ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 350
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Вив  Hug, не се притеснявай, ние сме ги стиснали палците от миналата седмица.
Кураж миличка, ще мине и замине, а после знаем че можеш да бъдеш много стриктна и всичко ще е О.К..

melani12  поздравления, много добър резултат имаш за 2 месеца. Все пак внимавай с гладуванията.

Ден 15/20
Отворих в 17:30 с кашкавал с масло и крем-супа от тиквички, по-късно малко черешки.
За вечеря ще бъде салатка, пържолка и сланинка. Може да пийна и една малка биричка. И без това съм подута и кисела, поне да си мисля че е от биричката.

# 406
Добро утро,сладурки

Аз вчера късно отворих със свинска пържола,тиквички запекани с яйца,малко сурови тиквени семки,салата и 2 бири.

Вив  love001

# 407
  • sofia
Вив, гуш и от мен!
Чета ви, но нещо нямам успехи, с които да се похваля.
6-те кила, които свалих се задържаха...Явно трябва да огранича въглехидратите, а са ми вкусни!

# 408
Ох Кришка, ти пак свали 6 кг, това си е доста сериозна цифра за 1 месец. Аз се въртя около кг от началото на миналата седмица и май няма да отчета никакъв минус. Имам доста да свалям и очаквах по-бърз ефект от интервалното, но нещо не се получава. А на мен търпението хич не ми е силно качество.
Точно сутринта си говорехме с една приятелка, че преди време тя като отслабна с един нискомазнинен режим, след първоначалното сваляне е имала едно задържане около месец. Продължила си е въпреки това режима и след ,това изведнъж е започнала бързо да сваля.
Аз в никакъв случай не препоръчвам нискомазнинно хранене. Мисълта ми е, че с повече инат след време би трябвало кг отново да тръгнат надолу.
Притеснявам се, че от другата седмица минавам в доста по-натоварен и стресиращ график, с 2-3 нощни смени на седмица и не знам това как ще ми се отрази на мотивацията и настроението най-вече. То организма и той не знае какво се случва, така качих трайно доста кг за последните 4 години от както съм на тази работа, ама няма как. Дано да устоя и да продължа режима, че много ми пречат вече кг, а и се видях на снимка от почивката май месец и направо се ужасих от себе си.
 Hug

# 409
Кришка,добре са си 6 кг,да. Ако ги ограничиш въглените,ще тръгнеш още надолу.

z.2012,тези нощни....Ужасни са. Sad
 Дано съчетаеш успешно нещата с режима и не позволявай да ти влияе на настроението,каквото и да е било Hug

# 410
  • Испания и Стара Загора
Къде сте всички?Днес никой не е писал в темата. newsm78

Аз си карам ИХ и няма какво да се похваля. Peace

# 411
Анита, и аз си карам,но нямам и аз с какво да се похваля. Като махна млечните ,тогава  bouquetНадявам се Laughing

# 412
Az kato izmestix prozoreza ot 12 mnogo zle mi se otrazi postoqnno sam gladna ujas :oops:i jegata ne pomaga za ubivane na apetita .

# 413
  • София
Здравейте,
На първа страница видях, че има линк за сваляне на книгата, но той не е активен и искам да попитам дали някой знае от къде мога да я сваля?

# 414
Здравейте,
На първа страница видях, че има линк за сваляне на книгата, но той не е активен и искам да попитам дали някой знае от къде мога да я сваля?

Не мога да ти помогна,мила.
Може би по-обстойно търсене в нета Thinking

Ти на режима ли си ?

# 415
Здравейте,

Ти на режима ли си ?

http://www.fast-5.com/content/e-book-pdf

# 416
  • София
Здравейте,

Ти на режима ли си ?

http://www.fast-5.com/content/e-book-pdf

Благодаря!

# 417
Здравейте,
Нещо сте позатихнали.  Rolling Eyes Аз раздвижих нещата, когато намалих калориите няколко поредни дни и отслабвам. Спрях и да преяждам. В общи линии съм интервална, но пия по някоя чашка мляко през деня и понякога обядвам.
Хайде и вие да се похвалите Heart Eyes

# 418
Русалуна,браво.  Я,опиши какво си хапваш ?

Аз съм ок,в общи линии. Не съм се мерила,теглила.

# 419
Тук ще те разочаровам-хапвам основно зеленчуци, пълнозърнест хляб и млечни. Но спрях сладкото, освен малко плод. Това което се подобри при мен изключвайки преяждането е, че сутрин не съм подпухнала. Преди се случваше често и си мислех, че е от конкретни храни, но разделих яденето на две вечери и нямам такива проблеми.  Simple Smile засега

Общи условия

Активация на акаунт