Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 186
  • 947
  •   1
Отговори
# 345
еее, кики, браво! на това му се вика добра новина! все така да е! Simple Smile

утопия, и при теб са супер новините! завидях за зелената светлина! Simple Smile))))

карина, не знам дали си ходила днес при карагьозов, но ако не си наистина редът без час е такъв - отиваш рано, към 13 ч., говориш със сестрата, тя с лекаря, дават  ти зелена светлина, плащаш и чакаш момент, в който в чакалнята няма пациент със записан час.

# 346
  • София
За Велев съм чувала само добри отзиви относно израждания и проследяване на бременност.Аз лично също съм ходила няколко пъти след като родих сина ми но в последствие се преместих при друг лекар от който съм изкл доволна Peace

# 347
  • Wolwedans
Stelfy, и аз мисля, е Славчев е много добър вариант. Пластиката предна ли ще бъде или задна? Ако е предна, в Майчин дом практикуват доста съвременни миниинвазивни уро-гинекологични методи- слингове и т.н. Ако е само задна, не е голяма философия и всеки добър гинеколог-оператор ще ти я направи чудесно Peace

# 348
Привет!
Аз в началото на бременността имах намерение да раждам при д-р Велев и той ме следеше докъм 6 месец.Най-искрено си казвам,че не бях доволна-никакво отношение,изключително лаконичен и меркантилен.Това е моето впечатление и мнение за този лекар,което в никакъв случай не искам да натрапвам на никого.Здраве и усмивки за всички! Hug

# 349
Привет!
Аз в началото на бременността имах намерение да раждам при д-р Велев и той ме следеше докъм 6 месец.Най-искрено си казвам,че не бях доволна-никакво отношение,изключително лаконичен и меркантилен.Това е моето впечатление и мнение за този лекар,което в никакъв случай не искам да натрапвам на никого.Здраве и усмивки за всички! Hug
И аз имам същите впечатления от Велев. Може и да е добър специалист, но е изключително меркантилен. Следеше бременността на братовчедка ми - освен редовата такса за избор на екип, й беше поискал и допълнително 400 лв под масата. Тя трябваше да бъде планово секцио. Бебето тръгна 3-4 дни преди насрочената дата, и хоп господина бил в чужбина и щял да се върне след 3 дни. Беше се обадил в отделението и беше разпоредил да включат на родилката системи за задържане, за да го изчака и да не изпусне парите (да чака 3 дни при контракции на 5 минути #Cussing out). Това е откачено и недопустимо! Лекарят трябва да бъде първо човек и след това специалист.

# 350
Здравейте, момичета, много се радвам като чета такива добри новини. На КИКИ желая успех, здраве и спокойствие - всички го заслужавате минали през този ад. Димяни  Hug
utopia браво на теб за доброто развитие  Peace 6 месеца са добър период да посещаваш Славчев.
Не можах да запомня всички с добри резултати, но ви поздравявам. Не бях влизала 10 дни тук, позволих си да потъна в дълбоката провинция без интернет за това време, добре ми дойде.
Аз съм на 17,06 при Ганчева ако не ми отмени отново часа  Rolling Eyes
Мисля си ако е толкоз трудно да се ходи при нея напрова я сменям с Дянкова, но ще видим.... newsm78

# 351
нале, пълен потрес е това, което е направил Велев с твоята братовчедка!

на мен днес ми излязоха резултатите от теста за чпв. преди имах 31 щам, а сега не излиза никой от 12-те високорискови. първо се зарадвах много, ама после се зачудих какво тогава откъде се е появило онова чудо, дето ми го вапоризира д-р карагьозое? освен това той ми взе проба за изследване на чпв и сега ме гложди въпросът мога ли все пак да имам някой щам на чпв?

# 352
Елч, положителния резултат на щам на вируса преди лечението ли беше? ЧПВ е локален вирус, напълно възможно е да е изчезнал след манипулация  Peace

# 353
ами взе ми го когато ми прави вапоризацията, предполагам, че преди, защото говорехме, че спряло резултата ще решаваме дали да пия изопринозин или нещо такова.

# 354
Момичета, утре ще ми правят биопсия Sad Стискайте ми палци, че имам лоши предчувствия какво ще покаже колпоскопът.... Rolling Eyes

# 355
Нале,с теб сме,всичко ще е наред!Кураж и положителни мисли и емоции! Hug

# 356
нале, стискам палци да е най-малкото зло!
и грам да не усетиш биопсията! Wink

# 357
Nale, палците ги имаш!

# 358
Благодаря ви! Подкрепата ви значи много Hug
Ще пиша после.

# 359
  • София
Момичета, много ви благодаря за мненията Hug Дали може някой да ми пусне контактите на д-р Славчев, понеже ги няма на първа страница?
Трябва да призная, че изпитвам някаква силна психическа съпротива към идеята за ходене при гинеколог-мъж, но като е за такова важно нещо предполагам ще трябва да се преодолея  Sad Резултатите преди всичко...

И още нещо да попитам - в изследването имам препоръка да се направи абразио на шийката (освен колпоскопия и биопсия). И според данните от 3те изследвания се преценява дали да се прави конизация и т.н.
Абразио също се прави с упойка предполагам? Значи така или иначе 2 пъти ще се подлагам на упойка в крайна сметка...

Много се проточиха нещата във времето и започвам да мисля прекалено по темата.. което респективно действа разтревожващо Tired

Общи условия

Активация на акаунт