Организация на сватба

• 56 812
  • 347
  •   1
Отговори
# 300
Сватбата мина този уикенд, дами!
Благодаря на всички, които ми дадоха идеи. Hug
Фотограф ни беше Ники Митев, диджей - Стоян Петров, в хотел Вега.
Тортата - от Ананда, с френски макарони и бял шоколад  Grinning
Роклите - от Летящата крава и Винтидж София.
Прическа - Роси Петрова, грим - Агата Иванова.
Подаръчетата за гости от Леля Ог Нина, украсата на чашите и шампанското - работилничката на Марина.
Поканите - видеопоканата си направих аз, хартиените - Прекрасната свинарка.
Украсата на масите - Дани Крумова.
Нямам все още снимки от официалния фотограф, мога да ви покажа само двете рокли и прическа+грим. Другите неща ще ъпдейтна след 2 седмици, като получа снимките.  Grinning
Скрит текст:

MIH_4055b by EowynOfRohan, on Flickr

# 301
Ео, честито Simple Smile. Семейно щастие и много радостни моменти. Ще чакаме още снимки.
Може ли да споделиш какви подаръчета си избрала за гостите? Аз от вчера си блъскам главата на тази тема и вече се изнервих.  #2gunfire Сега ще разгледам какво предлага Леля Ог Нина.

# 302
Хм, силве, не ти се отваря скритият бутон ли?
Гангнам стайл, Леля Ог Нина я потърси във фейсбук. Тя прави сладки и торти. Беше правила украсени сладки за един коктейл на нашата фирма и аз и поръчах украсени сладки копие на роклята ми  Crazy
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/1899504 … 1_831237120_o.jpg
Много вкусни станаха. Имах преди това намерение да са шоколадчета Гайо, но нещо изтървах един техен имейл, че са ми писали, реших, че не мога да ги изчакам да отговорят и поръчах на Нина, пък после видях, че са ми писали седмица преди това.  Crazy Ама какво да се прави,накрая вече като луда си записвах кой ден къде да ходя и какво да правя. Иначе аз предпочетох подаръчета за ядене, за да има хем нещо, което можеш да си отнесеш за няколко дни вкъщи, хем няма да ти се трупа прах по него.  Laughing

Диджей Стоян Петров е  жесток  :p МНого си разбира от работата! Спази всички уговорки, дансингът по всяко време беше пълен, купонът беше на страхотно ниво. При това с предимно рок и метъл, какъвто списък му бях дала. А по време на яденето - бях казала 50-60тте и френски шансони - ами беше направил чудна селекция.  Sunglasses Имаше 2-3 поръчки от приятели, които се вписваха в пусканата музика - пусна ги без проблеми. Майка ми беше казала да няма Бяла роза, човекът имаше две други прави хора за пускане. И накрая даже ни взе 30 лв по-малко, не разбрах защо Shocked
Ники Митев и Маша също са страшни. Много отпускащи и забавляващи. Дори не изпитвах желание да му се меся. И те кара да се чувстваш много красив. Пък дано и така съм излязла, де, ще видим скоро. Mr. Green През цялото време отговаряха по имейла на всякакви въпроси за ресторанти и диджеи, много общителни личности  Grinning

# 303
Ео, пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот!

Кой кого настъпи?  Simple Smile
А дребен слуша ли на сватбата?

# 304
Не се настъпвахме.Simple Smile) Бебето първия ден беше перфектен, на втория за купона му наехме бавачка и спа горе.  Simple Smile

# 305
Ео- мерси за разясненията. Намерих фейса на лелята и се задействах. Дано се спра на нещо конкретно вече, че взе лекичко да ми омръзва вече цялото приготовление. И аз правя списъци и ходя като луда напред назад.

# 306
Ето още снимки от Ники Митев  Sunglasses
http://mihaela-mitko.nmitev.com/

# 307
Ео, сега сватбеното пътешествие в Париж ли ще бъде?!  Simple Smile

# 308
 Crazy Де, де, ама няма.  Laughing Като порасне малко звярът, да не го нося, ми да си ходи Laughing

# 309
Май по- добре докато го буташ в количката, вместо да ходи, има да бягаш след него... Понеже и аз го обмислям този тънък момент преди прохождането, но вървим към никъде да не ходим...

# 310
Ама как се пренася количка със самолет? Ще ми я таксуват илядо пари, и накрая ще ми я джаскат в багажното като я качват и свалят  Rolling Eyes newsm78

# 311
  • София
  Моите и трите са големи и може да ги вземем с нас или да ги оставим на бабата, но няма да имаме сватбено пътешествие, въпреки това.. Освен ако не се брои стандартното море с децата малко по-късно.
  Еовин много хубави снимки и хора на тях  Simple Smile

# 312
Не ги таксуват. Взимат ти я на входа на самолета (почти) и ти я дават веднага на слизане. Първо количките се разтоварват, с друг режим са. Ама стана спам тука. Аз и не разбирам много, защото не съм пътувала с количка, но съм ги виждала, а и във форума е коментирано подробно в ' На път'.

# 313
Ама как се пренася количка със самолет? Ще ми я таксуват илядо пари, и накрая ще ми я джаскат в багажното като я качват и свалят  Rolling Eyes newsm78
Безплатно е, количките се чекират и товарят отделно като специален багаж, дори ти дават едни големи чували да я опаковаш, много пъти съм пътувала с количка и няма начин да се счупи или повреди...Много ми харесаха снимките от сватбата ви, изглеждате много влюбени и щастливи.

# 314
Еовин, разгледах снимките ви. ПРекрасна сватба. Всичко е прекрасно! Simple Smile))
Запазете обичта си завинаги!
Иии отидете в Париж с малкият човек, количката ще ти е безплатна в самолета. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт