Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 220
  • 947
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Кики,силно се надявам,че всичко е преминало успешно!!!  Praynig Бързо възстановяване ! Hug Hug

# 211
Димяни    Peace Praynig Hug
besty извън темата - желая ти успех в новата работа! Аз също съм пред прага на нова такава /евентуално/. Понеже за 1 година сменям три места, искрено ти стискам палци в новия колектив   bouquet

П.П. Чудя се колко още ще издържи късметът ми  newsm78 Дали да го опъна до краен предел? Стига спам.....

# 212
аз също имам зацапване преди менструация, и силни болки но пусти му средства...
при мен се оказа е заради два миомни възела
цитото излезе с добър резултат ПАП 2 Simple Smile Simple Smile

# 213
 И при мен се оказа миомен възел този път  ooooh! Нямам идея какво значи това. Предвид страха, който ме беше сковал да не се окаже пак "стария проблем", не знам сега да се радвам ли и по-малкото зло ли е  Tired
 Дано всичко с Кики е ОК  Praynig
 Димяни, стискам палци за възможно най-добрия хистологичен резултат  Simple Smile

# 214
  • София
Димяни,успех и от мен! Peace

# 215
Димяни,успех и от мен! Peace

И от мен newsm10

# 216
nefertari30 мерси, дано всичко да е ок! Hug

Димяни  Peace

# 217
Рядко списвам,но просто често няма как адекватно да се включа.Толкова много сте преживели и продължавате.   bouquet
Аз през следващия месец ще си правя цито да видим резултата този поът какви ще са

# 218
  • София
Здравеите.  Благодариа. З а  подкрепата.
Операциата мина. Жзстановвиам с е.
Антри  Heart Eyes

# 219
  • София
Кики,оправяй се бързо! Heart Eyes Hug Hug

# 220
Kиkи, успех и от мен. Бързо възстановяване след операцията.
Опитай се да мислиш положително и как нещата ЩЕ бъдат наред.

Аз имах подобен проблем като твоя и успях да се "размина" с конизация засега и съм с нагласата, че няма да се налагат повече интервенции. Сега съм в процес на търсене на алтернативна медицина (в моя случай за щастие не се наложи допълнително лечение (с лъче- или химиотерапия). Скоро ще имам информация и ако се интерсувате, мога да споделя...

# 221
  • Wolwedans
Здравеите.  Благодариа. З а  подкрепата.
Операциата мина. Жзстановвиам с е.
Антри  Heart Eyes
Kики, бързо и успешно възстановяване и дано хистологията да е добра и всичко да приключи с тази операция! Hug Hug

# 222
Кики, бързо възстановяване и от мен Hug и само хубави моменти от тук нататък  Peace  bouquet

# 223
  • София
Кики,бързо възстановяване Hug

Момичета много благодарности Heart Eyes  bouquet
Вчера мина прегледа и всичко е ок.Рачето е било в стадий 1А1 не се налага Лъчетерапия,лекарства или каквото и да е било друго PraynigЩе се следим на 3 мес. Peace Много съм щастлива,че всичко свърши.Чувствам се като преродена Heart Eyes

# 224
  • Wolwedans
Кики,бързо възстановяване Hug

Момичета много благодарности Heart Eyes  bouquet
Вчера мина прегледа и всичко е ок.Рачето е било в стадий 1А1 не се налага Лъчетерапия,лекарства или каквото и да е било друго PraynigЩе се следим на 3 мес. Peace Много съм щастлива,че всичко свърши.Чувствам се като преродена Heart Eyes
newsm44 newsm51
Чудесна новина!!! Браво! Само така!

Общи условия

Активация на акаунт