяло листо, та аз направо я оставих да я дъвче, както си иска. Какво може да му стане?  ooooh!

# 113
Здравейте   bouquet запис в темата много обичам котките имам един персийски сладур на 7 год. който е кастриран за сега това ще ви следя   bouquet

# 114
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Драцената за по-сигурно е в спалнята където няма достъп. Че нея я нападаше и да пасе, а е отровна.

Ужас! Моята драцена стана на парцал от ръфане, няма нито едно цяло листо, та аз направо я оставих да я дъвче, както си иска. Какво може да му стане?  ooooh!

Не знам, не съм го дъвкала, а и на котьо не давам. Но съм сигурна, че е силно отровно растение. Както и дифенбахиите. Трябва да му осигуриш какво да пасе! В противен случай ще напада каквото му е под ръка. Така де, под лапа. Wink Зимата Силвестър, като почти унищожи хлорофитума нападна спатифилума. Принудих се да му бера от саксии с хлорофитум, които зимуват на стълбището. Голяма картинка бяхме! Laughing Наскубала съм му листа, седнала съм до него и му ги подавам като солети. hahaha Даже гледах да му ги държа, че да му е удобно за гризане. hahaha Ох, що нямаше кой да ни снима?! Joy

Герче, прекрасни са и тримата! Киара е една от най-красивите котки, които съм виждала, а Сони и опашката му са ми стара слабост! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теди, Сисо и през зимата като види слънчице напира да излиза на терасата. Grinning Студът и вятърът бързо го отказват, но през стъклото му изглежда толкова примамливо! Иначе от месец сме почти постоянно на терасата. Прибира се за хапване, водичка и за другите две работи, както и ако задуха. Мрази вятър. Аз съм прислугата за отваряне и затваряне на комарника. Mr. Green По цял ден търси най-слънчевото и затоплено местенце. Като почне да става жега търси сенчиците, но пак си предпочита да е на терасата. И аз съм същата, само дето обичам да усещам вятъра по кожата си. Grinning

# 115
Професорке, защо така пренебрегна умното ми рижаво момче, хем е от породата на Сисьо  Laughing

# 116

hahaha hahaha Милото Heart Eyes

# 117
Палечка,  hahaha

Ние се прибрахме от обиколката, малко съм разочарована. На някои от сайтовете има котки, които ги няма в наличност - осиновени или преместени без да е подновена информацията.
Успяхме да обиколим три приюта, ама те котките там ми бяха наборки, че и по- дърти Mr. Green
и повечето бяха с дълъг косъм, а аз предпочитам с къс.
И друго ми направи впечатление - нито една котка не се изправи да дойде, да подуши, да се завърти към мрежата. Лежаха едни такива разпльокани, без живец, като упоени Rolling Eyes
 На едното място имаше една котка с ампутиран крак, само тя взе да ми търка в ръката, когато посегнах да я погаля. Стана ми жал за нея, но честно си признавам, не мога да гледам такова животно - непрекъснато ще ми е мъчно за него Sad
В единия приют ни казаха, че котенцата закъснявали тази година, защото времето дълго се е задържало студено newsm78 Малко странно ми прозвуча, ама хората са специалисти, знаят по-добре.
Една от служителките ни каза, че след около две седмици ще имат малки котета и да проверяваме. Така че, остава да чакаме.
А през това време ще се наслаждавам на вашите Peace

# 118
izma - Уверявам те ,че ако съдбата е решила да имате коте все от някъде ще дойде , а може и две даже .
Има толкова приемни домове със котки *млади,стари* , може един от двата мъника на Тед *FREE CAT * да вземеш те също търсят дом нали ? Обаче се иска по - специални грижи , защото са мънички . Ако не , разгледай за приемни домове със  котки . Успех !

# 119
  • София
Искам да споделя героизма на нашата селска котка. Тя е едно шарено бълхляво миньонче, което много трудно си извоюва правото да живее в нашия двор. Беше дошла преди година и постоянно мрънкаше. Ходи и мрънка, ходи и мрънка и баба ми все я пъдеше, защото "носила нещастие" понеже много мяука без причина. А на мен ми дожаля за сиротинката и започнах да си я прикотквам и храня тайно. За съжаление нямах възможност да си ходя по-често на село (веднъж на 1-2 месеца), но разбрах, че въпреки злобата на баба ми, котето остана при тях. Вече година, а тя продължава да го пъди и да го нарича чуждо коте.
Та, разбрах от брат ми, че тази пролет, милата е убила една змия. Била е бременна при това (котката) и изкарала една змия от божурите пред къщата. змията се опитвала да я ухапе, а тя подскачала покрай нея и с лапичка я удряла, докато накрая умряла.  newsm20 Брат ми бил свидетел, но за съжаление не е имал възможност да снима. Милата ми бременна героиня, мъжкият котарак се бил втурнал да помага, но видял, че и сама ще се справи и я оставил.
Имам две снимки от миналото лято, за съжаление не можах да я хвана в лице, постоянно шаваше зверчето.  newsm76
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт