Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 73

• 73 817
  • 734
  •   2
Отговори
# 60
  • Пловдив
какво ни очаква в следващата серия

ஜ═══════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑═══════════ஜ
Плановете на  Шах и Хатидже се обръщат против тях самите. В 99- серия ще видим , как Михримах окончателно се  съгласява да се омъжи за  Рустем, а Хюррем започва да  действа против Шах . В новата  серия ще видим разкошната сватба на  Михримах и Рустем, която ще съвпадне с празника по обрязването на  Шехзаде Баязид и Джихангир.  Рустем Паша ше влезе в Дивана, и ше заеме дългоочакваната длъжност на  Кубе Везир След дългочаканата сватба  в сериала ще има прескачане във времето с две години напред  В Топкапъ ще има  радостна вест - Михримах ще роди дъщеря Айше Хумашах Ханим Султан. Хюррем ще  стане чудесна баба а Рустем и Михримах  - грижливи родители.
Шехзаде Мустафа еочаквано за всички ще изпадне в немилост откъм баша си и ше бъде отделен от властта а също и от губернаторската длъжност в Маниса. Вече  губернатор на  Маниса ще бъде младия  Шехзаде Мехмет, което отново ще постави  Хюррем  и Махидевран една срещу друга. Защото  Хюрем знае че при това положение всячески ще се опитат да навредят на сина и , а Махидевран не иска да допусне сина и да бъде изпратен в по нисша провинция Още повече че в санджаци ще бъдат изпратени и тримата принца, което ще накара Хюррем още повече да внимава  И още една заплаха за  Хюррем - жадуващата отмъщение Нигяр. Разбира се , не без помощта на  Шах
Мустафа, прекрасно разбираики че е паднал в очите на баща си все пак не забравя своята възлюбена, Румеиса. Тои и дава ново име - Дилефруз (Дилефруз Румеиса), което означава«радваща сърцето ; осветяваща душата».

Отношенията  между Лютфи и Шах много ще се развалят . Лютфи Паша ще намира  утешение в други жени , което  в последствие ще доведе до  развод. А Хюррем, по неведома причина ще покани Шах Султан на развлечение в харема, което ще организира.

# 61

ТРЕНИ-МЕРСИ за поздрава smile3503 smile3525

darkroze благодаря за преводите newsm51

Раздвижиха сценария  Laughing

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 23:19 от Lilims

# 62
# 63

darkroze,   love001  love001

bggirl22, съвсем на фантастика отива тази картинка... Joy Joy Joy Отличен колаж! Peace А и подписът на снимката е странен.  Mr. Green

# 64
Току що изгледах епизода.
Хареса ми извода до който стигна Лютви паша,
че когато човек е целунат от съдбата и въшката работи в негова полза.
Призна си завалията,че династията е победена от една въшка.
hahaha

.

# 65
darkroze- newsm51за труда,
който полагаш за нас.

# 66

Нигяр я превърнаха в най-черния образ, не ми е ясно защо... newsm78 Но е някак си неправдоподобно хем да копнее за изгубеното си дете, хем да е изпълнена с толкова злоба и отмъстителност... Thinking ooooh![/i][/color]
За Нигяр си мисля ,че ще я хванат и накажат и по този начин  ще се разделим с нея... newsm78
Образа отдавна е изчерпан и очернен... Sad

# 67
За Нигяр-така е ,пък Филиз Ахмед толкова ми допада Embarassed

# 68
Предполагам,че Бали бей ще бере ядове в бъдеще,както
от Михримах,така и от Рустем.От Рустем от ревност,а Михримах
открито го предупреди:"От тук нататък внимавай Бали бей,
защото сърцето, което съкруши ,принадлежи на една султанка."

.

# 69
# 70
Бали бей защо е облякъл рубашката на Рустем  newsm78

Рустем беше със същата като го преглеждаха за въшки  Joy

# 71
Не знам ,защо но ББ малко само по тънката,хептен тънката част я кара.Ни стихове пише,ни слова реди,само чаршафи мачка.Нещо деградира този сезон този герой.Преди си беше мъж-мечта ooooh!

# 72
Турската певица Севвал Сам ,ще пее на прощалната вечер " на къната"

# 73
Свърши ли този сезон и ще почна да го гледам накуп  ooooh!....вероятно  Whistling......

Поздрави за всички   bouquet Hug

# 74
Добро утро великолепни   bouquet
Отивам да потърся последната серия, а новата серия - ми звучи доста интересна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт