Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 749
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен,

sunlit74 браво, продължавай в същия дух
на мен ми е девети ден на сиропа и сега след като края е близо ми е доста по лесно

успех от мен

# 451
  • Костандово
запис   Wink

# 452
Добро утро на всички,

започвам последен десети ден от сиропуването, вчера ми беше изключително трудно - всички в къщи цял ден вървяха и цял ден ядяха  Joy Joy Joy обаче остисках
утре междинния ден и започвам захранване

утре сутрин ще се премеря и ще отчета резултатите от сиропуването, след това и след приключване на захранването ще направя същото

# 453
Браво и на двете!Аз не съм почнала,планирам го за 3-ти ли 4-ти.

# 454
Здравейте!
Включвам се и аз при вас. На 18 години съм, височина - 167, започнах от 70.5 кг. Днес ми е трети ден като предните дни не съм имала проблеми,но има още доста време до края Grinning . Сутринта се премерих и бях 68.6 кг. Щеше ми се да не се меря всеки ден,но това е навик,който явно няма да се промени лесно. Като цяло ми се иска някога да стигна поне до 55 - 57 кг, а конкретно за периода, през който пия сиропа нямам цел. Всичко е по-добре от началното ми тегло! Стига толкова съм се обяснявала Grinning . Ще ви следя всеки ден с интерес. Успех на всички !   bouquet

# 455
Имам въпрос към миналите вече през захранването:

кафеената чашка - това от колко милилитра трябва да е аз имам у дома кафеени и малки и по големи които са от 100-150 мл- нещо от сорта

# 456
  • София
diana_m Избери от по-малките чашки. Аз неможах да го изям - една малка чашка ориз, половината го изхвълих. Според мен захранването е по-трудната част. Желая ти успех!

# 457
diana_m Избери от по-малките чашки. Аз неможах да го изям - една малка чашка ориз, половината го изхвълих. Според мен захранването е по-трудната част. Желая ти успех!

благодаря - и аз едва ли ще мога да го преглътна ей така без солчица поне ама ще опитам
а за по трудната част - съгласна съм  Wink

# 458
  • Пловдив
Успешен 7-ми ден на сиропа , килограмите без изменение.
Очаквам с интерес и аз захранването.
Ще чета всичко с  нетърпение.
Браво на нас smile3501 smile3501 smile3501

# 459
Добро утро на всички,

успешно приключиш 10-те дни сиропуване с резултат -5,5 кг.
днес съм на ориз за междинния ден - изобщо незнам как ще го преглъщам това ама ще се опитам  Confused

sunlit74 браво и на теб продължавай все така.

# 460
Имам въпрос отново към миналите пълната програма и захранването-

Сваляхте ли по време на захранването?

# 461
Здравейте,момичета! Hug Приемате ли нови попълнения в отбора? Simple Smile
Вчера си поръчах 500мл от Мадал Бал,очаквам днес или утре да ми го доставят и да започвам,че имам доста за сваляне.На 26 години съм, 165, 68 кг.Ще ми се да стана поне 58кг,но ще е много трудно при мен,защото не издържам на глад и имам проблеми с щитовидната жлеза,с Хашимото съм и пия Л-тироксин всеки ден.Отделно от това се депресирах и съм на антидепресанти,понеже получих комплекси заради килограмите ми.Сега се чудя тези два вида хапчета дали няма да пречат на приема на сиропа и да си взаимодействат по някакъв начин.Ох...много е сложно при мен дано имам силна воля и кураж да се справя с тези килца,които ми създават огромни комплекси.Някой пил ли е хапчета,независимо какви по време на сиропуването.Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

# 462
Здравейте, момичета!
Не съм писала от няколко дни, защото се отказах да гладувам - просто не искам да причинявам това на тялото си и понеже съм склонна към напълняване, не искам по време на гладуване рязко да отслабна, а след това рязко да напълнея.
Днес ми е 6-ти ден на плодове и зеленчуци, като сутрин пия по един коктейл с кленов сироп. Засега имам 1-1,5 свалени кг и се надявам да продължа да свалям постепенно!
Успех на всички, много минусчета в теглото и плюсчета в победите!

# 463
...............Някой пил ли е хапчета,независимо какви по време на сиропуването.Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet
По този въпрос не е лошо да се консултираш с лекар, за да нямаш проблеми защото не трябва да си играем със здравето си нали така  Wink

..............Отделно от това се депресирах и съм на антидепресанти,понеже получих комплекси заради килограмите ми....
Бъди упорита и депресията сама ще си отиде когато си отидат и излишните килограми. Аз имам доста повече от 10 излишни, но за тях съм си виновна сама и няма какво да изпадам в депресия. Ако е нещо което не зависи от мен - ми тогава да се депресирам, но когато промяната и това да се чувствам добре е в мои ръце - то тогава само мога да си стегна дупето и да разреша проблема.
Емоционалното хранене е голям проблем, но помисли от тази страна:
Имаш проблеми с теглото си и поради тази причина се тъпчеш  newsm78

Ако твоят лекар сметне за ОК да правиш диетата то тогава стягай се и започвай. Когато на втория третия ден видиш резултата сама ще искаш да продължиш още и още защото ще се чувстваш лека, красива, окрилена.

Желая ти успех, не е лека диетата и трябва много воля за да изкараш докрая и ще помагам с каквото мога  Hug

...........................
Днес ми е 6-ти ден на плодове и зеленчуци, като сутрин пия по един коктейл с кленов сироп. Засега имам 1-1,5 свалени кг и се надявам да продължа да свалям постепенно!
Успех на всички, много минусчета в теглото и плюсчета в победите!

резултата ти е чудесен - значи всъщност караш нещо като олекотената версия. Щом този начин си избрала и има успех това е добре  Hug много минуси и занапред

# 464
  • Пловдив
Имам въпрос отново към миналите пълната програма и захранването-

Сваляхте ли по време на захранването?

в началото да , но то самото захранване си е гладуване поне още седмица , после си върнах 1.5 - 2  Confused

Общи условия

Активация на акаунт