Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 73

• 73 776
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • с/у ОколоМръсТното
Жалко, че Мерием няма да участва повече (надявам се все пак да не е така)...
Но аз гледам заради Бали Бей...  Grinning

Не бях гледала около 5 серии и събота и неделя си спретнах маратон. Мнооого добре ми дойде. И ето сега, пак чакам поредната порция серийка.

За Нигяр ми е много мъчно. Аз й симпатизирах. Мислех си, че ще се събере отново с Матракчъ... А то какво стана...  Cry

# 706
Добро утро, фенове и фенки!Гледането на този сериал е опасен за здравето направо, вчера си пуснах серията по ТВ7 и малката като полудя, взе чаршафа и се уви с него и тя да се прави на Хюрем и започна да се върти, за малко да падне и да се удари на ъгъла на масата. Mr. Green
Тези серии по телевизията ми идват скучни, сега чакам да завъртят 3 сезон и да се появи моя любимец в тях.

Жалко, че Нигяр се е самоубила, мислих си, че Ру ще й види сметката.Ето го и него на последна снимка със старата тъща, как ли ще стои до новата, хич не ми се мисли.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 09:13 от gitadam

# 707
Благодаря на всички момичета, които са се включили в превода newsm51  love001 smile3501

Слагам линк за превода на английски. Тук има половината епизод и утре ще е останалото.

http://muhtesemyuzyilenglish.blogspot.ca/2013/05/muhtesem-yuzyil … sode-english.html

Слагам линк и за 100 серия, за тези които не са успели  да го гледат
Peace

http://www.turkweb.tv/izle/76089/muhtesem-yuzyil-100-bolum

# 708
  • Пловдив
Много съм любопитна дали ще има друга серия или наесен с новата Хюрем]

# 709
Може ли да ми поясните нещо, последния епизод с Мерием е 100 нали?Другите епизоди до края на сезона с новата актриса ли ще се снимат?

# 710

Дарки, благодаря за светлия лъч снощи! Hug Hug Hug

Още малко новини за Бурак О. - "писнало му от коли"!  Joy Joy Joy

# 711
Добро утро великолепни   bouquet

Сърдечни благодарности към darkroze anna3com Iggiberry trendafilka
bggirl22

smile3525 newsm51 smile3525

# 712
Може ли да ми поясните нещо, последния епизод с Мерием е 100 нали?Другите епизоди до края на сезона с новата актриса ли ще се снимат?

Според мен не е ясно още ,но по-скоро доколкото разбрах,новата актриса е за следващия сезон.
Този до края-колкото толкова с Мерием.Е, сега това е майсторлък за създателите на продукцията-с главна героиня,която да не е в кадър LaughingСамо за този пиниз си струва да гледам.
Лек ден,великолепни Hug

# 713
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Еййй, пак ви изтървах, но не очаквах снощи да излъчат стотната серия.

Тренди , розичке благодаря за превода и резюметата, ненадминати сте.

Горкия Рустем, кой с една, кой без една, а той завалата с две тъщи, трудна работа.

Не мога да си представя друга екрана партньорка за Халит, ако има сцени на близост между СС и Султанката в 4-ти сезон не знам как ще го възприема, ми тва направо ми се вижда като "изневяра".

Тъжно, нмого тъжно е това което се е случило на Мерием, бях сто процента сигурна,че ще се върне. Струва ми се, че по случая нещо се премълчава, надали е само здравословното състояние на актрисата.
Мисля, че потупването по дупето и бе показателно отношение на грозника към нея. Милата сигурно не е издържала на ориенталските порядки в Турция.
Продуцентите я експлоатират до дупка, Джан я потупва като някоя ханъма от харема, никак не и е лесно.......

# 714
Поради липса на време ви изпуснах за 1-2 теми, но се надявам сега да наваксам!

Включвам се да изкажа и аз огорчението си от липсата на Мерием ... В страница за английски и гръцки превод на сериала във фейсбук се споменаваше, че сериите са снимани до края на сезона с нея. Но пък нали именно нейната липса забави появата на еп. 100?

Извинявайте, ако е коментирано, но се включвам спонтанно и не съм изчела предните постове.

Надявам се да успеят да я убедят да се върне за сезон 4... все пак има цяло лято, знае ли се  Praynig
Със сигурност причината не е просто преумора, има и нещо друго, но дано в името на зрителя се споразумеят нещо и довършат сериала с участието на Мерием. Толкова я заобичах като актриса, а и в ролята на Хюррем  Heart Eyes

# 715
  • София
Привет, момичета!  Hug
Благодарности огромни на Тренди, Розичка и Даная за превода!   bouquet

За мен снощният епизод беше толкова "вълнуващ", че заспах някъде след скока на Нигяр в пропастта.  Tired

Някой може ли да преведе, какво казва Халит?
Нещо не мога да дам директен линк към видеото, за това потърсете на страницата "Halit Ergenç, 100. Bölüm Mesajı"  тук: https://www.facebook.com/MuhtesemYuzyil?hc_location=stream

# 716
Аз още не вярвам, че Мерием ще напусне сериала. Ще повярвам, когато видя 4-ти сезон, сниман със спряганата заместничка. Срив или не, дори тя вероятно осъзнава, че това е шанс в кариерата, който се дава веднъж в живота. Ще си почине лятото, а наесен ще я видим пак, сигурна съм  Peace.

# 717
Мерием е много красива и със свежо присъствие. Аз отдавна престанах да следя сериала, заради нескопосания образ на Хюррем, който направиха. Този Тимур да не се изказва много, а да потърси вината и в себе си.

# 718
Излязъл е новия брой на списание "Вог" с фотосесията и интервю с Бурак.

Доколкото разбрах, проблема не е в това дали Мерием иска да се върне, а че според думите на Джан, продуцентът няма да я върне.

# 719
  • София

Доколкото разбрах, проблема не е в това дали Мерием иска да се върне, а че според думите на Джан, продуцентът няма да я върне.

Дано не си права...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт