Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 15 949
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
  • София
nezito, аз ще съм квестор, но ще стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed на момичето ти, а и на всички 7-класници и на моите 12-класници ... В четвъртък от 60 парчета 23 са на изпит по философия Simple Smile Само да ме изложат ще им дърпам ушите  Joy Да са здрави всички и да имат много късмет  Flowers Four Leaf Clover
nezito, късмет на щерката и от мен. Flowers Four Leaf Clover  И аз съм на вълна НВО по БЕЛ. И моите седмокласници утре ще се пекат на огъня. За ушите и аз съм предупредила.  bowuu

# 586
  • Варна
И от мен успех на матурите утре! Praynig Hug

# 587
 nezito успех на девойката и спокойствие на теб Hug
На всички квестори,преподаватели,майки,деца,наблюдатели ,въобще на съпричастните към утрешния изпит-На добър час ,ние сме с Вас и Ви подкрепяме Peace
За преките изпълнители утре е това:
И розмаринче си купете ,много -много не се чудете , от раз теста по БЕЛ решете и преразказа напишете Heart Eyes

# 588
  • Живее на Луната
Красоти, красоти  Hug ееех, че ми се приходи в Турция. И аз виждам много варианти които бях разработила - памукале, нощен истанбул, мостовете  Heart Eyes
Ще стане интересна игра!

# 589
Нези и от мен късмет на момичето ти утре!  Flowers Four Leaf Clover
Нека знае, че не винаги постигат успех най-подготвените, а най-спокойните и концентрираните.  Hug

# 590
Като ви гледам какви сте хубави Heart Eyes ме хваща яд на мен си, че не мога и аз да творя Close

# 591
Благодаря ви! Hug
И от мен успех на всички,съпричастни с утрешния изпит!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Играта отново се очертава много оспорвана!  Peace

# 592
  • София
Нези, стиснати палци и от мен за дъщеря ти!  Hug

# 593
  • КиТ
Нези стискам палци дано да се справи отлично на изпита  Hug
Аз се срещнах с Яни,миналата година,не можахме контра среща,та за това сега  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 594
  • В Космоса
Нези, успешно представяне на изпита на девойката и на учениците на нашите преподавателки! Peace

Като ви гледам какви сте хубави Heart Eyes ме хваща яд на мен си, че не мога и аз да творя Close

Пробвай, не е трудно! Peace

Сосче, дай знак като можем да се преобличаме. Praynig

# 595
  • София
Май не ти е удобно в тези дрешки.  Wink

# 596
  • В Космоса
Май не ти е удобно в тези дрешки.  Wink

Има нещо такова... Харесват ми, но в момента настроението ми е друго. Grinning

# 597
  • КиТ
Не е свикнала с розово,иска да връща циците Mr. Green Joy

# 598
Давам знак със байряк bg
Готова съм до тук.Само себе си не мога още да вмъкна в селект,спойлер,центриране,но продължавам с опитите smile3560

# 599
  • В Космоса
Мерси, Сосче!

Общи условия

Активация на акаунт