Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 161
  • 947
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, много ви благодаря за мненията Hug Дали може някой да ми пусне контактите на д-р Славчев, понеже ги няма на първа страница?

Копирано  точно  от  1-ва стр.  ,не си довидяла  явно :

- д-р Божидар Славчев, гр. София, ж.к. "Стрелбище", ул. "Костина" 6, тел. 02/ 408 1843, 02/ 859 6071, GSM 0885/ 654 925

И още нещо да попитам - в изследването имам препоръка да се направи абразио на шийката (освен колпоскопия и биопсия). И според данните от 3те изследвания се преценява дали да се прави конизация и т.н.
Абразио също се прави с упойка предполагам? Значи така или иначе 2 пъти ще се подлагам на упойка в крайна сметка...

Абразиото  принципно  се прави на канала или на маточната  кухина  ,не на шийката - РVСУ . Ако  ти го правят  и  видят и налични  изменения  по порциото  ,заедно с  абразиото  ще ти вземат и  биопсия от  въпросните изменения  .  Няма защо  да  те  подлагат на  две  упойки  .  Прочети на  1-ва  стр . - какво е биопсия,  абразио  , колпоскопия!

# 361
  • София
Хм, странно че съм го пропуснала, уж погледнах Blush Мерси!  bouquet

# 362
Трябва да призная, че изпитвам някаква силна психическа съпротива към идеята за ходене при гинеколог-мъж, но като е за такова важно нещо предполагам ще трябва да се преодолея  Sad
Аз съм същата и май се разколебавам за ходенето при доц. Стойков. Едната лекарка не видя раничка, две седмици по-късно друга лекарка ме сюрпризира и като споделих тук с вас, се усъмнихте и вие като мен за комерсиален момент и опит за "сплашване" и точене на пари.

# 363
Минавам да поздравя Кики, Димяни и другите момичета на които стискахме палци, браво на вас  newsm10

# 364
Stelfy, kalpazankata, аз откакто преди мноооого години един мъж гинеколог се опитваше да ме сваля, докато бях с разтворени крака, се бях зарекла, че ще ходя само при жени. но по неволя ми се наложи да ида при д-р карагьозов и искам да ви кажа, че и за миг не съм се почувствала неудобно или тъпо, дори напротив, беше по-мил от повечето жени гинеколози, при които съм била.
идеята ми е, че в крайна сметка здравето е по-важно, а и не знаете дали няма да ви е по-добре при тези лекари.

# 365
Елч, гинекологът, при когото ходих последно миналата пролет, който ме следи 4 години и ми лекува "поликистозата" и ме панираше с пиене на контрацептиви, преди да се сети, че съм с хипотиреоидизъм, искаше да си пускам микробиология, за да видел дали боцко /така наричаше приятеля ми/ хойкал.  Shocked  Shocked  Shocked

# 366
  • София
Елч, гинекологът, при когото ходих последно миналата пролет, който ме следи 4 години и ми лекува "поликистозата" и ме панираше с пиене на контрацептиви, преди да се сети, че съм с хипотиреоидизъм, искаше да си пускам микробиология, за да видел дали боцко /така наричаше приятеля ми/ хойкал.  Shocked  Shocked  Shocked

Joy Извинявам се, знам че не е смешно ... но "боцко" така ме разсмя, че операцията ме зачовърка.  Laughing

NALE: Всичко, ще бъде наред.

НАЛИ, СМЕ СЕ РАЗБРАЛИ...САМО РЕЗУЛТАТИ ПАП 2-1   Mr. Green Heart Eyes

# 367
Щом съм те разсмяла със споделеното, си извинена, Кики Grinning

# 368
Момичета, записвам се и аз с цито при Славчев - ПАП 1-2  Flutter Hug

# 369
Момичета, записвам се и аз с цито при Славчев - ПАП 1-2  Flutter Hug
Направо си бомба Flutter Браво!

# 370
Момичета, вече съм си вкъщи. Биопсията почти не я усетих, само дето ми стана много лошо (от страх сигурно). Правиха ми я в Онкодиспансера към 5-та градска, защото моята лична АГ работи там. Полежах час-два и ме пуснаха, че няма кой да гледа децата вкъщи. Резултатите ще са готови другата седмица. Дано, дано всичко е наред!
Благодаря ви, че ми стискахте палци! Явно имаше полза Laughing
Stelfy, и аз имам предразсъдъци относно пола на гинеколога, но в крайна сметка и двете ми деца ги раждах при мъж, така че... всичко е въпрос на настройка Mr. Green
Utopia, бравооо! Hug

# 371
  • София
Utopia,чудесна новина! Peace

# 372
утопия, честито! Simple Smile

нале, нали се бяхме разбрали, че стискаме палци и всичко ще е наред! какви са тези прилошаваници? Simple Smile
сега ще стискаме и резултатът да е добър!

# 373
  • София
Utopia,страхотно много се радвам!  Hug

Нале,стискам палци за добър резултат!  Peace Hug

На мен днес ми вадиха зъб и ми е едно криво...... Rolling Eyes писна ми да ме спохожда какво ли не  Confused

# 374
  • София
Ами, аз като казвам, че се започва с добрите резултати, вие... Mr. Green Браво Утопия Heart Eyes

Димянчик: Ще минеее! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 15:01 от Kиkи

Общи условия

Активация на акаунт