Организация на сватба

• 56 815
  • 347
  •   1
Отговори
# 285
  • София
  Дотук съм избрала само диджей, фото и видео. С ресторанта обаче нещо не се справяме...
  Гледах Монтесито, Берлин, Холидей Ин, минахме около Скай Уей и Одаджийски.. Колебаехме се и за Интерпред...
  Някакви отзиви за Парк Хотел Витоша или Хилтън?
  Сватбата ще е на седми юни, с изнесен ритуал, без църковен брак.?

# 286
Ние избрахме Вега все пак Simple Smile

# 287
Терасата на Берлин вече е остъклена, за да може да се ползва от пушачи през зимата. Преди беше по-хубаво, според мен. Сега някак просторът се губи.

# 288
Ох, нещо се обърках с тази мобилна версия, не разбрах, че вече съм публикувала, сега не мога и да изтрия... Извинете, ще трябва да ми изтърпи те еднаквите съобщения...

# 289
Да, покрита е терасата на Берлин, на мен не ми изглеждаше зле, но не знам как е било преди.
Там им е вариантът за зимен изнесен ритуал, уж се отопля, но е толкова огромно и стъклено, че според мен бая студ ще се събере. А 15 март знам ли го какво ще е, може и сняг да има Simple Smile

# 290
  • София
Преди беше много хубаво. Не знаех, че са я покрили. Вега също е много хубав, а и управителката изглеждаше свястна.  Peace

# 291
Такааа, капарирах ресторант, фотограф, диджей, повечето покани са разпратени, другата седмица ще си резервирам и гражданското, че ми е разкиснато бебето сега. Уредих и украса, пристигна ми платът и знам кой ще ми шие роклята, халки ще избираме сега зимната ваканция в родния град на милото с надеждата да са по-евтини  Crazy
Какво още има?

# 292
Грим и коса, аксесоари ако ще има към роклята, обувки; тоалет за половинът; торта; букети ако не са в украсата.

Аз искам да видя роклята и фотографа!

# 293
А, да, добре че ми напомни, бях харесала едни костюми да му покажа  Sunglasses

http://nmitev.com/izbrani-svatbeni-snimki.php е фотографът. Малък ни е бюджетът за почти всичко, а Ники снима свястно и в нашите рамки за сума. Всички останали по-евтини нещо ми куцаха на вкуса.

Ще ти покажа модела на роклята на ЛС, че искам да е изненада като ви се покажа накрая.  Grinning

# 294
Чакам!

Харесва ми фотографа. Ти поне си наясно какво ще му помогне да направи добри снимки и какво ще му пречи, та с малко планиране резултата ще е чуден (без сесия в 12 наобяд в парка  Laughing )

# 295
Ео, аз ще чакам изненадата накрая с нетърпение! Simple Smile

# 296
Наскоро правих сватба  и използвах услугите на https://www.facebook.com/DESIVART . Поръчах си поканите, късметите и бутилките от там и съм доволна, защото ми направиха подарък гривни за мен и кумата и бутониери за най-близките. Безплатна консултация и много евтино спрямо магазините и агенциите. Горещо пррепоръчвам. Успех с организацията Simple Smile
Няма по-красив ден от сватбения Simple Smile

# 297
Много забавно, никът ти е Деси и препоръчваш някоя си Деси, скрита рекламка или какво Wink

А, и да се отчета, днес купихме костюм, в Андрюс има намаления, ако на някой му трябва  Laughing
Измислих тортата, тия дни ще ходя да говоря със 100гр сладки, на тях се спряхме последно  Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 16:16 от Еовин

# 298
О, Ео, месец и половина ти остава, ергенство, то не, че си много ергенка, с бебе и мъж, все пак Simple Smile

# 299
Много забавно, никът ти е Деси и препоръчваш някоя си Деси, скрита рекламка или какво Wink

И на мен на това ми замириса, а напоследък нюхът ми не ме лъже. Laughing

А с роклята докъде напреднахте?

Общи условия

Активация на акаунт