Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Добро утро,
днес е 3 ден от захранването - минус 7 кг , общо от началото.

Тук се оказа трудно...започна да ми къркори стомаха - мисля, че е от фреша...
Освен това идеята че съм в "захранване" нещо не  ми е  ефективна....някак си свързвам с храна.
От вчера си промених нагласата - ТОВА СИ Е РЕЖИМ НА ФРЕШ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ.
С тази настройка  ще карам до 13 август - до когато ще сложа край.

Успешен минусов ден на всички...  HugPraynig

# 496
Здравейте момичета,

захранването ми не върви по план
затова от днес не броя че съм на захранване вече и си продължавам да си диетувам по моите планове   bouquet

желая успехи на всички сиропуващи

# 497
Здравейте момичета Simple Smile
От 8-ми и аз съм на диетата. Това ми е втори път, първия беше май месец, свалих 5кг. за 5 дни (за съжаление не можах да спазя захранването). Свалените кг. ги задържах, но имам още. Тогава я правих с Мадал Бал, сега ще съм с кленов сироп. Висока съм 173, 68кг. Целта ми е 64кг Rolling Eyes

# 498
  • Пловдив
diana_m,
Към кой режим си се ориентирала?
Колко дни направи на захранване?
Моля пусни резултати.
Отбивай се пак  bouquet

днес 85,2кг Naughty

След кратко обсъждане на захранването със "запознати" препоръката е да не се започва с портокалов фреш, а с фреш от праскови или ябълки или морков и ябълки.
Реално фрешът от портокал доста активира апетита и през тези два дни - чувах къркорене на стомаха ( каквото САМО със сиропа не се е случвало).
Успешен ден на всички!

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 07:39 от sunlit74

# 499
Аз съм днес шести ден на Мадал Бал,но резултата при мен е малък - 2-3 кг.Но пък и аз съм си виновна,защото през първите два-три дни си позволявах по 2 праскови и няколко бисквити обикновени.Аз съм си паника и си мислех,че ако не ям нищо ще ми стане лошо,особен случай съм - на антидепресанти и стресирана много,с две думи пълно ку-ку.
Не знам за колко време стига половин литър Мадал Бал,но аз смятам да спирам след седмия ден и ако ми остане малко количество да го използвам по време на захранването,че и то при мен ще е трудно.
Като цяло съм доволна от сиропа и малко да сваля пак ми е от полза.След време,ако пак имам парички ще си взема пак!

# 500
Аз съм трети ден.Резултатът до тук е -2,4 кг. Стриктно спазвам режима,нямам издънки,но взе че ме хвана някаква настинка.Ако някой е наясно,какво да правя ако нещата се задълбочат.За момента не пия лекарства освен няколко неоангина за смучене.Да спирам ли или да продължа?
Всички в къщи мърморят да спирам,но аз удържам фронта за сега.  Sad

# 501
Привет момичета,   bouquet

Мисля тия дни да стартирам 10 дневния режим и много се зарадвах, като ви намерих  Hug

И искам да попитам, дали някой от вас е комбинирал режима с Матрично-ритъмната терапия (MaPuThe™) и ако да Simple Smile колко сеанса и през какъв интервал е добре да се прилага въпросното чудо?? Ровнах се назад по темите, но май само някъде 2011 срещнах да се споменава въпросната терапия...

Благодаря предварително!!

Поздрави и успех на всички!!!   bouquet

# 502
  • София
Здравейте, от известно време ви чета и се каня да си поръчма кленов сироп, но имам може би леко глупави въпроси. Наистина имам усещането, че гладуване известно време ще ми се отрази много добре, отделно имам и за смъкване, но основно искам да го направя за прочистване.

Та от малкото ми опити да гладувам само на плодове, ми е доста трудно, т.е. към обяд започвам да се чувствам доста отпаднала и като че ли и кръвното ми пада, по принцип наситина пия доста кафе и кръвното ми е ниско. И исках да питам, гладуването със сиропа понася ли се по лесно отколкото да си само на плодове, или точно обратното?

# 503
  • Пловдив
dessie_d,
С плодове е по-трудно, аз започнах с 2 дни на плодове ( защото не си вярвах че ще успея) .
Със сиропа е по-лесно  , не ти става лошо, не ти стърже стомаха.
Аз сега се захранвам и от фрешовете( плодови)....и ми къркори стомаха.... Rolling Eyes когато много се задълбочи- пийвам сиропче.

junia-eli
според мен гладуването помага за преодоляването на настинката... Стискам ти палци - продължавай

*Anita*

половин литър ми стигна за 5 дни...и да при захранването е добре да имаш...сиропа помага и когато имаш много искушения...

Angellove
Четох за матричната система в книжката която дават със сиропа... не съм правила...стори ми се че е при заболявания...

Желая успех на всички... до 11 ми остават 5 дни.....
Искам да стигна 82 ....дано smile3523

# 504
  • София
Благодаря sunlit74   bouquet
Ще опитам, ако не цялата програма, поне няколко дена.
Стискам палци на всички сиропуващи! Успех!

# 505
Ами,аз продължавам.
Но хапнах малко сливи вчера и една праскова,днес малко пъпеш.Като казвам малко,може би около 450-550 гр.плод за деня.
У дома съм и ми е трудна да устискам  Embarassed,пък и много бях гладна.Все пак считам се режимна  Wink
Чувствам се много по-добре и утре ще съм на работа,та ще видим дали ще се върна само на сиропа или ще продължа с олекотената версия.До момента след третия ден - 2,5 кг.

# 506
  • Пловдив
4 ти ден захранване
Цял ден сок от ЯБЪЛКИ

Обяд - крем супа броколи, но беше към 200 мл ( не можах да спра на 100 мл)

Вечеря- Мedal bal - любимия сироп +1 литър вода

Това смятам да е в следващите дни след захранването за ВЕЧЕРЯ  2 дози сироп + 1 литър вода

....и общо 3 литра вода на ден....свикнах да пия вода..... Party

Къде сте , новите попълнения?  search

# 507

Къде сте , новите попълнения?  search

Тука съм,даже са отчетох  Laughing

# 508
  • Пловдив
5 ти ден захранване

ЗАДЪРЖАМ килограмите- нито нагоре, нито надолу..... ooooh! Rolling Eyes
.... е никой не е очаквал,  че ще е стане всичко бързо .....  no

след края на захранването започвам активно спорт   animal085

# 509
И аз да се отчета - след 7 дни на сиропа съм - 3 кг.Не е зле,очаквах повече да сваля,но нали хапвах и по 2 праскови и няколко обикновени бисквити.Днес ми е междинния ден на захранване на ориз,но съм много гладна...То захранването било по-трудно от самата диета или поне за мен е така.Аз си знам какво ще стане - няма да мога да се захраня правилно и ще си ги кача тези 3 кг.Ех,волята ми е слаба,за сетен път се уверих,че за нищо не ставам. Sad

Общи условия

Активация на акаунт