Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 73

• 73 937
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Благодарности за превода на Мистик.Напълно съм съгласна с Моника. Без Мерием сериала няма да е същия, която актриса да изберат за ролята на Хюрем, тя ще бледнее пред образа, който създаде М.Узерли.

# 646
Мистик благодаря за превода на интервюто  bouquet Heart Eyes Hug

Ето новата актриса която се спряга за 4 ти сезон на мястото на Мерием-Вахиде Гюрдюн:

Мониика абсолютно съм съгласна с думите ти !

# 647
Ако тази информация е вярна, че Мерием вече е напуснала за мен довечера ще бъде последния епизод като цяло. 4-ти сезон няма да си заслужава гледането.  ooooh! ooooh!

# 648
Много съжалявам за Мерием- все още не мога да повярвам,че е съсипано това жизнерадостно и слънчево момиче Praynig не издържа на темпото или има и други неизвестни нам причини... newsm78 Praynig Thinking
Мистик    bouquet благодаря за превода Hug

Вахиде Гюрдюн - позната ми е от Истанбулска приказка - красавица,но ...след като живееш 3 години с един образ...как да се настроим ...наистина ,сериала няма да е същият без Мерием...но във филма има  много интересни герои и събития ,за които си струва да гледаме до края  Wink

# 649
И аз съжалявам за Мерием ,между другото тя има подписан договор с продуцентите на филма който важи до 15.06. ,епизодите до 103 са направени ...

Лили наистина Вахиде Гюрдюн е много добра артистка ,изглежда много по-добре във филмите които съм гледала с нея ,играе също във филма "Майка" .

Да видим в 4ти сезон дали ще състарят и другите артисти ,че 3 сезона са все млади... Wink

# 650
Значи тя по договор така или иначе ще трябва да си тръгне и не дължи неустойки нали?
Лично аз мисля, че здравословното й състояние е много по-важно от работата по сериала.Само на мен ли ми се струва някак си уморена?Изгледах последните серии, несъмнено така ми изглежда на снимките.
в 4 сезон най-много принцовете да пораснат, а в Истанбулска приказка В.Гюрдюн коя роля играе, че не се сещам, по едно време , докато бях в болнични гледах сериала по Диема, но сега не мога да го хвана.

# 651
Вахиде Гюрдюм съм я гледала съвсем малко в Огледален свят ,доколкото знам тя има заболяване и се е подложила на химиотерапия..

# 652
  • София
Без Хюрем няма да е същото  Sad

Преди време си спомням, че се беше вдигнала гилдията на бунт, заради нечовешките условия на работа. Имаха предвид дългите часове работа, малкото почивка, направо невъзможна експлоатация.
Мъчно ми е за Мер. Знам какво е да си изтощен до краен предел. Ми майната му на филма. Много по- важно е да е здрава и да се съхрани. Толкова е страшно човек да е нещастен  Peace

# 653

Вахиде Гьордюм вдъхнови всички с борбата си срещу рака!

# 654
Мистик, много ти благодаря за превода на интервюто  newsm51  love001 smile3501

Не познавам лично Мерием, но вярвам на това, което Джан е казал за нея.

"Aко сложите пред Мерйем 1 млн. Долара, от една страна и рози и хубави думи, от другата, като човек, който я познава отблизо, Ви уверявам, че тя ще избере второто.  Тя няма нищо общо с парите и славата. Непрекъснато е повтаряла: “Аз имам един живот, не мога да го погубвам.”

Сериалът отдавна не е за мен това, което беше в началото. След смъртта на Мерал нищо не е същото. Последните серии ги карам от трейлър на трейлър. Образът на Бали бей го развалиха тотално, сега и Мерием...Ако всичко, което Джан казва за продуцента е вярно, ето и още една причина да спра сериала. За тях хората са само един долар знак.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 17:19 от anna3com

# 655
Мистик, много ти благодаря за превода на интервюто  newsm51  love001 smile3501

Не познавам лично Мерием, но вярвам на това, което Джан е казал за нея.

"Aко сложите пред Мерйем 1 млн. Долара, от една страна и рози и хубави думи, от другата, като човек, който я познава отблизо, Ви уверявам, че тя ще избере второто.  Тя няма нищо общо с парите и славата. Непрекъснато е повтаряла: “Аз имам един живот, не мога да го погубвам.”

Сериалът отдавна не е за мен това, което беше в началото. След смъртта на Мерал нищо не е същото. Последните серии ги карам от трейлър на трейлър. Образът на Бали бей го развалиха тотално, сега и Мерием...Ако всичко, което Джан казва за продуцента е вярно, ето и още една причина да спра сериала. За тях хората са само един долар знак.

Аз мисля същото за Мерием и вярвам, че за нея да бъде свободна и независима е много по-важно от известността и наградите. В Турция тя получи всичко това, но се чувства нещастна. Тази история показва на какво са подложени актьорите в тази страна при такава бясна конкуренция, където сериалите са мания. Разбирам я как се е почувствала пред перспективата още две години да играе същата роля, при същите тези декори, със същите колеги. Наистина е подтискащо чувство. Някои се примиряват и са доволни и щастливи, че имат работа, но тя очевидно е друг човек, с други ценности. При всички положения ще следя кариерата и.
А що се отнася до Бали бей, той си е част от декора. Дано да се измъкне от сериала, че съвсем ще се обезличи.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 18:03 от Moniiica

# 656
Мистик, благодаря за превода   bouquet

Вахиде Гьордюм играеше майка на Халит в Ilk aşk/"Първа любов"  Grinning Crazy което беше супер странно, предвид 5-6 год. разлика  Grinning
Харесвам я, хич не ми се вярва да се навие на това темпо  ooooh! особено след преживяното  Praynig ноо тя си знае

С протакането и разтягането на сезона продуцентите /защото според мен основната концепция да се изстиска до капка Money е тяхна/ проявиха неуважение към зрителите. Сега да си сърбат кашата  Crossing Arms

Гечмиш олсун на Мерием  Peace Hug Да се съвземе бързо, и да продължи живота си по най-добрия за нея начин  Praynig Peace

# 657
Горката Мерием....определено работят при нечовешки условия. Аз също не мога да си представя друга в ролята на Хюррем.  Crossing Arms

# 658

"Aко сложите пред Мерйем 1 млн. Долара, от една страна и рози и хубави думи, от другата, като човек, който я познава отблизо, Ви уверявам, че тя ще избере второто.  Тя няма нищо общо с парите и славата. Непрекъснато е повтаряла: ”Аз имам един живот, не мога да го погубвам.” [/b]

Абсолютно!
До 4ти сезон има доста време ,нещата може да се променят. Peace
Подготвих ви малка щипка смях:

Днес във вестник "Аркадаш"
интервю е дал Аташ.
Мерием е много болна,
 търсят и артистка сходна.

Спряли са се на Гюрдюм,
че е спец по драма и золум...
В ролята и на Хюрем,
ще я видим някой ден!

Ала няма кой да пее люли,
да мирише ни на дюли.
В този късен час,
сам Султан Шекер е с вас,
той приготвил е със замах,
печени с разбит каймак!

# 659
Трени,  newsm51 smile3501

Аз пък ви подготвих едно колажче, за да свиквате с новата Хюррем, Всички роли, в които съм я гледала е била със забрадка. Сега ще я смени с корона.

Общи условия

Активация на акаунт