ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 349
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
А,няма да ме разочароваш,как  bouquet
Явно от сладкото си подпухвала,но пък имаш правота,относно преяждането. ThinkingИ при ме го има това,отдавам го на млечните.

Браво,браво,все така да се хвалиш Hug

# 421
Може да е от млечните, защото понякога са много солени, но като че ли има значение и комбинирането на храните-много неща наведнъж изядени newsm78

# 422
да,съгласна. Трябва плавно да отваряме ,а не директно да се мятаме на храната,та да преяждаме.

Аз днес не съм интервална. Вече започнах с една ябълка /Нв,Нв Laughing/,малко ядки сурови имам. Не знам дали ще мога да затворя към 19+,ще си покаже.

# 423
zdraveite,utre e palnulunie ima li nqkoi s men za 36 4asa.To vsa6tnost za men 6te badat 48 poneje v ponedelnik izlizam v 6 4asa isi pribiram vav vtornik sutrinta,4udex se dali ute da ne otvorq v 11 i da zatvorq v 14 kogato zapo4va lunata ,kak mislite.

# 424
Пиши на кирилица, melani  Sunglasses

Хайде, аз съм  теб. И без това хладилника е празен предзаплатно. От утре до понеделник на обяд обаче. А за твоя случай не знам, няма ли да ти дойде множко. Или единия ден подхапни нещо леко, знам ли newsm78 Ти си се познаваш най-добре. Луната не я гледай, то ако се гледа е най-добре да е глад и преди и след точната фаза. newsm78 Simple Smile  
Интересно ми е като е пълнолуние колко ще сваля, защото миналата седмица имах един ден на кисело мляко и много малко череши и на другия ден почти нищо не бях свалила, а в други дни, когато обядвам и вечерям свалям повече Rolling Eyes Меря се и със сантиметър, като казвам сваляне имам предвид не само кантара, ами и сантиметъра, огледалото, дрехите и себеусещането.

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 12:40 от Русалуна

# 425
  • Испания и Стара Загора
И аз ще лунувам от утре до понеделник на обяд. Peace

Русалуна, аз винаги като ям череши и имам плюс на кантара.Четох някъде,че от тях не се отслабва.Но пък са ми любими. Heart Eyes

# 426
А супер! Ще се подкрепяме тогава. Hug
Отсега казвам, че съм слаба душа и може да се поизложа, но ще пробвам Laughing

Може така  да е за черешите.Не съм забелязала, защото рядко ги ям Rolling Eyes Виж, ако ми падне хубава диня, няма да и простя Crazy

# 427

Може така  да е за черешите.Не съм забелязала, защото рядко ги ям Rolling Eyes Виж, ако ми падне хубава диня, няма да и простя Crazy

smile3521

Айде,да се справите успешно Sunglasses

# 428
И аз да си кажа, че черешите ми спират свалянето. Зимата почти не ядох плодове, но сега като излизат нашите си плодчета, определено си хапвам. Като включих ягоди, нямах никакво отражение. Що ягоди със сметана изядох, ммм, накапах се. В момента в който започнах да ям череши и спрях да свалям. Освен това и се подувам от тях, ама са ми вкусни.
Днес си купих малинки и бели череши. Не съм яла бели череши от години и не можах да им устоя  Simple Smile.

Аз държа фронта, но също не мога да се похваля с някакъв забележим с просто око резултат  Laughing . За момента съм концентрирана върху това да запазя спазването на режимите, пък като ми дойде музата, започвам пак по-стриктно. Интервала си го спазвам, но си позволявам повече плодове.

Четох, гледах си менютата и стигнах до извода, че за мое съжаление за отслабване си трябва и ограничение. Хем ме е страх, че ако намаля много калориите ще се получи застой, хем виждам, че  с две нормални хранения в прозореца сваляне няма.

Ден 20/25
Скрит текст:
Отворих в 17:30 с малинки, но за съжаление нямах сметанка.
Следва черен дроб с бекон по селски, тиквички с кашкавал, сирене и яйца на фурна и може би домат или краставица.
По-късно на работа череши, сметана и може би пак от тиквичките според това дали и колко съм гладна.

Успех на лунуващите  Heart Eyes .

# 429
Според мен доста се преекспонира това намаляване на калориите, което уж води до застой. Ами ако не се намалят калориите няма как да стане.Може би ако дълго време са малко калории да не действа в полза, но за няколко дни-максимум 2 седмици, мисля, че не е проблем.
При мен какво се получи-няколко дена бях с малко храна-не съм смятала точно, но може би около 700-900ккал и първите 1-2 дена-нищо и после рязко смъкнах 3см от талията и 1-2кг и всъщност най-големия минус на кантара имах след ден в който вдигнах калориите-и то от картофи и хляб ooooh! Не съм го планирала, просто така се случи.
Така, че z.2012 според мен действай смело с намалянето, поне за ден да видиш дали ще се раздвижат нещата.

Абсолютно всички режими за отслабване се крепят на това-дали често и по малко, дали интервално, дали глад-все намаляват калориите. Всеки се рекламира- моя режим е най-добър ядеш и слабееш, но всъщност има куп ограничения-или във вида на храната, или часовете или...Друг е въпроса, че различните храни различно влияят на различните хора, освен сладкото може би, то си е мъка за всички. Според мен бъдещето е в индивидуалните режими и интуитивното хранене и според целите, ще видим.
Прави ми впечатление, че повечето доктори, диетолози,фитнес инструктори и други, които имат блогове и/или книги за хранене, отслабване и спорт са Мъже а мисля, че жените имат по-сложна хормонална система и по-сложно отслабване съответно, но не се сещам за някой, който да го е описал някъде и да прави разлика newsm78 не казвам, че няма, но...

Ей.... и женската психика, днеска хапнах повече, защото съм предвидила утре на вода и сакън да не се затрия...smile3555

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 22:41 от Русалуна

# 430
Ето една весела картинка за мотивация:

# 431
  • sofia
Добрутро!
Аз съм онази третата мацка, която изглежда нормално! Преди 15-20 години, бях като четвъртата, но приех новия си вид. Стига да нямам шкембе и висящи сланини, съм си ОК!
В тази връзка, тези дни си купих два чифта шорти и си перкам с тях!Мисля, че ми стоят добре!
Успех с лунната!

# 432
Добро утро и от мен.

Картинката е много забавна Laughing  Русалуна,имаш правота с поста ти ,относно калориите.
 z.2012,май-май трябва да окърцаме малко калориите,да.... И аз не мърдам, а да кажеш,че прекалявам с храната като качество -рядко.  Crossing Arms

Вчера-неинтервална,днес продължавам напред с нови сили.
Храната-не знам още.
Успешна седмица,момичета.

# 433
  • София
Ей, аз се наканих, че ще има поне 20 стр. за четене, а то ...  Confused

Така казано, къде сте бре сладурки? Да не сте зарязали диетата?  Rolling Eyes

Аз съм добре, операцията мина и вече ближа рани  hahaha  Няма да съм интервална, но ще ви подкрепям мнооого! В първия удобен момент, когато мога да съм си отново на Фаста - се връщам.

Дано сега не почна и да качвам, че така и така отслабнах 2 кг, поне да ги задържа.

Йо, слънце, какво става с теб?

Русалунка, картинката е точна! Колкото повече се пазарува храна - толкова по-зле.

Z, мила, аз също смятам, че би могла да направиш един шок и ужас с минимум калории за 1седмица - 10 дни. После малко нормални калории и пак така. Да се шокира тоз метаболизъм ....

# 434
Вив  Hug, радвам се, че се появи. Бързо възстановяване ти желая.

Аз мисля, че съм като втората от картинката на Русалуна. В къщи огледалата са ми много хубави  Sunglasses и в тях изобщо не забелязвам колко в действителност съм напълняла  Embarassed . Навън като си видя отражението в някоя витрина и направо се стряскам. Напоследък установих, че снимките много точно показват действителното положение. Проблемът е не толкова, че не изглеждам добре, а това че кг вече доста ми пречат и започват да влияят зле на здравето ми.

Като обобщение мога да кажа, че за 20 дни ИХ + НВ-ВМХ /при второто начало след отпуската/ съм свалила реално само 1.5кг. И то 1-ния кг е от седмицата в която се оплаквах от лош дъх и налепи. Това при моето начално тегло е безкрайно малко мисля. Така, че прави сте момичета, ще трябва калорийна рестрикция и/или въртене на калориите.

Отчет за последните дни:
Скрит текст:
В неделя бях на нещо като Ори. През деня ядох краставица и 2-3 кайсийки набрани от градината на село.Вечерта шопска салата, малко узо,печени тиквички и скара, но имаше и десерт пшеница от задушница.

В понеделник бях с дневен прозорец, тъй като ходих на курбан и храната не беше НВ за първи път от 29 май насам/освен салата, имаше супа с доста фиде и бял боб с месо,хапнах и една малка питка/. Излязох от прозореца с една биричка.

Във вторник, от жегата или от увеличените въглехидрати най-вече в понеделник, не можах да спазя интервала. Бях много гладна и имах чувството, че ми става лошо. На обяд ядох кашкавал с масло, прясно сирене, тиквички на фурна по рецептата на Руми Илиева и малко овче кисело мляко. Към 19 часа изпих чаша прясно мляко. Вечерях след 21 часа свински ребра с прясно зеле, но изпитвах неистов глад за сладко. Пробвах да потуша глада за сладко с орехи с масло, но не ми се получи. Изядох и добра порция тахан с кис.мляко 4.5%, сметана 30%, какао и канела. Това вече свърши работа.

Утре /вече днес/ ще умувам според състоянието си дали да продължа с Фаст-5 при намалени калории или да пробвам 36 часовия фастинг.

Йо, не знам дали и жегите не дават отражение върху задържането на кг.

Общи условия

Активация на акаунт