Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 749
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
в началото да , но то самото захранване си е гладуване поне още седмица , после си върнах 1.5 - 2  Confused
ох това не ми хареса - по време на захранването ли ги върна?

# 466
  • Пловдив
в началото да , но то самото захранване си е гладуване поне още седмица , после си върнах 1.5 - 2  Confused
ох това не ми хареса - по време на захранването ли ги върна?
след него

# 467

аз смятам да продължа на монодиета защото имам още доста за сваляне. Така както гледам май до края на годината ще ми е нужно активно отслабване за да достигна теглото което искам.
Колкото и време да е нужно - няма да се мръщя защото сама съм си виновна че съм стигнала до това дередже  hahaha

MAMA GALQ ще ми споделиш ли как продължи да се храниш след приключване на програмата и захранването  Hug

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 17:18 от diana_m

# 468
  • Пловдив
Аз съм 10 ден без храна 8 на сиропа - минус 6кг.

diana_m
браво  5,5кг е много добър резултат smile3501 ти от какви килограми започна?

Аз обмислям след захранването - точкова диета и спорт.

А от 1 съм решила да ходя на антицелулитен масаж newsm53

# 469
  • Пловдив
MAMA GALQ ще ми споделиш ли как продължи да се храниш след приключване на програмата и захранването  Hug

споделяла съм на зад в темата общо взето нормално сутрин кафе с мед, по обед обикновено мюсли на нестле  с мед , кисело мляко и фибри на Хуск/имам проблем с WC то/ , после мога да си позволя към 4 - 5 нещо по основно/не винаги /, а вечер гледам да съм на салати
чат пат ме хваща и нощен глад към 11.00 Embarassed с който се боря юнашки
Голям проблем ми са течностите

# 470
sunlit74 от много килограми съм започнала  Embarassed
и твоя резултат е супер даже страхотен

MAMA GALQ храната ти изобщо не звучи много

# 471
  • Пловдив
Аз съм 11 ден без храна 9 на сиропа - минус 6кг- задържам ги.

Утре смятам да е ден - последен и от 2-ри август  захранване.

Никакви усилия не полагам - където и да съм като се зачудя какво да "бутна" в устата- бутилката с водата е до мен или бутилката със сиропа ... и така цял ден.

Мисля да продължа докато направя -10 кг, смятам че е възможно..... но чудя се.

Успех на всички днес , никой да не е посмял да се отказва  newsm10

# 472
Добро утро на всички
sunlit74 браво на теб
за продължаването - ти ще си прецениш докога да продължиш, но и по време на захранването най вероятно ще сваляш така че предполагам ще ги направиш -10 кг. важното е и след това да продължиш за да ги запазиш.

Аз днес съм настискала едни грейпфрути и съм си приготвила 1 лт фреш  Wink

# 473
  • Пловдив
Добро утро,
Днес последен ден- десети -минус 6,4кг
Успешен "ЛЕК" ден на всички!

# 474
sunlit74 - браво!Дай боже и аз да имам такъв резултат като започна моя сиропен тур! Hug

# 475
Здравейте всички
вчерашния ден /втори ден - захранване/ мина чудесно
пропуснах фреша вечерта за сметка на това го изпих по рано през деня защото четох една статия че плодовете и плодовите сокове вечер не са полезни

днес съм си настискала портокали и по обедно време ще хапна един портокал /предполагам не е повече от 150 гр/

имам въпрос: За утрешния ден имам зеленчуков сок и избора е между моркови, зеле, магданоз. Зелето и магданоза просто ги забравям като вариянт защото това е нещо което мога да консумирам само на салата. Та морковен сок мога ли да взема готов защото нямам машина с която мога да си направя пресен от моркови?

# 476
И аз се записвам тук.
Прочетох ви с голям интерес. Няколко пъти пробвам но за по един ден. Изкушавам се бързо.
Днес първи ден след отпуска, пък и първи ден от месеца се надявам да ми потръгне по- сериозно. 
Имам от преди купен на Naturata.   и ще ми стигне за няколко дни. Имам джинджифил на прах/китайски купен от биомагазинче/ както и пресен. кой според вас ще е по- добре да използвам?
Планирам да изкарам 5 дни. Но с дребни прегрешения като шепа сурови ядки и сок от грейпфрут.
Стартирам 54кг./ 160см. Целта са ми тези 4 кг в повече. Да отбележа че ходя на антицелулитни масажи вече 2 месеца и има невероятен ефект, въпреки неспазването на диета.

Успех на всички.

# 477
Здравейте, момичета! Предполагам, че ще ви помоля да повторите нещо, което сте обяснявали неколкократно, но т.к. темата е аааадски дълга, ще съм благодарна, ако някоя от вас ми разясни без да се налага да изчитам всичко..

Ако диетата се спазва с Кленов сироп, а не със сиропа на  Гарабитов, резултатите пак ли са толкова ударни? Каква е разликата между двата (да видях, че в Мадал Бал кленовият сироп е една от съставките) по отношение на свалени килограми и възвръщаемост? Thinking

# 478
...............
Ако диетата се спазва с Кленов сироп, а не със сиропа на  Гарабитов, резултатите пак ли са толкова ударни? Каква е разликата между двата (да видях, че в Мадал Бал кленовият сироп е една от съставките) по отношение на свалени килограми и възвръщаемост? Thinking

аз съм ползвала кленов сироп купен от ДМ, колко да е различен незнам
моите резултати са от 10 дни сиропуване -5,5 кг
днес след междинен ден и втори ден на захранване съм свалила още 1 кг
за възвръщаемост не мога да кажа но с каквато и диета да свалиш и колкото и да свалиш ако след това не полагаш усилия - ще се върнат килограмите а понякога и отгоре

# 479
  • Пловдив
Аз съм със сиропа на Гарабитов, резултатите малко по-нагоре.
За мен си струва - да, идва 10 лв на ден , но това ми е целия разход (нали не ям друго).
Успех, в решението.

Общи условия

Активация на акаунт