Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 7

• 96 759
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да, водата и според мен е пряко свързана с главоболието. Мен ме боли много първите 2 дни , но аз тогавва съм много зле и само ми се спи, и много трудно приемам както сироп ,така и вода. Иначе пия по принцип 2-3 литра. Та понеже на мога да се накарам да пия достатъчно вода първите 2-3 дни за това , предполагам е и главоболието.
А това, че имаш много да сваляш не омаловажава тези , които си свалила Laughing
  bouquet

# 241
  • София
elleee   - Един пакет англииска сол се разтваря в 400- 500мл топла вода. Целия разтвор се изпива в продължение на 30 минути. От последното хранене трябва да са минали 3 часа, най-малко.
Половин час след изпиванетона англииската сол може да се започне сиропа.
....
Между другото тези неща са  писани десетки пъти. Девойките , четете повече   bouquet

Благодаря много, my_way.   bouquet Чела съм го, да, но си казвам без бой, че не ми се ровеше из темите....И за да се оправдая съвсем - рових в няколко, но реших, че ще е по-бързо ако попитам тук.  bowuu

А и много пишетеее  Laughing

# 242
Оооох ooooh! садизъм е това... Мъж ми се прибра с 10 кила пресно набрани череши. Tired Ще избягам от вкъщи!

# 243
Здравейте, дами!  Simple Smile

От утре смятам да стартирам с 10 дневната програма. Заредила съм се с литър Кленов сироп, лимони и пипер. Дано успея. Пожелайте ми успех, аз лично го желая на всички!

# 244
  • София
Здравейте, дами!  Simple Smile

От утре смятам да стартирам с 10 дневната програма. Заредила съм се с литър Кленов сироп, лимони и пипер. Дано успея. Пожелайте ми успех, аз лично го желая на всички!

Пожелаваме ти успех   smile3525

Оооох ooooh! садизъм е това... Мъж ми се прибра с 10 кила пресно набрани череши. Tired Ще избягам от вкъщи!

Ама вземи от черешите за из път ако ще бягаш  Mr. Green Laughing Laughing

# 245
Здравейте, момичета! Вече 4 ден съм на програмата с Мабал Дал и много искам да споделя някои неща с вас.

Първо, както и при някои от вас - първите два дни бяха ад! Такова главоболие не си спомням да съм изпитвала някога-пълен блокаж!
Второ - наистина не изпитвам глад, просто се изкушавам от миризми
НО - Трето: мъчат ме някакви ужасни секрети от носа! Моля ви, споделете дали и при вас е било така? Те са както в носоглътката, така и си излизат от носа, изглеждат странно, обнадеждава ме че и това е част от пречистването, но искам да се посъветвам и с минали по този път?

# 246
НО - Трето: мъчат ме някакви ужасни секрети от носа! Моля ви, споделете дали и при вас е било така? Те са както в носоглътката, така и си излизат от носа, изглеждат странно, обнадеждава ме че и това е част от пречистването, но искам да се посъветвам и с минали по този път?
Здравей! Аз съм с хроничен алергичен ринит и носът ми постоянно секретира, но сега е...  ooooh! Ако това всичкото нещо е стояло в главата ми, сигурно просто мозъкът ми изтича, иначе не знам от де се взе. Вероятно и това се чисти. Преглъщам непрекъснато, защото ме дразни в носоглътката, но не е обикновена задна хрема... И да, странно е, прилича на силикон.

# 247
Аз съм с хроничен алергичен ринит и носът ми постоянно секретира, но сега е...  Ако това всичкото нещо е стояло в главата ми, сигурно просто мозъкът ми изтича, иначе не знам от де се взе.

Joy Joy Hug

Поне запазваме чувство за хумор, въпреки лишенията!

Аз пък сега си ям, ама такъв вълчи глад ме е подгонил, че качих моментално 1,5 кг. и от утре се включвам пак при вас.

# 248
Ако това всичкото нещо е стояло в главата ми, сигурно просто мозъкът ми изтича

Да, и мен много ме плаши мисълта, че това е стояло в главата ми - сигурно са останали секрети от стари инфекции (аз си страдам от синузит), обаче мисълта, че е било част от мен толкова време, направо ме шокира!

Така че, момичета, зарежете ги тия глупости кой колко е отслабнал, ами дайте да се съсредоточим по-сериозно от ефектите от прочистващата програма. Не съм сигурна дали споменатия кленов сироп има подобен ефект, но ще се радвам тези, които правят програмата на Гарабитов, да споделят повече!

Иначе отслабването е страничен ефект - нещо като черешката на тортата. Аз поне така го приемам Simple Smile

П.С. Чета ви наистина с голям интерес и много искам да ви помоля... да не споменавате какви вкусотийки си хапвате, защото наистина е жестоко Simple Smile

# 249
Трети ден -2 кг.

# 250
Да ви споделя два много приятни и полезни линка във връзка със здравословното хранене въобще.

http://stefibozhilova.com/?p=2192
http://kulinaria.bg/healthy/saveti/uchitelyat-petar-danov-lechen … hrez-hrana-i-post

# 251
Здравейте отново, момичета!
Завръщам се в темата след 10 дена море, слънце, спокойствие и ... сериозно  захранване със сладоледи, плодове и по-лошото - таверни.  Embarassed Не съм се нахвърляла като невидяла на храната, просто си ядях като преди режима - от всичко, което ми се яде. Но това с гръцките вечери сериозно ме притесняваше на финала. И сега добрата новина - кантарът не е мръднал и грам от преди морето. Много съм доволна, имаше смисъл дългото и точно захранване.
Въпреки това изпитвам нужда от лека почивка и днес съм на плодове , а от утре мисля да заместя вечерята със сиропче. Направо ми липсва!

Heyho, и аз имах секрети от носа, носоглъдката и също вагинално... после всичко спря - явно има за чистене, това е. А за вкусните неща около нас - форумът е най-малкия ми дразнител.

Успех в борбата с килцата! Laughing

# 252
  • Пловдив

Поръчах си този сироп категория Б 1 литър
http://www.iherb.com/Now-Foods-Healthy-Foods-Maple-Syrup-Grade-B … l-oz-946-ml/23365
 /Американците имали само две категории А , която си има подкатегории и Б , което отговаря на С по другата скала на категоризации ...

Утре ще си поръчам  и лютия пипер

и в края на месеца планирам активно включване / съобразявам се фазите на луната /  за Юни - Отслабване и прочистване на организма
01,02, 03,04,05,06,07,24,25,26,27,28,29,30

http://astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

продължавам да ви следя и чета

между другото да питам има ли значение дали английска сол ще се пие или рициново масло  newsm78 за стартово изчистване на червата / после предполагам не е хубаво да се пие масло - нали все пак сме на диета - аз за преди диетата питам

# 253
между другото да питам има ли значение дали английска сол ще се пие или рициново масло  newsm78 за стартово изчистване на червата / после предполагам не е хубаво да се пие масло - нали все пак сме на диета - аз за преди диетата питам
Аз не мога да пия нито рициново масло, нито английска сол. Купих си пакетче Дуфалак от аптеката и той не е вкусен, но е значително по-поносим за мен от горните две. Върши чудесна работа.

# 254
Здравейте, правя си запис...Simple Smile Снощи изпих английската сол в 23 часа..., подейства сутринта в 8 и продължава..Искам да сваля 10 кг. Надъхала съм се много. Обмислям режима от месец...и днес 11.06.2013г. казвам Старт! За сега нямам главоболие, никакви странични ефекти, освен изсъхване на устата.
 Пожелавам си успех и на Вас смелост и воля!

И в допълнение...от 8 сутринта до 12 на обяд съм изпила литър сироп...вкусен ми е:)

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 11:57 от gogince

Общи условия

Активация на акаунт