Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 16 109
  • 699
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм готова...на вашето внимание част от писмото на Чаплин до дъщеря му Джералдин...една история за безусловната любов-посланието на един баща и човек към дъщеря му.Целият текст тук:
http://lava.blog.bg/izkustvo/2007/04/23/pismo-na-charli-chaplin- … mu-jeraldin.63267

# 61
  • В Космоса
Поли, лека бременност и не пропускай да се глезиш и да си правиш приятното! Hug

Много сте интересни и хубави всички преоблечени!

# 62
 PraynigНякой за съвет.

# 63
  • В Космоса
Тук съм. Peace

# 64
Бре и аз.

# 65
Ето ме и мен с нещо набързо направено.  Laughing

Очертава се много интересна тема.

# 66
  • España (Плевен)
И аз се преоблякох.. Днес ще съм с цитат от Мечо Пух / Алън Милн   Peace

Скрит текст:
Аз не гласувах   Blush

# 67
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
Аз не гласувах   Blush
Скрит текст:
Аз пък току-що видях кой печели и яко подпалих. Честно, пада ни се да сме на такова дередже, като сме тъпоумни и не се учим от грешките си Sick.

# 68
Девойки, Хриси съм. Пиша от чужд компютър, затова съм така като гост. Днес и утре гостувам на Софиянци. За срещата съм на линия. Ако се прибера до среднощ утре, ще се преоблека по темата, може и да не успея.
Всички до тук сте хубави и идейни
Упс, то не съм била гост, щерката си имала акаунт а аз да не зная  Joy

# 69
Хриси,добре си дошла,очакваме те Hug
За играта не се безпокой ще удължим мъничко срока.
Очертава се много мъдра игра.Просто трета одежда захвърлям като ви гледам вас...направо  341uu

Днес в други страни празнуват деня на майката.
Ами значи и ние празнуваме-честито-настоящи и бъдещи майчици Hug

# 70
  • В Космоса
И аз съм в София вече. Успях да гласувам. За утре, обаче, нищо не мога да кажа все още... Сега съм дробец и ще отложа всичко за утре. Коридорът е задръстен с багаж. ooooh!

Сглобих нещо набързо за играта с цитат преседяващ в архивите ми и няколко картинки изнамерих уж подходящи. Утре мисля да се преобличам да се понося още малко с тези дрешки.

Джой, Томик е неустоим. Heart Eyes

# 71
Сосче, и аз потвърждавам за срещата, даже май ще дойда директно от работа и без това идвам от попа Simple Smile

# 72
  • КиТ
Скрит текст:
Аз не гласувах   Blush
Скрит текст:
Аз пък току-що видях кой печели и яко подпалих. Честно, пада ни се да сме на такова дередже, като сме тъпоумни и не се учим от грешките си Sick.

+1  Tired Съгласна Джой,Джой  Peace

Иначе аз съм готова,не знам лесно ли четете цитата,той е: Единствения начин да откриеш границите на възможното е да ги преминеш и да достигнеш до невъзможното !,а картинката от страни която съм я сложила е капан за сънища,доста често са го давали по филмите,не знам дали сте забелязали,ето още за тях Hug

# 73
Здравейте  Hug
Ройс, прекрасна е новата тема  Heart Eyes

Ето ме е мен  Flutter

# 74
Много моля ми кажете-къде да прочета,че да си сложа думите като Джойка Praynig

Общи условия

Активация на акаунт