Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 749
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Основната ми цел е сваляне на 7 до 10 кг. Със сигурност в предните теми има отговор на въпросите ми, но нямам възможност да изчета всичко, затова ще съм много благодарна, ако ми отговорите на следните въпроси:

1. От къде  да го закупя и какво количество от сиропа е нужно за 10 дневна диета?
2. Лимоновия сок може ли да не е прясно изцеден, а в шишенце от магазина?
3. Лютото засилва ли ефекта на отслабване?
4. По време на диетата мога ли да пия 3в1( много съм пристрастена към него  #Crazy , но предполагам ще трябва да го спра)

Още веднъж благодаря  Hug

Не ти трябва да търсиш в предните теми. Тази не е много дълга прегледай я. Само няколко страници назад се говори за видове сиропи и цени.

Ако ти се дават 100лв - Мадал Бал е най-добрият, но и най-скъпият вариант. Може от едноименния сайт да поръчаш, а може и да провериш в аптеки Ремедиум, където също ги имаше доскоро.
Ако предпочиташ най-малко инвестиция, отиваш до ДМ и си взимаш 2 шишенца кленов сироп от клас С , 375мл и ако не ти стигнат си купуваш още. Просто е. Само да се решиш.

Лимонов сок може и на ръка да си цедиш с пластмасовите уредчета. Аз не цедя постоянно на машината. Даже си забърквам в малко шишенце и си изстисквам на ръка половин лимон и готово. Не ти трябват готови химии, нали ще се прочистваш!

За лютото не знам, аз си го спестих. Килцата пак си хвърчат. Може да заместиш като мен с джинджифил на прах (виж при подправките в големите магазини).

За 3в1 по-добре забрави за 2-3 дена. Няма да ти е много комфортно, но после няма и да сетиш за него.

Добре е да направиш малко подготовка  - няколко дена без месо и тежки храни, предимно плодове, зелечуци и много вода. И английската сол първия ден не е за пренебрегване. Много е гадна, но аз се насилвам и после не ме боли глава, а съм с ниско кръвно.

# 136
Мерси  Wink  Hug

# 137
Нямам красив отчет за изминалата седмица-започнах на 14 май вторник 88.300 ,днес 22 ри май  сутринта бях 84.100. Нещо ми се повреди отделителната система или по-скоро дренажната Simple Smile,в последните 2 дни се наливах със сироп ,вода и чай и всичко ми се лепваше-до степен на качване -бях стигнала 85,300 кг. Наложи се рязко да сменя нещо в диетата,за да си поправя метаболизма и отводняването. Купих си 5 кофички кисело мляко и 2 кила малки краставички и  от вчера си правя айрян от 1 кофичка мляко и 1.5 л. вода + 2 малки краставички и това закусвам,обядвам и вечерям.В добавка пия и по една чаша от сиропа + сутрин и вечер един италиански чай за отводняване.Хубавото е,че видимо задействах организма и отново започнах да свалям.Смятам така да диетувам до неделя и в понеделник започвам пак сиропа (остатъка от него).Идеята ми първоначално си беше чудесна и изпълнима за 10 дни на сиропа,но не се получи както в предните ми успешни опити.Според мен главната причина за този неуспех се дължи на датата на МЦ която не предвидих и след рязкото сваляне на 3 кила,той изобщо не дойде а организма се подготвяше за него чрез задържането на течности.Сега нямам мц,но имам 2 литра айрян и чай Simple Smile Ще влизам тук за да  се информирам от вас как ви протича диетата и да се радвам на успехите ви,А в понеделник вероятно ще съм в някоя новосъздадена групичка която тогава ще започне да пие сиропа. Желая на всички успех и красиви тела + нови дрешки.  bouquet

# 138
Любов Филипова, много ти е хубав отчетът даже!
4 кила за седмица са много, откъдето и да го погледнеш!
С повечето диети толкова се сваля за месец.

# 139
Аз основното, което гледам като започвам прочистване е да ми е някъде малко след МЦ точно по тази причина - преди това съм много гладна, пада ми кръвното и т.н. Не ставам. Сигурно като ти премине този период, всичко ще тръгне отново, както преди.

Иначе продължавам бавно да се захранвам и вече си хапвам любимите череши, банан, пъпеш, краставица, домат, сирене, супички. От всичко по малко, но снощи си направих салатка от домат, краставица и сиренце (половин купичка) и пак половин купичка крем-супа с малко сирене. Е, нахвърлих им се като невидяла и щях да се пръсна. А не е нещо извън захранването, но явно не бях готова за такова количество. После поне един час ми тежеше. Така че, внимавайте и с количествата!
Червата ми много къркорят като им дам материал за работа. Посещенията до WC започнаха да се регулират. Мисля, че всичко върви, но и моят МЦ наближава и гладът е по-осезаем на моменти.

Килцата съм ги спряла на 66, което ми беше целта, т.е. 7 дена режим = - 5кг. Да видим дали ще се запазят и колко дълго. Със захранването повече не смъквам, но интересно, че езикът ми леко от върха започна да се изчиства.

# 140
какво за езика , че не схванах ?

# 141
В два от 5-те магазина ДМ в ПЛовдив няма кленов сироп в наличност ,днес ги обиколих  Confused

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 19:37 от davidorentol

# 142
какво за езика , че не схванах ?

При всяко прочистване езикът побелява, признак , че започва дълбокото вътрешно чистене от токсини. Аз нямам голям опит в прочистванията. Правила съм само кленов режим (5 дена), житен режим (10 дена) и сега кленов режим (7 дена). Всеки път имам бял и понякога обложен език. Чудех се вече докога така и сега, чак на 5 ден от захранването забелязвам,че от върха  до средата е по-розов. Иначе го стържа с шпатулка и жабуря сутрин зехтин, но явно имам много за чистене, знам ли.

# 143
Аз се изложих на 5тия ден от захранването, че бях на гости, ама нищо де, не съм качила, пак си продължавам Simple Smile)

# 144
Добър ден на всички.Нямаше как да не се разпиша днес,след като кантара най-сетне показа  желана цифра  Simple Smile. При начални 88,3 днес 83.700 = общо минус 4,600 за 10 дни.Като си спомня как преди  за 11 дни махах 8 кг,леко съм недоволна,но пък се чувствам добре и не залитам.Това което правя в момента с айряна и краставиците + чай и сироп от време на време ,леко ми прилича на захранване,въпреки,че не е точно по рецептата. Но както почти всички,в края на периода все с нещо правим гаф.Очаквам утре най-сетне да видя 83,300 да знам,че психическата и физическа граница от 5 кг е премината и тогава стимулът ми ще скочи до небето.Желая ви успех и минуси днес,ще отчитам и утре.   bouquet

# 145
Fata , разбрах сега . моя език е бял , даже по скоро е жълт , може би от сиропа незнам Simple Smile

# 146
Аз се изложих на 5тия ден от захранването, че бях на гости, ама нищо де, не съм качила, пак си продължавам Simple Smile)

хахаха И аз на същото дередже,днеска ми е 5 ден и съгреших,но от утре пак Praynig

# 147
  • София
Привет:)
И аз ще се отчета днес. Въпреки, че по време на това ми сиропуване не пишех много за разлика от зимното ми.Днес ми е 1 ден от захранването. Резулататът от 14 дни сироп е -6 килограма. Зимата бяха - 8,500. Очаквах подобен резултат, с оглед на предния ми опит с диетувания и гладувания.Щом повторя една диета винаги резултатът е намалял драстично. Но за мен този резултат си е прекрасен защото на тези килограми не съм падал от 5-6 години.Така че съм повече от доволна   newsm68
Това, което ми развали настроението последните 5 дни е , че ми свърши МадалБал - а. И понеже в момента не съм цъфнала с парите си купих кленов сироп клас Ц от ДМ. Честно казано се чувствах много дискомфортно.Имах пристъпи на глад, което никога не ми се беше случвало до сега.За пръв път пиех на моменти по 1-2 лъжички чист сироп или с малко сок от лимон. Беше много неприятно.Повече няма да си правя такива експерименти в никакъв случай.
Както и да е издържах до 14-тия ден. Горда съм със себе си  Laughing.
Вчера ядох ориз подправен със сироп - виж за това става  Mr. Green
Днес съм на сокчета. Леко ми пристъргва но съм ок.
През цялото време си тренирам без проблем.Чувствам се супер.
Сега смятам да направя едно стриктно и безгрешно 14 дневно захранване и да задържа постигнатото.Пък и да го продължа, защото и по време на захранването свалих 2 кг предишния път.
Толкоз от мен за сега.
Пожелавам успех на всички сиропки   bouquet

# 148
Здравейте , има ли някой който е пушил по време на диетата и пак е постигнал резултат?

# 149
Bojidarche аз си пуших през цялото време и сутрин си пиех по едно кафе Simple Smile,кг.които исках–свалих,но..........предполагам,че пречистването не е така ефикасно.Така че,всеки решава сам за себе си дали да пуши или не.Мен волята ми стига да стоя гладна,ама за тия гадни цигарки ей пусто грам воля нямам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт