Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 73

• 73 958
  • 734
  •   1
Отговори
# 615

Озан си е супер сладур  Peace

# 616
  • София
Нигяр по-добре да си избере подходящ фенер за отвъдното.  Joy Нито му е на акъла, нито на силата, нито на влиянието на Рустем. А беше симпатичен образ....
Аз пък да ви кажа, нещо взеха да ме дразнят тези "болести" на Мерием!  #Cussing out
Сякаш другите актьори не са уморени и изтощени! Има да заснеме още 2-3 епизода от сезона и това е. Сега целият екип и правят диван чепраз и я чакат да видят, какво е решила главицата и изтощена.... Много симпатична ми беше, но....  ooooh!

# 617
Да сменя малко десена  Laughing Информацията ми е, че снимките са започнали наново днес. Дали Мерием се е върнала или не, не зная със сигурност.

# 618
  • Средната земя
[b....
Аз пък да ви кажа, нещо взеха да ме дразнят тези "болести" на Мерием!  #Cussing out
Сякаш другите актьори не са уморени и изтощени! Има да заснеме още 2-3 епизода от сезона и това е. Сега целият екип и правят диван чепраз и я чакат да видят, какво е решила главицата и изтощена.... Много симпатична ми беше, но....  ooooh! [/b]
[/color]

А! АнджЪк! И не само екипа, а и всички зрители, това е неуважение. Да, всичко се случва, поне излез и кажи какво, какъв ти е проблема, какво си решила, а не да хвърляме боб ще ли се появи или не Crossing Arms

# 619
  • Пловдив
Щом Ани писа че снимките са започнали значи явно се е върнала

# 620
Току що в официалния Инстаграм на сериала са поместили следното съобщение:
Please do not believe these things about Meryem Uzerli.She's okay and she will give an interview about what happened to her.
Моля ви, не вярвайте на тези неща за Мерием. Тя е добре и ще даде интервю, за това какво и се е случило.

# 621
  • Пловдив
Интересно..Сериал в сериала стана  Mr. Green

# 622
И още една гореща новина...

Споко, великолепни! Върнахме се! И аз, и Хю. Обяснявам: Както знаете, след срещата с чумавия на пазара, Шу се покри за цели 2 серии. В двореца настана суматоха и безразборно хранене. Вижте по-горе как Ру яде нездравословен хотдог направо на тротоара. Mr. Green Това не можеше да продължава и ние взехме описаните в цитираната обява мерки! Peace Ноооо...не е вярно, че никой не чете в темичката!  WinkВеднага бяхме призовани от АЗГПСФН /Асоциация за защита на готвачите, пекарите и сладкарите от физическо насилие/ да даваме обяснение. Разбира се, основно го отнесе Хюрем. Тя винаги и за всичко  е виновна по длъжностна характеристика. Аз мигах виновно с клепачи и си останах само с воаяжа, но Хю...колко ли още ще я разнасят по "фейсбуци и разни други боклуци"  Joy Joy Joy Вече всичко е наред.  Трендафилка, Шекерчо и аз се прибрахме кротко в кухнята. Той се отказа от дръгливите жирафки и изтегли обявата. Тя пише чудни стихчета и прави красиви колажчета. А аз...седя с точилката до вратата и съблюдавам строго за реда в темичката. Naughty Hug Heart Eyes

# 623
Снимката е от снимачната площадка от днес  Laughing

# 624
Интересно..Сериал в сериала стана  Mr. Green

Направо ни вкараха във филма Party

# 625
Благодаря на всички за инфото и хубавите снимки.  newsm51

# 626
Току що в официалния Инстаграм на сериала са поместили следното съобщение:
Please do not believe these things about Meryem Uzerli.She's okay and she will give an interview about what happened to her.
Моля ви, не вярвайте на тези неща за Мерием. Тя е добре и ще даде интервю, за това какво и се е случило.

Важното е ,че е добре Peace  Wink

# 627
mamata48най-после си отдъхнах ,че много работа ми се отвори.И аз като Хюрем реших да ни обърнат внимание ,публикувах разни обяви тук таме ,та дано хване декиш и станем известни както някой други артисти от филма ,но май артисахме ... Crossing Arms
Радвам се отново да те видя ,смях се от сърце на поста ти... Joy Joy Joy

# 628
[b....
Аз пък да ви кажа, нещо взеха да ме дразнят тези "болести" на Мерием!  #Cussing out
Сякаш другите актьори не са уморени и изтощени! Има да заснеме още 2-3 епизода от сезона и това е. Сега целият екип и правят диван чепраз и я чакат да видят, какво е решила главицата и изтощена.... Много симпатична ми беше, но....  ooooh! [/b]
[/color]

А! АнджЪк! И не само екипа, а и всички зрители, това е неуважение. Да, всичко се случва, поне излез и кажи какво, какъв ти е проблема, какво си решила, а не да хвърляме боб ще ли се появи или не Crossing Arms
smile3521 Мерием,лично и поименно да се извини на всеки един зрител за проявеното "неуважение"!
Без да искам да влизам в спорове ще кажа,че подобни твърдения на вашите са направо меко казано смешни! Вие все едно не сте човешки същества и не сте имали сривове в живота си независимо по какви причини! И точно в този момент първата Ви работа е не да се грижите за себе си или здравето си , а да се извините на "евентуално засегнатите особи"! ooooh!
  Тя не е длъжна на никого и за нищо да се обяснява, особено в труден момент! Аз й стискам палци независимо какво ще реши!

# 629
  • София
Разбира се, че съм имала сривове.  Simple Smile Сривове сериозни, като загубата на баща ми например.
При всички останали мои моменти на слабост съм се стягала и съм изпълнявала поетите ангажименти. Не съм лигла и не обичам лигавенето и в червата си. Не бих се дала на един "Синдром на изтощението" особено, ако от мен зависят толкова много хора. Още по-малко сега, когато и оставаха 3 епизода, а после щеше да си почива цяло лято от това изтощение.
И аз не искам да споря, и не очаквам извинения. Обясних просто, защо се подразних от тази "болест". Актьорите от "Дързост и красота" например трябва да са измрели до сега от този "Синдром на изтощението", предвид това, от колко години се снима този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт