Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 73

• 73 938
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Лиде,съжалявам за баща ти!
Продължавам обаче да смятам,че сме прекалено критични за ситуации, за които самите ние търсим разбиране и съчувствие от околните!
А това на кой колко "сериозен" му е срива е супер субективно дори и за него самия!
Какво не бих дала да имам сега някои от предишните си "непреодолими житейски препятствия" вместо сегашните,но.... Това го оценяваме чак по-късно,когато до главата ни дойдат по-страшни неща!
Може и на Мерием след време да й се стори "лигав " сегашния й срив,но на момента той е на преден план и усилията й са да го преодолее и той й  е най-страшното нещо в момента, независимо,че наоколо има къде,къде по-лоши неща!
Но така е всеки гледа от собствената си камбанария!
Пожелавам на теб и на всички момичета,които все още пишат или попоглеждат тук,много  и само хубави неща! Hug

# 631
  • София
ВВИ, благодаря!
Чак ми стана гадно, че точно на теб опонирах!  Hug
Права си разбира се! Просто човек не бива да се поддава на разни бели кахъри постоянно, защото се превръща в някакъв буреносен облак с нескончаеми "проблеми" и по този начин да си съсипва живота, а и този на хората около себе си. На никого не е лесно в този живот, за това и не бива да му се даваме така лесно.  Grinning

Извини ме още веднъж!   bouquet

# 632
Хайде малко липово чайче от мен  Wink
Биг систер наблюдава!И по една систърска прегръдка Hug Heart Eyes Wink

vvi ,Лиде ,Vip -липсвате ми момичета!

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 00:56 от trendafilka

# 633
  • София
Hug  Heart Eyes

Трогната съм!!! Или поне бях, докато не видях лицето на Михримах върху чашката. Лицето и ме преследва като Ибрахимовия дух на всеки ъгъл!  Joy Тъкмо се бях поуспокоила, че вече е омъжена и хоп, пак се появи!  Laughing
Да се маха вече от сериала моят любим, че тази роля на пиян морков хич не му отива. Чакам го да си играем на кришка-мишка. И ленти за кола маска съм си приготвила даже!  Joy

# 634
Hug  Heart Eyes

Трогната съм!!! Или поне бях, докато не видях лицето на Михримах върху чашката. Лицето и ме преследва като Ибрахимовия дух на всеки ъгъл!  Joy Тъкмо се бях поуспокоила, че вече е омъжена и хоп, пак се появи!  Laughing
Да се маха вече от сериала моят любим, че тази роля на пиян морков хич не му отива. Чакам го да си играем на кришка-мишка. И ленти за кола маска съм си приготвила даже!  Joy

Joy Joy Joy
Представих си го ,като обезкосмен ,оранжев пиян морков ,как се лакътушка из Топ-капъ и само чуваш бръп-бръп... Joy Joy Joy

# 635
Здрасти!

И аз да взема отношение по темата..Да не би зетя Джан да е пребил Хюремка,честно казано това беше първото нещо което си помислих след като прочетох новината..

Много е жизнерадостна Хюрем,че да изпада в крайна депресия или както там са го нарекли..

# 636
Добро утро!
Днес май е чашамба 20,00часа,а?
Да чакаме и да се надяваме Wink
Да сме в крайна сметка всичките добре-и ние и екипът Hug
По едно каФе за разсънване,моля

Специално за Синан, че е много усърден и полезен Hug
Скрит текст:

# 637
  • Истанбул
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=69462& … &hid=23384007

Ще се опитам да преведа, ако имам време   Hug

# 638

Mistik, можеш ли да преведеш и тези две реплики? newsm78 newsm78

Скрит текст:

# 639

Току що в официалния Инстаграм на сериала са поместили следното съобщение:
Please do not believe these things about Meryem Uzerli.She's okay and she will give an interview about what happened to her.
Моля ви, не вярвайте на тези неща за Мерием. Тя е добре и ще даде интервю, за това какво и се е случило.

Здравейте, Великолепни!  Hug Hug Hug
И аз да се изкажа по въпроса за "прегарянето" на Мерием. Мисля си, че това е една скроена рекламна кампания за края на сезона. Прекалено много падна рейтингът и имат отчаяна нужда да задържат аудиторията. Почти всички момичета в темата си признаха, че не са гледали последните серии, или са пропуснали по нещичко. Сериалът не е това, което беше, за съжаление. Дори и сватбата на Михримах не помогна. Та всичко е с цел сръчкване на зрителите. Не ми се вярва Мерием да е толкова безотговорна, освен ако онзи хубавец Джан не и промива мозъка.

# 640

Тази снимка е от вчера. Журналистическият коментар е, че Мерием не е отговорила на въпроса защо е била в Германия. Rolling Eyes Rolling Eyes

Хмм, тази снимка дали наистина е правена тези дни?  newsm78 newsm78
Мерием е доста пухкавичка... Сега изглежда много по-различно- с удължено лице и без бузки,а и цветът на косата сега е по-рижав.
Почти съм сигурна, че тази снимка е от миналия сезон, преди да отслабне драстично.

# 641
  • Истанбул
Репортажът на Дженгиз Семерджиоглу с Джан Атеш:

Скрит текст:
Дженгиз Семерджиоглу е направил репортаж с Джан Атеш,  който по принцип, няма навика да прави изявления, свързани с личния си живот.     
“ Джан  е този, който познава най-отблизп Мерйем Узерли.  Питах го за всичко случило се в последните седмици, дали се разделят... Джан бълва огън и жупел срещу медиите и продуцентите на сериала.

-Джан бей, какво беше психологическото състояние на Мерйем, през последните седмици?
_ Аз не съм човек, който говори за връзките си, но това което се случи на Мерйем, през последнате седмица е нечовешко. Не като неин любим, просто като човек протестирам. Казват, че е напуснала сериала, заради пари. Това непрекъснато се повтаря, през последните 3 месеца. Тя припада в сета, установява се, че е психологически срив, но никой не иска да чуе.

-   Не прави ли на проблем по-ниското възнаграждение?
-   Aко сложите пред Мерйем 1 млн. Долара, от една страна и рози и хубави думи, от другата, като човек, който я познава отблизо, Ви уверявам, че тя ще избере второто.  Тя няма нищо общо с парите и славата. Непрекъснато е повтаряла: “Аз имам един живот, не мога да го погубвам.” , но това не е нещо, което може да се разбере тук, в Турция, затова й се казва, взимаш толкова пари, работи...
-   Kакво е здравословното й състояние?
-   Свършена е, в срив е ... Казват, че е отишла в клиника, заради пари. Има ли в Германия доктор, който ще й даде медицинско свидетелство, за такова нещо? Не е възможно. Дават й го, защото, наистине е болна.
-   Какво казват лекарите по този повод?
-   Казват, че е в психологическото състояние на човек, лежал в затвора година, година и половина. .. На върнал се от война човек... Но никой не вярва, продуцентът включително... Може ли, така да се бие по болен човек? Човешко ли е това?

-   Вярно ли е, че сте се разделили?

-   Не, не сме се разделяли... Пък и не мога да я оставя в това състояние... Не мога да удрям по паднал човек... И като човек много се разстройвам.  Винаги съм я подкрепял и ще продължавам да го правя...

-   Koга за последно се видяхте?

-   Преди 10 дни... Докторите не дават да се вижда с никого, включително и аз..
  -   По телефона не си ли говорите?
       -   Говорим... По-добре е ...Тази седмица ще отида при нея..

-   Какво й е мнението за излезлите новини?
-   За това не говорим. Гледам да й го спестя...
-   Мисли ли да се връща?
-   Мисля, че е малко трудно, след всичко преживяно... Мерйем е човек, който ако има работа за 5-6 хиляди евро в Берлин, ще се върне към нормален живот... Много често го е казвала...
-   За какво най-много се разстрои, в този период?
-   За това, че продуцентът й каза да освободи стаята, в хотела, до петък...
-   Как така, толкова бързо ли? Казват, че не е успял да се свърже с нея...
-   Не се е свързвал... Дал е нареждане в хотела и те й праили мейл, да освободи до петък стаята... Тя е видяла мейла... Какво лошо е направило това момиче? От години има само положителен принос към сериала. Работо с немска дисциплина. Всеки ден е точно на минутата, в сета. Това ли е заслужила? Като е в това състояние, как да опразни стаята? Не е човешко... Намразих този сектор...
-   С високо темпо ли работеше Мерйем?
-   Всеки ден идаха да я взимат в 7:45 и тя всеки ден, в този час, беше готова. Няма значение, кога си е легнала. Даже един ден не е закъсняла. Вечер се връщаше най-рано в 22:00, най-късно в 23:00... Да яде ли, да излезе ли, да почива ли? До сутринта трябваше да наизусти и 8 старници текст... За човек, който е научил турски преди 2 години, е твърде непосилно. Работеше пишейки. Беше невероятно темпо...
-   И колко дни, в седмицата, беше така?
-   5 дни така работеше... Имаше два почивни дни. И те минаваха с рекламни сесии, репортажи. Трябваше да се готви и за понеделник. Накрая фалира... И лекарите, в Германия така казват, такава диагноза не се купува с пари...
-   Добре де, какво иска Мерйем?
-   Тя иска само едно: да работи в нормални часове, да може да отдели малко време за себе си. Да е щастлива,... Всичко в живота й да е в равновесие. Само това... Това не можа да намери тук, затова се съмнявам, че ще се върне...
-   Това темпо попречи ли на връзката ви?
-   Животът й се обръна с главата надолу... Но заради това не може да се разделя... Но е факт, че тази година Мерйем не е Мерйем от миналата година. По-уморена, по-нещастна, в по-лошо състояние... Kaк може продуцентите да не виждат това и да казват, че е за пари? Това е много несправедливо, спрямо Мерйем...

Продуцентът Тимур Савджъ е направил събрание с екипа, от близо 200 души, от артистите, до сет- работниците и изложи открито положението...
Тимур Савджъ каза, че тъй като не е могъл да се свърже с Мерйем Узерли, не знае какво е положението точно и не са успели да стигнат до някаква развръзка:
“ Мерйем я няма вече, ще продължим без нея.... Създаде се такава атмосфера, сякаш не съм й дал заслуженото възнаграждение. Изпаднах в положение на извъшил неспарведливост човек. Не знам какво иска. За да разбера, трябваше да говорим, но не мога да се свържа с нея, но аз искам да се свърши с това, час по-скоро... Заради това положение, ще свършим сериала с един епизод по-малко.”

Екипът се разочарован от тази новина, тъй като всеки си е направил сметката, според приходите от сериала, така, че са сърдити на Мерйем.
И преди казах, че или Мерйем ще се върне или ще остарее... Ако познавам малко Тимур Савджъ,  по-скоро би свършил със сериала, отколкото да я върне обратно. Мога да кажа, че периодът на Мерйем свърши.
Вчера, в Хюрриет казах, че се подготвя нова актриса за възрастната Мерйем и името й свършва с “е”... Днес открито го казвам: Вахиде Гьордюм...”

# 642

Трагично положение! Cry Cry
Много съжалявам за Мерием... Cry
Мистик, благодаря ти. Hug

# 643
Лошо.....  ooooh!
Изключително много харесвам Мерием Узерли..
За себе си мога да кажа, че спокойно мога и да пропусна последвалите епизоди... Нито вече ми е тръпка сериала, а и без актрисата, заради която започнах да го гледам - още повече  Peace

# 644
Мистик, благодаря за интервюто, внесе доста яснота.   bouquet
Връщам си думите назад. Много съжалявам за това, което се случва с Мерием.  Cry
Много я харесвам. Толкова е усмихната, лъчезарна, различна от другите. Очевидно това и е коствало много. Пожелавам и бързо възстановяване. Не мога да си представя друга Хюррем Султан.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт