Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 749
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
viarkata, разкажи ни за масажа, щом има такъв ефект..
Аз също запчнах да ходя на антицелулитен масаж....

# 481
Аз все пак започнах режима,малко на своя глава,но какво да се прави.Пия си и хапчетата за гуша и антидепресанта и Мадал Бал-а,пък дано да не стане зле.Писна ми да съм все депресирана,гладна и дебела.Искам да сваля поне 5 кг сега на този етап,за да имам стимул за напред.Само се моля след днешния първи ден да не стане много зле третия - четвъртия ден,моля се единствено да нямам главоболие  Praynig защото не мога да търпя на болка и това сигурно ще ме откаже.
Стискайте ми палци да остискам,защото много искам пак да вляза във форма!  bouquet

# 482
....малко на своя глава,но какво да се прави................

Горещо ти препоръчвам да се консултираш с лекаря си, може да няма нищо страшно но все пак нищо не ти пречи да проведеш един телефонен разговор за да си сигурна че не си вредиш.
Решението все пак е твое  Hug

# 483
Добро утро на всички,

днес - трети ден захранване
приготвила съм си фреш от портокал, нектар от моркови /бутилиран/ и два портокала.
Нямам търпение да стане утре заради зеленчуковата супа -   chef  chef  chef

Смятам да я направя с лук, магданоз, морков и съвсем малко бульон че така пък съвсем без солчица или някаква подправка предпочитам да не я ям изобщо  Sick

# 484
  • Пловдив
МЕЖДИНЕН ДЕН- оризче....
Аз си пийвах и сиропчето.....толкова го обичам .....май съм пристрастена към сиропчето newsm62

Утре - първи ден захранване...

Защо ли нямаме нови желаещи....  newsm12

Не се чудете хора , лесно е ...

# 485
Здравейте,

четвърти ден на захранване ама нещо май не се справям.
Вчера менюто ми беше:
закуска: 200 мл фреш от портокал
обяд: 100 мл морковен нектар и по късно половин портокал
следобяд: 250 мл. фреш от портокал

За днес си направих зеленчукова супа с моркови, лук, броколи и карфиол.
Добавих обаче и бульон и сега се чудя да я ям ли изобщо. Притесненията ми са че заради соленото ще задържа вода /и без това задържането на вода ми е редовен номер та се подувам като балон/.

оххххх малко се пообърках със захранването - ще го решавам в движение  Wink

# 486
Здравейте!

Вече сиропувам трети ден... Едва издържам да не си хапна нещо, но ме крепи мисълта, че евентуално ще успея да сваля нужните килограми... Вие как се справяте?
Simple Smile

# 487
Здравейте, и аз трети ден сиропувам, обаче вчера се подух зверски. Незнам от от многото течности или от жегата, о вечерта ходих на антицелулитен масаж и девойката като видя как си свалям сандалите от подутите глезени и ме нахока здраво. вечерта на кантара бях вместо надолу, точно едно кило отгоре. newsm78.
Нищо днес съм по-добре и продължавам...но да ви призная не съм от най сериозно гладуващите, прегреших с някоя друга сурова ядка и една круша.

sunlit74 на антцелулитни масажи ходя от началото на юни. Първите две седмици по 2 пъти сега по веднъж. Но аз попаднах на една изключително старателна масажистка и ефект определено има.

bouquet Да ви е слънчево!!!

# 488
Аз започвам утре.Стискайте палци,знам,че първите ден-два са най-трудни.

# 489
  • Пловдив
viarkata , радвам се че си се престрашила и започваш сиропуване.
Това не е добре с подуването,, newsm78...

Чудесно е че имаш резултат от антуцелулитния масаж.
Аз започнах също с тази идея, но масажиста отказа да ми направи(аз му казах на каква диета съм) той каза че точно в този момент не препоръчва антицелулитен...направи ми на гърба ....

Успех в следващите дни!

# 490
След третия ден съм на -4 кг. йееее! Дано все така да е Simple Smile Успех на всички. А между другото и аз прегреших с малко краставица...  Laughing

# 491
  • Пловдив
Според изследванията на проф. Попов, на отслабването и на доброто здраве най-много пречат

недостатъчната

или липсващата закуска
    физическа активност
    консумация на храни, съдържащи фибри
    консумация на зеленчуци;

обилната

консумация на тестени храни и захари
    употреба на мазнини
    вечеря непосредствено преди сън;

нарушеният метаболизъм.

http://luckyfit.eu/static.php?content_id=19

Тъй като съм на захранване ВСИЧКО КОЕТО Е СВЪРЗАНО СЪС ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА....споделям с вас.

# 492
Здравейте днес  Party
Ще ми каже ли някой за този Дуфастон мога ли да го пия на своя глава да видя ще ми дойде ли (и как точно се пие - по колко и кога) или е по-редно да се консултирам с лекар?

# 493
в никакъв случай не пий дуфастон на своя глава, задължително се консултирай с лекар! Има много причини да не ти дойде и само лекар може да прецени какво да ти изпише ако е необходимо.
Погледнах постовете ти и виждам че се опитваш да забременееш- още една причина непременно да се консултираш с лекар. Уринарните тестове не винаги показват вярно. Можеш да си пуснеш кръвен тест .

# 494
Втори ден съм! Grinning Успях да устискам първия и противно на очакванията ми не беше трудно.Направих и прочистване с английска сол,отвратителна е на вкус.
Та така,стискайте палци и за днес. Hug

Общи условия

Активация на акаунт